Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 160
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • В градината...
Днес ходих на обикновен АГ за гъбите. Даже и на ЖК се записах /в 4-тия месец  Mr. Green/.
Даде ми секрета да си го занеса до лабораторията.
Тя сещо е против глобулите до 5-ти месец, само ще се мажа.

# 196
  • В къщурката на хълма на феите
Докторката има съмнение за още един ембрион
Поспалане първо честито тупа-лупа и второ ако щеш ми вярвай, вчера като ти писах първо бях добавила, че ти желая да видиш две сърчица, но после реших да не си отварям голямата уста и го изтрих .. тааа чакам сега да минат 10 дена Mr. Green

# 197
Поспаланче, честито сърчице, дано и другото да се развие, няма само аз да съм с близнация я   Heart Eyes  Hug Много е хубаво, да знаеш и да не се плашиш  Hug
Перу, дано бързо минат тия гъби.

Аз пък ще трябва да пия желязо. За 17 дни между изследванията, хемоглобина ми от 122 е паднал на 108 Sad Хич не ми се пиеше желязо, ама явно ще пия. Предния път имах диария от него докато свикна.
За матратечето- ще огледам и за дунапренени.

# 198
  • В градината...
Аз съм пропуснала Поспаланчето  ooooh!
Честито ви сърчице, че и да са 2  newsm78 Ехаааа  Blush

# 199
Mече яж колкото можеш повече зелени зеленчуци, ядки и колкото и да не е без хич дробчета и прочие .. много помагат за тва желязо Peace

# 200
  • до едно тепе
Светле червено месо(телешко или свинско), обилно полято с прясно изцеден лимонов сок. Фреш от портокал, червено цвекло и задължително си продължи с фолиевата к-на. Може пък да задържиш на 108 за известно време. На мен на 104 ми изписаха желязо и пих само 20 дена чак в 8-мия месец. А да и като ядеш месо на същото хранене избягвай млечни, че калция пречи да се усвоява желязото  Peace

# 201
  • В градината...
Коприва без мляко /ех, аз си правя една страхотна зимна снежанка с коприва от фризера, но пък калцият пречи на усвояването на желязото/.

# 202
Мерси, момичета  Hug Всички тези неща ги знам, след К се наложи да пия тъпото желязо Sad Явно децата изсмукват бързо каквото си им трябва и за мен не остава  Laughing Но ще се справим и с това Simple Smile

# 203
ау цвеклото верно го бях забравила .. аз го пих след раждането, че бях ужасно анемична покрай загуба на кръв и дъра-бъра, ама понеже е малко трудно за почистване, пък е кореноплодно, лично не бих го препоръчала за по време на бременност ..

# 204
  • В градината...
Аз го беля с белачката за картофи. Док. ми го препоръча. Ама то нашето си е от градината ни.

# 205
  • до едно тепе
И аз го белех тогава и измивах преди и след беленето. После го пускам да се стърже в робота и на салатка с лимонов сок и зехтин. Ммм.

# 206
Ирене, страхотна е малката Simple Smile

Перу, аз бих те посъветвала да се вземеш сама секрет, да пуснеш МБи да звъннеш на д-р  Чучумишев

Поспаланчо, честито сърчице  Hug

Шоки, мисля те  Hug

# 207
  • гр. София
Още съм 2 в1, Ели. Как е фъстъчка?

# 208
Шоки, много се радвам, че го добутахте до тук Simple Smile фъстъчката е добре като цяло, коликите още не са приключили, не съм вярвала колко ужасно нещо са Sad сега мрънка, защото й се спи и докато пиша, с крак люлея шезлонга, за да заспи Simple Smile

# 209
  • В градината...
Ели, тя си ми взе секрет докторката, няма проблем. Във всеки случай мисля да звъня в София след резултата. Но д-р Калчев беше категорично против всякакви противогъбични средства, когато имах гадните сърбежи /не знам дали не е имал предвид до трети месец/. Само че ми се струва, че с Чучумишев са на различни мнения по някои въпроси. То и с Русев е така /все слушам и сравнявам и затова понякога сама си вземам решенията/.

Общи условия

Активация на акаунт