Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 161
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Ели, дано бързо да минат.  Praynig

# 211
Дано, Шоки  Praynig

Перу, аз не съм била при двамата едновременно, та не съм засичала разминавания. По спомен май наистина до края на 3-ти месец , не трябваше нищо, ама после не е добре да има каквито и да е инфекции... ама всъщност дано все пак нямаш гъбки Simple Smile

# 212
  • shumen
Ели,да минават скоро коликите.
За анемия аз ядях много коприва.

# 213
Поспаланчо, може ли да ми сложиш розово щъркелче на първата страничка?  Hug

# 214
  • до едно тепе
Разбира се. Честити розАви гащи  bouquet

# 215
Честити розови гащи, Sweety  Hug

Да се похваля, имам си кошчета за кола, много съм щастлива  Blush

# 216
  • Северозапада
Мечо, със здраве да си ги ползвате и да са много удобни на малките мечета  Hug
Sweety ஜ , честит розови гащи!

# 217
  • NE
Sweety Честита мома. Hug

# 218
  • shumen
Sweety,честити розови гащи.
Мече,със здраве да си ги ползвате.

# 219
Благодаря ви момичета!  Hug

# 220
Мерси за пожеланията момичета.

Шоко, хайде - ти си наред. Не остана време до събитието - пожелавам ти всичко да мине по вода и най - сладкия врещящ вързоп Hug Hug Hug
Суити - и на теб честити панделки  Flutter

# 221
Здравейте и от мен момичета   bouquet
Ирен, прекрасна малка буболечка си имате, все едно не се е раждала преди 3 ч, много е красива

И аз очаквам последната ФМ на 9.12 , а в понеделник съм на консултация при доктора, при който смятам да раждам...

Все още не съм започнала с покупките, все още малко се страхувам да не избързваме , но пък понякога ме обзема един страх да не би пък бебка да тръгне по-рано и да си няма нищо... От вас разбрах за текстила на Минене и искам да ви помоля за съвет - според вас подходящо ли е за в началото да поръчам ето тези неща :

http://minene.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0% … %D1%81%D0%BC.html - чувалче

http://minene.bg/%D1%81%D1%8A%D0%BD/61-%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81% … %D0%BD%D0%B8.html - одеалце

http://minene.bg/%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%87%D0% … %D0%BD%D0%B8.html - чаршаф + 2 бр. пелени

Дали е достатъчно за креватчето?

# 222
  • до едно тепе
Хм не знам дали ще са ви достатъчни,но цените им са потресващи направо Shocked.
Слав се роди зимата и седмица след това стана -25градуса. Завивах го с една дебела пелена тип портбебе, но незакопчана :
И една друга дебела пелена като юрганче. Двете му бяха напълно достатъчни, а в стаята поддържахме 18-20 градуса.
Портбебето го ползвах за разходките след като се позатопли-с нея го мушвах в чувала на количката. Много полезна вещ се оказа.
 Чувалче за спане купих на следващата зима.
Чаршафчета си трябват поне 2-3-случва се да изпусне памперс или бебето да върне. Те съхнат бързо по принцип,но все пак случвало се е и по 2 на ден да сменя.
Много ми бяха полезни най обикновените бархетни пелени-ползвах ги за изтриване след баня,за под главата на малчо, за повивалника и т.н

# 223
  • Северозапада
 AMARIA, поне 2-3 чаршафчета вземи и малки пеленки, които да слагаш под главичката, в случай че повърне, да не се налага да сменяш всичко. Някои ползват доста памучни пелени - са завиване, носене, повиване и т.н.
Аз имам и един комплект такива . Тях ги нарязах на малки квадрати, като кърпички. Ползвах ги за под главата, като кърпички да забърсвам слюнка, потекло мляко и т.н.

# 224
  • NE
AMARIA Ние сме с одеалцето на Минене от раждането (ползвах го и за изписването) та чак до сега. Завивах го първите месеци с него и при по-студено време и с още едно леко оцеалце. Сега го завивам пак с това одеалце и малка завивка. Много хубава работа ми върши. Heart Eyes В амазон има промоции понякога на това одеалце.
Чeршафи взех 3 комплекта, но обикновени. На Лорели учудващо ми харесаха също. Чувалче въобще не съм ползвала със таването по 1000 пъти за кърмене нощем. Ползвам си одеалцето като го взема при себе си. Peace Пелени използвах за моментите с връщане с млякото. Peace

Шоколадче Честито юначе Андрей!  bouquet
Нека е здрав, спокоен, без колики и папащо съкровище. Браво за раждането (знаех си че щом те боли няма да са толкова подготвящи контракциите), успешко кърмене и бързо възстановяване. Чакаме те с новини. Hug

Общи условия

Активация на акаунт