Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 168
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Честита нова година! Нека новата година ви донесе всичко хубаво, което старите не са успели, нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов! Hug

mother bear, дано всичко бъде наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ние в скоро време ще започнем ремонта на стаята, но мебели е твърде рано да купуваме.

# 511
  • NE
mother bear Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 512
  • до едно тепе
Светле често се случва с близнаци след определени седмици да има разкритие, защото са 2 и тежат повече на шийката. Всичко ще е наред  Praynig  Hug
Перу първия път усетих Слав като влязох в 19г.с.Бях с предна плацента и лекарите казваха дори до 22-ра че е нормално да не го усетя, защото реално удря в плацентата и тя омекотява ударите. Може би затова и никога не се е случвало да ме удря така че да ме заболи знам ли. Сега в юлската отчета има няколко мами,които твърдят че в 11-13 г.с усещат бебетата. За мен това е съвсем невероятно твърдение Shocked

# 513
  • София
Светле, много силно стискам палчета за теб и твоите мечета!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 514
  • Северозапада
Светле, успех на теб и момчетата! Вълшебна първа среща и всичко ще е наред!

# 515
  • NE
Аз бях с предна плацента и усетих първите ритници към 16 г.с., но само защото обожаваше да си ме удря в краищата. Към 9 месец си ме деформираше отново там. Laughing Обаче голяма фантастика ми се струва да се чуе с медицински слушалки сърчице и то в 7 г.с. Мен като ме сложиха на доплер колко търсиха да нацелят сърчицето и то към 21 г.с. (говоря за апарат от ВСВ, тъй като фективно бях в нашата болница за болничен). Crazy
Светле Те малките тежат колкото едно бебе по термин, нормално е тялото да идиша. Важното всичко да е ок накрая. Praynig Ти се успокой и почивай колкото можеш.
Контракциите се чувстват като менструални болки. Иначе май Прахчето беше направила разкритие без да усети преди да роди.

# 516
  • до едно тепе
Абе аз отидох с 4 см разкритие и никакви болки да раждам. Родилни контракции чувствах само като сериозно стягане на корема. Окситоцина ми показа що е болка  Shocked
Фейче любимо ми беше да легна наляво и да си навре краката там и да ме ръчка, а аз да имам усещането, че съм легнала върху краката му Laughing Като се обърна с главата надолу пък много ме кефеше да му щръкват петичките непосредствено до гръдната ми кост. А седнех ли в кола винаги решаваше да се разтяга и 20 минутно возене беше кошмар-главата запъната в пикочния ми мехур, а краката в ребрата та хем ми се пикае та 2 не виждам,хем въздух не мога да си поема Joy Joy Joy.
Тероризатор си е от малък Whistling
Сега до момента нещата са много различни newsm78

# 517
И моята изненада беше огромна като чух сърцето още в 6+0 г.с. А отидох примряла от страх, че няма да видят ембрион дори.  

# 518
  • В градината...
Светле, дано всичко е наред и се успокой, колкото можеш  Hug

Поспаланче, аз усетих бебка в 15- та седмица, със задна плацента съм. Когато кихнех силно и усещах едно потупване в ляво. Миналата неделя яко риташе, даже ММ като си постави ръката на корема ми, я усети. Но беше в страни. Сега явно се е изместила по средата, защото я усещам по-слабо в тази част /там сланинките са ми най-дебел пласт/.

# 519
  • до едно тепе
Перу не винаги зависи само от сланинките. Сега им е широко и се въртят във всички посоки. Случва се да се обърнат с гръб към корема на майката и като ритат навътре съвсем не се усеща нищо. Спомням си като се обърна с главата надолу Слав един ден целия беше супер активен-буквално ми разчекна корема. После 3 дена никакво движение-само леко побутване тук там и то ако почнех аз да го бутам. На следващия преглед ми казаха, че вече е надолу с главата и като обясних на докторката какво се е случило и тя каза, че именно деня в който е бил буен се е обръщал, а после си е почивал 2-3 дена Laughing

# 520
  • При моето слънце
Светле, всичко ще е наред, и аз знам, че близнаците обикновено се раждат около 36 седмица, така че не се притеснявай излишно.
При мен тази бременност е много по-различна от първата. Мишо го усетих към 17 гс, а това още в 14та, макар да съм с предна плацента сега. А ритането в пикочния мехур ми е от "любимите" движения. С Мишо такива екстри нямах.  Но пък усещането е неповторимо,  дори и понякога да е болезнено Simple Smile

# 521
  • до едно тепе
Петьофка кога си на ФМ ?

# 522
  • NE
Бубинка То съвсем нормално е с по-добра техника и умения на доктора да се определят пулсации в 6 г.с.

Ами има нещо вярно за поведението в корема и извън него. Моето дете и сега много е активно с краката, а докато го кърмя все ме хваща за хълбоците, където ме рита здравата. Всъщност аз нямах шутове, а яко бутане. Също докато не ме приеха за раждане си имах само неболезнени контракции и спукани води. Песен до окситоцина, после мъгла. Laughing

# 523
  • При моето слънце
Поспаланчо,  във вторник сутринта Simple Smile
И да не пиша в другата тема,  съболезнования за чичо ти! Радвам се,  че Слав се подобрява (hug)

# 524
  • shumen
Светле,не се шашкай.Близнаци е напълно нормално да се родят малко по рано.
Петьофка,чакаме те с новини във вторник.

Общи условия

Активация на акаунт