Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 172
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Скрит текст:
Ето моето коремче в 17та седмица, точно тогава и започнах да усещам бебчето.  Сега е малко по-закръглено.
Утрогестан аз още приемам, имах голямо отлепяне в началото и го пих на максимална доза до 13гс, после го намалихме на 2х2. доки каза, че след 20гс ще го спрем, пазел маточната шийка в по-голяма седмица.

# 496
  • Германия
Витаминка: каква сладка пупа, погал.
Весело посрещане на новата година. Желая на всяка една от вас в новата година да се радва на своята рожба по термин.

# 497
  • Северозапада

# 498
  • до едно тепе
За много години бъдещи мамчета. Да сте здравички и да гушкате пухкави бебоци по термин.  bouquet
Дуфастон съм пила за регулиране на цикъла. Освен зверски апетит от друго не мога да се оплача.Утрогестан ми бяха изписали да пия предната бременност заради кървене в 7 г.с. до 12 г.с. е нямаше такава гадост. Спеше ми се ужасно и цял ден не можех да дигна глава от възглавницата ooooh! Тази бременност за щастие не се наложи да пия нито едното от двете.

# 499
Витаминка пу,пу,пу много си сладка с малкото коремче Simple Smile аз сега изглеждам така с тумбака,но ми е малко по-закръглен сякаш в 18 г.с. съм,а малкото го усещам от 2 седмици насам  Heart Eyes
честита нова година момичета!не съм писала,но ви чета редовно   bouquet

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 22:40 от shinzou

# 500
  • София
За много години, момичета! Желая ви много здраве, късмет и здрави бебчета по термин!  bouquet
Витаминка, супер си!  Heart Eyes

# 501
  • shumen
За много години,момичета.Да сте живи и здрави и да износите здрави бебчета до финал.
Витаминка,супер си с коремчето.

# 502
За много години и от мен! Да сте здрави, щастливи и на финала - с пухкав вързоп!
Утре заминаваме на шейна, (хората ходят на ски, ние - на шейна), ама и шейна нямаме, та, сутринта ще тичаме до Пловдив, за да купуваме. Та, ако имате наблюдения за вид, ще се радвам да споделите, докато е време, че се чудя каква да е. Искам догодина да насадим и малкото в нея, т. е. да е за 2 деца и по възможност - с облегалка.

# 503
  • В къщурката на хълма на феите
Честита Нова Година, момичета! Бъдете живи и здрави! Не спирайте да се стремите все по-напред и все по-нагоре! Hug Hug Hug

# 504
За много години, момичета!

Бъдете живи и здрави да си гушнете красивите бебчета на финала!

Vitaminka, теб те "следя" още покрай темите за конете. Едно познато дете от конната база, в която тренирам те има за приятел във Facebook и там отвреме навреме наглеждам Гъбка.  Embarassed  Laughing Ех, много ти се радвам на коремчето. Кога мина това време като писа, че си спряла тренировките заради бременността, и ей на - коремчето вече се вижда.

Аз сега да вляза с поредния странен въпрос. Според вас може ли в 7 седмица да се чува с много усилия отвреме навреме сърцето? Имам предвид с ухо на корема? От няколко дни ММ се опитва да чуе нещо и на два пъти подскочи до небето с твърдението, че е чул много тихо "цъкане", което не било плътно като моето сърцебиене, но пък било много по-бързо и като съм поемела въздух заглъхвало. По описание съвпада напълно с това, което чух през ехографа. Ровя и чета, че за този период е абсурд да се чуе каквото и да е, но пък той е толкова убеден, че "има нещо", че започвам и аз да вярвам вече.  newsm78

# 505
  • до едно тепе
Твоя мъж страхотно въображение има честно Joy Не само сега ами на който и да е етап с ухо опряно на корема не може да чуе сърцето на бебето. Има си едни специални акушерски фунийки с които акушерките са слушали навремето,но и за това трябва да знаеш какво да слушаш. Вероятно ти е слушал перисталтиката или твоя пулс е доловил отнякъде Laughing

# 506
Знаех си аз newsm47 Иначе уж различава перисталтиката ми от другото - тя е доста шумна по принцип, но знае ли се. Каня се да пробвам със стетоскоп, за да разбера какво точно чува, защото ми е голяма загадка.

# 507
  • до едно тепе
Преди години една приятелка-лекар като беше бременна и видяхме стетоскопа. На въпроса можем ли да чуем бебето-беше в 5-тия месец-се засмя и каза само червата ми нищо друго  Laughing
Има едни апаратчета за подслушване на бебетата в разни чужди сайтове. Разгледай може пък да си харесаш нещо Peace

# 508
  • В градината...
Майка ми предии няколко дни реши да ми преслуша корема, тъй като не усещах бебка. Слуша, слуша със слушалката и каза, че сякаш долавя тонове. Но не се знае чии са - нали ни мерят и аортата, която снабдява матката, може да са нейните тонове.

# 509
За много години :*
 Влизам и аз да кажа, че съм в болница. Имах изтичане на води снощи и ме приеха. Горното бебе от него изтича, но все още си има достатъчно вода. Имам и разкритие, не знам колко, така и не питах от шашкане, болки като менсруални и стягания не много чести.В 34та съм и ще стоя в болницата поне 2 дни, биха ми стероиди за дробчетата и АБ да не се получи инфекция. За задържане нищо няма да правят. Много искам да остискам, че ще сме в кувиоз сигурно ако тръгнат сега,което не е страшно, но предполагате как се чувствам Sad Добре че, кошчета за кола и кошарки имаме, че уж беше вс ок и не бързах за никъде, днес беше деня за купуване на някои дреболии и то на, какво става. Сега си лежа и чакам, да видим. Стискайте ми палци! Направо не знам как може да имам разкритие без болка Sad

Общи условия

Активация на акаунт