Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 161
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Има ортопедични подплънки за новородени, които имитират вътреутробна поза, свити са но под ъгъл специален и не натоварва гръбнака. Повечето нови кошчета си идват с тези "възглавнички:, продават се обаче и отделно  Peace

# 541
  • NE
На нашето столче си я имаше включена тази възглавничка. Кошчето е Baby design dumbo.

# 542
  • shumen
Светле,не се шашкай.Може и да откараш така още седмица-две.
Аз също не съм возила малчо без кошница,а без е само в таксита.Изключение беше само един път когато много мрънкаше на път от Търново за Шумен и в Търговище ММ вече не го изтърпя и ме накара да го взема.

# 543
Да, със специални подплънки са. Една позната бебето й много обичаше да спи в това кошче през деня дори. Мина лекарката. За сега само тонове ще следят, на видеозон няма да ме гледат. Ако се движа добре както до сега, може понеделник да ме изпишат и ще идвам на видеозон 3 пъти в седмицата. Каза ми да лежа и като съм в нас може да си ходя из къщата. Питах я за най-
оптимистичния вариант- каза, че мога да издържа така и 4-5 седми
седмици, уби ме просто  ама не ми се вярва де Simple Smile Оф, поне има
шанс да се прибера мялко в нас.  Не можах да пиша по- рано. Сега акушерката дори каза, че не съм имала почти никакво разкритие. И че може би има като някакво пакетче с вода зад едното бебе и то като рита, пореже е горе и му теснее вече, просто рита това пакетче и изтича вода, защото тапата ми я няма. Тъпа тапа!
Мерси за подкрепата :-*
Пия много вода сега, нали помага. Положението май е добро Simple Smile

# 544
Има ортопедични подплънки за новородени, които имитират вътреутробна поза, свити са но под ъгъл специален и не натоварва гръбнака. Повечето нови кошчета си идват с тези "възглавнички:, продават се обаче и отделно  Peace

Не знаех. Личи си, че ми е първа бременност. Благодаря за уточнението!  Hug

mother bear, радвам се, че вече си по-спокойна, това с тревогите до никъде не води. Твоите мъничета ще се появят съвсем навреме, ще видиш. И нещата ще успееш да си подготвиш даже. Чакаме да ни се похвалиш като ги гушнеш.

# 545
То не е изобщо необходимо бебето да е изпънато като струна винаги, идеята е да не седи само, за да не се товари гръбнака.....иначе може да е полулегнало, полуседнало, но под такъв ъгъл , че тежестта да я носиш ти или евентуално столчето, люлката и т.н.

Ето тук има много полезна информация за развитието и кое как във физическо отношение  Partyhttp://www.cpcentresof-bg.com/files/custom/video/bg/2012_Dvigate … _da_ne_pre4im.pps

# 546
Хоп и аз тук. Преди малко се прибрахме. Хубаво си изкарахме, лапето се радва на снега и новата шейна. И аз се возих на нея bowuu, барабар с детето.
Виждам, че за столчета си говорите. В това отношение съм изключително принципна и детето се вози само и единствено в стол, от изписването. Кошницата ни е на Макси Кози и си има подплънка за новородено, няма абсолютно никакъв проблем да се сложи толкова малко бебе в нея, както и я сложихме де. Това, че аз карам внимателно, защото имам бебе в скута не означава, че тоя срещу мен ще кара внимателно и предпочитам да съм си вързала коня, та да ми е мирна главата, пък и докато работех в полицията се нагледах на достатъчно потресаващи гледки на деца без столчета и още ми държат мокро. Приветствам практиката в Англия детето да се изписва само ако има монтирано столче в колата, чудесна идея!
Майко мечка, стисках ти палци, докато бяхме на екскурзия, радвам се, че нещата засега са добре с вас!

# 547
И тук (Канадско) е така, без столче не те изписват. Друго нищо може да не носиш в болницата ако нямаш, всичко ше ти дадът, но без столче неможе. Даже деца до определен ръст на височина, също без столче забрави, отнел си глобата на секундата.

# 548
  • до едно тепе
И в щатите доколкото знам не ти дават бебето без кошница, а ако нямаш ти дават под наем Whistling
Мраве не се чуди. Не им е било лесно, но тогава и времената бяха други. Не се караше с такива скорости както сега и на хората сякаш им беше по-мил живота от сега. Ноо това е една съвсем друга тема.
И сега има идиоти, които си возят децата(2-3г)стоящи прави на предната седалка или долу между седалката и таблото. Като ги видя такива и направо свят ми се завива как пък не помислят и за секунда какво може да се случи  ooooh!

# 549
  • В градината...
Момичета, да ви попитам - тези, които са изследвали магнезий. От днес започнах да пия магнерич за всеки случай, а докторката ми иска да си изследвам магнезия. Преди изследването няма ли да повлияе приемът му  Thinking И ако да, колко време да не го пия преди това.

# 550
нямам представа как седят нещата с изследванията.но доколкото знам приема на магнезии трябва да се взима с 4 часа разлика с приема на Желязото,понеже действието му се намалявало.

# 551
  • В градината...
Да, това го знам-2-3 часа.

# 552
аз също мисля да увелича приема на магнезии.все нещо ме боли или ще е кръст или краката ще ме наболяват  или схващат.трябва ли задължително да правя изследване на магнезия или е по желание?

# 553
  • до едно тепе
Предната бременност изпих една кофа магнезий,но никога не съм го изследвала. Имах контракции и ми го изписаха още в 12 г.с.
shinzou да те впиша ли в списъка на първа страница и кога ти е термина Whistling

# 554
И аз бях на конски дози магнезии, ама никой не ми го е зиследвал, вървеше си с кофата лекарства за задържане.... newsm78
Пускали са ми само б12 и желязо от витамините и микроелементите  newsm78  По принцип се изследват всички витамини без да има предварителен прием, защото действат с натрупване./т,е при нормални условия се натрупват в депа в организма и при нужда и недостиг се черпят първо депата и не проличава веднага липсата и недостига им в кръвта/.....това по принцип, но когато има бременност едва ли стават депа , при все , че приоритетно всичко отива за бебето  Wink и за калция е същата логиката....

Общи условия

Активация на акаунт