Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 153
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Северозапада
Ирен, разкошна е, пу-пу

# 181
  • В къщурката на хълма на феите
Мецани, да, сега една приятелка ми прати линк за матрак с кокосови стърготини вътре. Все ми се струва, че ще мирише или ще развъди буболечки Sad
за буби не знам, но ако за нещастие въздуха в стаята на детето е прекалено влажен за въпросната подложка, просто за отрицателно време започва да мирише кошмарно ..

Ирен жива и здрава да е дъщеричката ти! прекрасна малка госпожица! пожелавам си, ако имам второ раждане, да е като твоето Mr. Green

# 182
  • NE
Irene I Прекрасна е! Heart Eyes Пу-пу, жива и здраввичка да е.
Дано всички имат раждане като твоето. Hug

# 183
Ирен, да ти е жива и здрава малката принцеска и много да ви радва.

# 184
Ирен, прекрасна малка мома си имаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В петък съм на последната ФМ, дано беби е главичко разположена  Praynig Нямам търпение да разбера колко е пораснала.

# 185
Ирен, честита сладурка  Heart Eyes Да ви здравичка и кротичка  Hug
Пустинно цвете, и ти си напреднала с Б, браво, стискаме палци за прегледа  Hug

# 186
Мерси, мама мече Hug
Наистина, че времето взе все по-бързо да минава  Crazy И малко взех да се стресирам за раждането. Но, няма да се даваме, важното е всички да си гушнем рожбите  Heart Eyes

# 187
  • Германия
Ирен: да ви е жива и здрава. Тя е като ангелче, пу-пу.
За матрака: то и в дунапрена могат да  си живуркат разни буби. И аз още го мисля първия матрак за кошарката. Тук в сайтовете пише, че не трябва да е много мек, т.е. бебето да не потъва в него над 2 см. Аз мисля моя да е дунапренен, ако се наложи да го бухна в пералнята.

# 188
  • до едно тепе
Ирен много е красива Heart Eyes Много да е здравичка и колики да я подминат  bouquet
Матраче купих най-обикновено дунапренено с калъф с цип-да мога да го пера.
Видях бубулечката. Тупка тупка сърчицето. Докторката има съмнение за още един ембрион, но ще видим след 10-14 дни дали има или не,т.е дали ще се развие нещо или не.
Шушулче да ти кажа мнението си сега след като говорих с Учикова. В началото ми отказа твърдо да ме следи и се опита да ме препрати към ДКЦ 2-вероятно Котева. После след прегледа ми каза все пак да мина след 2 седмици да видим  дали някоя от бременните и не е родила. Нищо не обеща, но все пак може и да ме вземе. Прави впечатление на загрижена и ако се съгласи мисля да се запиша при нея. Кофтито беше, че ме накараха да си платя прегледа-политиката на техния мед. център е да не работят с направления за установяване на бременност. Водят обаче ЖК по касата. Луда работа. Сега трябва да търся къде да ме видят и по касата. Rolling Eyes

# 189
Ирен голям сладкиш си имаш  Heart Eyes Дет вика Меца, всичките си пожелаваме такова раждане, макар че някои още не знаем що е то  Mr. Green

Поспаланче честито ви тупа лупа   Kissing Heart , да тупка така под това на мама до термин, пак дай боже и две да са  Praynig Hug

# 190
Ирене, честита дъщеричка! Много да ви радва, а на теб - бързо възстановяване!
Поспаланчо, благодаря за споделеното. Ти нали си ходила на АГ, не предостави ли снимка, примерно?
За матраците: аз също съм чела, че не е хубаво да е мемори. Купихме с кокос, не мирише, категорична съм, защото имам нос на ловджийско куче. Да е спано 3 месеца на него, после се настани в нашето легло. Иска да си спи в кошарата, но мн се отвива и затова засега предпочитаме да е при нас.
Ние днес бяхме на РД на едно приятелче, там пък се срещнах с мама от родилното, 2 години не се бяхме виждали. Та, приятно ми стана, добре си изкарахме, после минахме да купим малко продукти за тортата, (аз ще си я правя, в четвъртък), ядки и току се прибираме.

ЕДИТ: Докато търсих координати на Учикова: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.1230  Confused Rolling Eyes и то мнение от няколко бременни.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 23:16 от Шушулче

# 191
  • NE
Нашето матраче е ортопедично с кокосова вложка и нямам забележки.  Наистина не мирише, а сме срещу морето и влага да искаш. Има си и цип и се пере супер лесно памучната обвивка. ДетИто отказва да спи на спалнята и си търси кошарата.

# 192
  • shumen
Нашето матраче е най-обикновенно.
Поспаланче,честито тупа-лупа.
Ирене,голяма кукла си имаш.Да е жива и здрава и много да Ви радва.

# 193
  • София
Ирен, разкошна е малката! Да ви е жива и здрава! Hug

За матрачетата - и ние взехме съвсем обикновено, на Лорели, дано да е удобно на бебчо. Praynig

# 194
  • до едно тепе
Шушулче чела съм го това и то доста отдавна. На мен ми трябва някой, който ще ми пуска навреме изследванията, а иначе аз си ходя при Паскалева и съм много доволна от нея. Със снимка се сдобих вчера, но така или иначе трябва да отида пак след 10-тина дни, за да видим какво се случва та ще си използвам направлението да си ида по касата.

Общи условия

Активация на акаунт