Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 156
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • В градината...
Аз до сега магнезий не бях пила, но имало скрити контракции, пък съм била и дъртичка, та затова. Не знам как ще се отуча да подтичвам и да вземам стъпалата през едно, явно акълът ми е още детски  Thinking

# 556
  • NE
На мен ми го изписаха без изследване. Чак към 8 месец почнах да получавам крампи, което говори за дефицит на магнезий. До самото раждане съм имала основно неболезнени контракции, но само защото корема ми ставаше на камък и не толкова подскачащ. Почивах повече и пиех много вода.

# 557
Мами, изписват ме. Ще си спя в нас вече Simple Smile Води и тонове са добре. В четвъртък пак ще идвам за преглед. Ще ми дадат дата за секцио в 36та, ако се движа добре може и да изчакат. Все още тече вода по малко, но казаха че не е проблем. Обнадеждих се Simple Smile
Относно магнезия-питах ги тук, казаха да не пия. Обаче аз мисля да си купя и да пия  по малко. Влияе ми добре на съня, а и на втвърдяването на корема. Предполагам  изследвато няма да засече малкото количество. Дали обаче ще повлияе ако тръгна да раждам? Надали ще спре процеса.

# 558
  • В градината...
Светле  Hug
На мен вчера ми каза докторката, че ми била скъсена шийката, но твърда. Преди месец ми беше добре, 3,7 см., ама явно сега... Та се боря с майка ми - тя не ми дава да ходя на работа и да съм лежала. А докторката не ми каа такова нещо, освен да спра да ходя на работа в 28-ма седмица  Thinking

# 559
  • София
Светле, браво!  Hug
Перу,ти спря ли да ходиш при Чучумишев или тази докторка е по ЖК? newsm78

# 560
  • В градината...
В четвъртък съм при Чучумишев, мисля за последно. При тази докторка смятам да раждам, шефка е на патологична бременност в Русе. Тя ми каза да пия магнзий, особено като пътувам до Сф. А и наистина май трябва да спра да пътувам, много дупки са това по тези пътища, а и 5-6 часа....

# 561
  • София
 Hug Права си, толкова път да биеш няма смисъл. Втора ФМ ли ще правите в четвъртък?

# 562
  • В градината...
Ами не знам, аз всеки месец ходя по веднъж и всеки път прегледът си е като ФМ  Thinking Но вероятно сега ще се води така, защото ще съм в 20-та седмица.
Оказа се, че в Русе за екип се плаща само 250 лв. А и ако се наложи, ми е на 40 мин.

# 563
  • NE
Перу Палци за втората ФМ. Още по-вълнуваща е. Heart Eyes
Цените са съвсем нормални в някои болници. Peace

# 564
Перу, пази се. Като трьбва спирай работа, знам че не ти се залежава. И на мен ми каза едната лекарка да си почивам, друга ми каза пък днес да не се залежавам, дори да си пазарувам ако искам. Еди вярвай сега какво да правя. Ще си почивам и щъкам из нас, с ММ ще пазарувам и така.
Помните ли от К темята Мимето, на нея нял й течаха водите. Тя май пиеше кососово мляко, нали? Оня ден май като ядах кокос само и сякаш нямаше теч. Ама не помня добре.

# 565
  • София
Имаше нещо такова. Защо не я попиташ лично?

# 566
  • до едно тепе
Светле почивка и повече лежане. Стискай кълките още 2-3 седмици. Всеки ден е бонус и грамчета в полза на бебетата. Ако се юрнеш да пазаруваш или да щъкаш много ще ускориш процеса.
Перу осъди това със скъсената шийка с редовно следящия те лекар. Може да си е така от началото. И ако каже почивка почивай. Работата никога няма да свърши. Знам, че е трудно, особено за човек свикнал на много движение, но каузата си заслужава всяка минута почивка и лежане, вЕрвай ми Peace
Моята растяща първа кауза днес ми свети маслото-
Скрит текст:
докара ме до истерично крещене, но след ден два ще съм забравила и простила, особено ако не истерясва тези 2-3 дена като днес. Whistling

# 567
А моята - в събота. Подтикна ме да направя нещо, в което съм се кълняла хиляди пъти да не правя и да не отстъпвам пред ината ѝ. И аз така, и аз така Peace.
Иначе, от седмица някъде си нямам кърмаче и днес ни беше първото приспиване само двете, справихме се.
За магнезия сте си говорили по-напред. Аз от 10-11 седмица та чак до 38 пиех 3Х2.

# 568
Ще почивам, да. Нямам избор Simple Smile
Каква ирония на съдбата- била съм определена за 2.02 за операция  Mr. Green Те децата си знаят работата, не им се стои до тогава явно  Laughing Мен не ми пречи датата, но нали са 2 момченца, знам ли.. ММ от тая дата го е страх най-много хахахха

# 569
Светле почивай и не си давай зор, пазарлъка ще го направи ТМ.
Виж ти какс е подреждат нещата  Laughing А иначе, ти неможеш ли да смениш датата? Знам че и при вас , както при нас, мн мн не те питата, ама всепак става въпрос за датата на твоите дечица. Абе сега няма ко да го мислиш, тя ще е друга датата  Hug

Перу както е казала Поспаланчо, работа винаги ще има, нас няма да ни има, така че с чиста съвест си почивай и си гледай бебочето в коремчето  Hug

Поспаланче не му се ядосвай на детето, ходи го нацелувай  Wink

За магнезия да питам, май съм питала преди, ама не ме служи памета на последък. Магнезия, хапчетата какви милиграми са? Че моите са  500мг. хапчето от Магнерот.

Общи условия

Активация на акаунт