Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • гр. София
Да, външно е. Малко по-добре е положението вече.

# 316
  • София
Дааа, само външни. В болницата ги правят със стерилна марля, ама в домашна обстановка може леко да полее директно на разреза.

# 317
  • до едно тепе
Ее Глухарче външно миеш. Тя епизиотомията е външен шев. Можеш да си поръчаш да ти пратят смрадлика от тук да си имаш за всеки случай. Калиев перманганат също Peace
Аз знам за бебетата че до 1м са на 90-100мл след това се смята 100+ 10мл за всеки месец,т.е на 1 м-110, на 2-120. Пет часа интервал са страшно много Peace Щом повръща изправяй да орига още на половината доза изядено. Гълта много въздух и затова повръща или количеството е много. Peace
Шушулче да те пиша ли на първа страница и в кой месец ти е термина Laughing
Хайде време е да понапълним малко месеците от лятото Laughing

# 318
  • София
Може да ми сложите  stork-boy  Simple Smile
Имаме си 100% мъж и снимка (18+)  Laughing

# 319
  • до едно тепе
Веднага  Grinning Честити сини гащи  bouquet

# 320
  • shumen
Витаминка,честити сини гащи.
Равенер,150 мл.моя изяждаше към 6 месец на 3-4 часа.Според мен това и е много и затова повръща,а и часовете и са доста.

# 321
Витаминка, честити сини гащи  Hug

Мама Никосторм, честито бебче

Шоко
, правилно правиш, че спиш всяка минута свободна. Дано и аз успея да го постигна. МНого приятелки се юркат да гледат бебета и да им е ушетано и сготвено като преди да родят и накрая резултата е изморена и изнервена мама Sad
За лайката и аз знам, че е противовъзпалителна.

Аз гледам също да има разстояние между магнезия и желязото. С тия подготвителни контракции е много гадно, страх ме е да не стане нещо Sad Вече пия 2х2 магнезий, че само 2х1 няма ефект Sad

Скрит текст:
Ние се преместихме и още не мога да се подредя, добре че е ММ да помага. Хем мрънка, че е разхвърлено, хем подрежда, къде ще иде  Mr. Green Аз ставам на обяд, не мога да спя вечер и реших, че по-добре да се наспивто мога, а къщата ще я оправим, няма да избяга  Mr. Green Да дам съвет на Б с малки кореми- ако ще се местите, направете го до 5-6 месец, после става много трудно. Едвам се туткам да сгъна или почистя нещо, всичко върша бавно и се измарям бързо, чак ми писва. Хората хубаво ми казваха да се местя по-рано, ама аз не, има време  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 12:15 от mother bear

# 322
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
В листовката на магнерича си пише за приема му с желязо:
• При едновременен прием на желязо трябва да се има предвид, че магнезият може да наруши усвояването на желязото. Необходимо е да се спазва интервал от 2-3 часа между приемите на двата продукта. Същото се отнася за прием на тетрациклини и натриев флуорид.

Иначе аз неболезнени контракции имам от 15та седмица. Понякога усещам по 2-3 на ден, друг път и по повече. Една вечер се бях шашнала, защото засякох повече от 5 за час. На прегледите няма промени в маточната шийка, док каза, че няма да ми изписва нищо, но ми пусна изследвания на магнезия в кръвта, за да се види дали имам дефицит. Крампи в мускулите нямам за сега. Контракциите преминават, ако се разходя и пийна вода. Всичките ми бременни приятелки имат, някои пият магнезий, други не.
Трябва ни повече спокойствие, все пак е нормална маточна активност, бебчето расте, матката се уголемява и поддържа тонуса си, чрез контракциите.
http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar/p18866.html

# 323
  • София
Добро утро!  Hug Престраших се да се запиша вече при вас. И започвам с въпросче ФК до кога се пие, че вчера пропуснах да попитам?

# 324
  • Северозапада
Мисля, че не е проблем да се пие и до края даже май е препоръчително, иначе до 16-та г.с. май беше задължително. Може да ти препоръчат комбинирани витамини, в които има ФК. Аз бях така след 16-та г.с. Даже по време на кърмене пак е добре да се пие. Така че, смело си я гълтай.

# 325
  • София
Мерси, мравче!  Hug

# 326
  • В къщурката на хълма на феите
всъщност идеята е ФК да се пие докато се оформи гръбнака на детето, защото основната й функция така или иначе е да спомогне точно този процес .. ама понеже като цяло е полезна за всичко, няма нужда да се спира, стига да не забравяш да си я купиш .. щото аз лично я пих точно до този момент Mr. Green Mr. Green

# 327
  • София
 Mr. Green Mr. Green  Ясно.

# 328
  • до едно тепе
В началото наистина се изписва заради бебето,но после ползите за майката не са малко. Фолиевата подпомага усвояването на желязото, при което обикновено с напредване на бремеността се получава спад Peace
Кашмирче радвам се да те видя тук. Юни ли ти е термина да те сложа на първа страничка Whistling

# 329
  • В градината...
Кашмирче, добре дошла  Peace
Да, заради желязото се пие ФК в по-късен етап.

Общи условия

Активация на акаунт