Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 165
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Сякаш съм по-добре психически вече Simple Smile Само ме е яд, че не си наредих всичко както искам и сега е екшън. Добре че имам приятелки тук да купят ако се наложи, че ММ не.знае кое какво. Но да сме добре, пък другото ще го наредим. Мерси за палчетата :*

# 526
Колко време мислите ще издържа с паднала тапа? Сега ме гледаха за тонове и контракции, вс е ок, контракциите са по-добре от сутринта уж.

# 527
Светле  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Точно така, само не се шашкай, вече когато и да се родят няма проблем щото са си големички  Praynig Пак за покупките не му мисли, все ще се справят другите да купят каквото е останало  Hug

Честита Нова Година на всички! Живи и здрави да сте ми и всички по термин да си гушкаме нашите бебенца. Несъмнено за всички ни това ще бъде една от най-щастливите ни година  Hug

Перу сланинки или не, ние си искаме снимка от тумбачето  Laughing

# 528
  • до едно тепе
Светле всичко зависи от лекарите. Те ще преценят дали може да седиш така със спукан мехур и до колко е опасно за бебето. Зълвата я държаха с почти изтекли води една седмица-в БГ болница това. А една приятелка се подписа, че си носи отговорност сама и лежа в болница 2 месеца, но тя беше много назад в бременността. И двете се радват на прекрасни деца. Ще се справите. Трябва да се опиташ да си спокойна доколкото може, а покупките не ги мисли изобщо.  Hug

# 529
  • NE
Светле Тапата може да падне и да издържиш дори повече от 2 седмици. Ако са успели да завържат околоплодните води на горното бебе колкото е възможно може и да успеете още малко да ги задържите в коремчето.
Не се шашкай за покупките. В началото бебетата имат нужда от дрешки, памперси и шишета и по едно одеалце. И аз като теб мислех, че е жизненоважно да имам столче за кола и кошара, а почнахме да ги ползваме чак към първият месец. Кошарата мъжо я приготвя до вторият месец, че я цикли и лакира, а исках хем хубаво да изсъхне, хем да не мирише. Дотогава си ползвах коша за новородено от количката. Беше ми удобно защото е малко и се създаваше повече усещане за топлината на мама. Има и такива кошчета които се продават и се лепват до леглото.

# 530
  • При моето слънце
В Англия без столче за кола не изписват бебетата  Peace

# 531
  • NE
Е то си е логично, но аз като занесох столчето на изписването го гледах като кръгъл камък как ще сложа новородено. Знам, че е грешно, но беше ми невъзможно да го закача на коланите и да го возя като кукла. През цялото време го гушках в одеалцето и порт бебето и плака съвсем малко.

# 532
  • до едно тепе
Мъжо ми беше донесъл кошницата за колата-само дето не го убих на място с нея. Не можех и да си помисля да навра бебето вътре преди да я изпера. Гушнах си го и се прибрахме така вкъщи. Но при нас е 5 мин от болницата до вкъщи, а мъжо караше бавно и внимателно. После като я изпрах си го возихме с нея. И досега броени пъти е возен без столче и то най-вече в някое такси Whistling

# 533
  • В къщурката на хълма на феите
Ема е возена без кошче или седалка цифром и словом два пъти - единия път на изписването и втори като ходихме да купуваме количката, а пък кошчето беше в комплект с нея Mr. Green

# 534
  • При моето слънце
Мишо също много рядко не е бил вързан. Идеята на поста ми не беше дали трябва или не трябва да се слага бебето в кош/столче за кола. Тъй като сестра ми раждаше в Уелс, тогава ми направи голямо впечатление, че без монтирано столче в колата не изписват бебето, проверяваха колата.

# 535
Тук не дават да вземео бебе от болницата без кошче, за това се радвам Simple Smile За сега няма да карам ММ да го пере, че съвсем ще се шашне. Лекарите сега нищо не правят, само ме наблюдават и чакат. Снощи изтече пак малко вода, но акушерката каза че било нормално, все пак произвеждам нова всеки няколко часа. Имам много леки контракции и са още подготвителни. Може и да остискам седмица, Божа работа. Хубавоо е че тук в отделението за новорододени с по- ниско тегло, ти дават шишенца, помпа и дори обличят бебенцата. Сега само за себе си  мисля да откарам някакси. Ще  пиша след лекаря. Мерси за покрепата, знаех се че ще ме успокъите :-* Извинявайте за грешките, пиша от телефона Sad

# 536
Според мен няма значение дали проверяват или не  Peace Много по безопасно е с кош за кола,още повече ако болницата е малко по-далечко.

Светле  Hug Всичко ще е наред  Praynig Все пак са близнаци и може и да се родят малко по рано.Не се тревожи и всичко ще е наред  Hug

На мен така ми подпира вече корема ... Казват,че се е смъкнал  newsm78 Но бебко си е седнал на дупето,така че ще съм секцио  Sad Дано поне изкараме до датата  Praynig

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 11:42 от kremenu6a

# 537
  • NE
Наистина е хубава практика да проверяват за кошчета. Просто аз бях толкова ошашкана, че единственото нещо което бях способна да направя след изписването е да гушкам Вилито. Даже ММ и той ошашкан спира колата, търси биба в багажа, пуска Лана дел Рей да се успокоява, не че новороденото чува нещо. Laughing
Сега имаме правило да не се вози без столче. Реве, не реве на път в е столчето. Единствено си позволявам да го нося в скута си до магазина, но и тук движението е слабо слава богу. Praynig

# 538
  • Северозапада
Ние прибрахме София от болницата в коша на количката. Той се връзва с коланите. И при мен правило е да се вози само в столчето. Нарушаваме го в Козлодуй и само, ако я държа, но там са къси разстоянията, а движението слабо. Сама ли съм е винаги в столчето и с колани. Един ден се замислих как е било, когато ние сме били малки. ММ и брат му са с 1,6 г. разлика. Едва ли свеки е успявала да държи и бебе и едно-две годишно дете едновременно  newsm78
Кременуша, стискаме палци  Peace

# 539
В Англия без столче за кола не изписват бебетата  Peace

Добре, а как бебе на 2 дни го слагат в кош под ъгъл? Нали в началото трябва да е само на пълно легнало, заради гръбнака ?  newsm78 Англичаните помислили ли са по тоя въпрос или аз съм лаикът в случая?

Общи условия

Активация на акаунт