Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 165
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • shumen
Амариа,аз си взех няколко чаршафчета и бархетени пелени,който слагах под главичката и за забърсаване.
Поспаланче,аз за повивалника използвах еднократни пелени и се родих.Като се изпишкаше или изакаше малчо на нея и е хвърлях.

# 226
  • до едно тепе
Е Дани аз имах поне десетина бархетни. Нямаше смисъл да купувам еднократни Peace
Шоко и тук да ви е жив и здрав Андрей и много да ви радва  bouquet

# 227
  • NE
Бархетени и тензухени пелени си направихме 1х1 метър от купен плат. Най-много ползвам тензухените. Peace

# 228
Аз пък и така и не разбрах защо се ползват тея пелени  newsm78.....имах 2 комплекта на Минене, завивах я с тях лятото и слагах на столчето за кола....толкоз  newsm78

# 229
  • до едно тепе
Ами Прахче Слав много връщаше и му нагъвах за под главичката. Иначе щяха да ми трябват 10 чаршафа. Ползвах ги за попиване след баня или миене на дупето- тензухена и отгоре бахетна. Попиват много добре. Ако не бяха те щяха да ми трябват поне 5 хавлии. И пак нямаше да мога да ги суша посред зима. Рядко пропускаше да се изпишка на тях просто.  hahaha Да не говорим че понякога и акото свършваше. Тъкмо измит и ми го сервираше  hahaha  Тензухени имах 5 мисля и бархетни над 10 и пак имаше дни, когато едвам ми стигаха. Е това първите 3 месеца. После почна да ака по-рядко и не пишкаше толкова често върху тях Laughing

# 230
  • NE
Тензухени ползвам и досега за подсушаване. Слагам винаги над хавлийката дали за къпане или само за дупе защото попиват супер бързо. И Вили обожаваше като Слав на Поспаланчо да свърши по нещо на мекичко и чистичко. Laughing Бархетените ползвах основно за постелка на повивалника.

# 231
Още ли ползвате повивалника.....аз моя го прибрах преди месеци, изнервя ме колко е голям и никъв шанс Ивейн да седи на него, пък и сменям в движение я на легло, диван или на килима дори, но вече не се напишква на голо/ но пък при момченцата ма това е по трудна мисия  hahaha/ Преди имах 2-3 непромокаеми меки подложки за повиване, носех ги и в чантата за навън и за мола .....ама вече и тях прибрах, че само те ми липсват на целите багажерии  ooooh!

# 232
  • NE
Повивалника не го ползвам откакто почна да се обръща и си остана за мен една сравнително ненужна вещ. Като цяло избягвам да сменям памперс навън, освен ако не е крайно наложително.

# 233
И аз си го представях като по функционална и полезна вещ, а се оказа не толкова удобен и използван, колкото непромокаемите меки подложки и леглото... Почти не е ползван. А ми подариха и мек повивалник. Дадох го мекия на една приятелка, а другият като му се нарадвах колко е хубав го прибрах, щото повече ми пречеше, отколкото да го ползвам  Tired

# 234
  • shumen
Аз също ползвах повивалника малко и го прибрах,че моя се беше обърнал от него.
Шоко,да е жив и здрав Андрей и много да Ви радва.

# 235
  • Северозапада
Аз пък въобще не съм купувала повивалник. Когато сглобихме леглото се оказа, че шкафа ми идва високо и с един повивалник отгоре съвсем нямаше да ми е удобен. Та си я сменях на леглото в/у еднократни чаршафи. Обаче имах проблеми с кръста. По едно време така ме стягаше като я вдигах, стисках зъби и се молех да не я изпусна. Иначе от 2 места ми казаха, че това било една от най-полезните за тях вещи. Едната приятелка на 2 г. още сменяше малкия на повивалника. Колкото хора, толкова мнения и по този въпрос.

# 236
Не съм ви чела, утре ще наваксвам. Само да кажа, че РД-тата минаха повече от добре, но аз съм капнала. Сутринта беше с децата, вкъщи. Предният ден правих 2 торти и точих пици до 00 часа почти, да е жива и здрава съседката, че ми помага. Беше весело, подаръкът на бабите и дядовците - градинска пързалка - обра точките и беше атракцията на купона.
Преди малко се върнахме и от РД с роднините.
Госпожицата получи мн подаръци и книжки и заспа след истеричен рев (от преумора), но поне заспа рано де, че тази седмица взе заспива след 00ч...
Хубава вечер!

# 237
  • shumen
Шушулче,честит рожден ден на малката принцеса.Да е жива и здрава и скоро кака.

# 238
  • Северозапада
Шушу, ЧРД на патерици на принцесата! Да е здрава и лъчезарна, малко палава и много щастлива!

# 239
  • В къщурката на хълма на феите
Бархетни пелени още ползвам лятото вместо кърпа, че са по-тънки и от най-тънките качествени кърпи .. С тензухчета покривам количката през лятото, понеже не можем да ползваме анатомични подложки все още ..

Общи условия

Активация на акаунт