Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 192
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • NE
Кашмирче Аз я спрях ФК в 16 г.с.

# 331
Кашмирка, колко се радвам да те видя тук  Hug Аз не съм я спирала, защото пия витамини за Б и там си има. Даже сега пия и по 1 хапче отделно ФК заради ниския хемоглобин, а и съм с две, даима повече ФК Simple Smile

# 332
Забравих да добавя, че вчера бях на преглед, видях младежите ми, вече са 2 кг  Heart Eyes Бяха спокойни, не дивяха този път  Laughing Сега чакам писмо за датата на секциото, но сигурно ще го получа след празниците. За края на януари, началото на февруари ще е. Днес ще поръчаме билети и на майка. Покрай намаленията ще почвам да пазарувам, януари само да пера и подреждам и почивам Simple Smile

# 333
ФК пиех в началото,преди да забременея.После след установяване на бременността ми изписаха витамини,в които има ФК.Мисля,че ги пиех до около 16-17 г.с.  newsm78 После вече ми ги смени доки,но пак си има и в новите  Hug

# 334
Шушулче да те пиша ли на първа страница и в кой месец ти е термина Laughing
Хайде време е да понапълним малко месеците от лятото Laughing
Ще се въздържа засега Laughing.
Записа ли се на ЖК? Аз още не съм ooooh!. Да съм знаела, че изборът на лекар е толкова труден... Tired
Аз пишех ФК до 2-я месец на дъщеря ми, т. е. цялата бременност и каквото беше останало го допих след като родих. Сега смятам да процедирам по същия начин. Peace

# 335
Кашмирче, аз я пиех до края ФК! Simple Smile Радвам се че си тук!  Hug
Мама мече, браво на момчетата! Simple Smile

# 336
  • до едно тепе
Шушулче не съм. Учикова ме отрЕзА. Имала много работа. Ходих по ЗК за установяване на бременност при Тотев в Рилон центъра. Пълна пародия, но може при него да се запиша. Поне не е голяма навалица пред кабинета. Достатъчно ми е да ми пуска навреме изследванията. И като ми потрябва да ми даде болничен. Така или иначе смятам от време на време да си ходя на частно при Паскалева, както го правех предния път. Разбрахме се след Нова Година да ида да се запиша, ако реша разбира се. Честно казано не ми се занимава да търся друг Tired
Днес бях на втория преглед-видяхме малкия сладкиш. Вече заприличва на човече. Мъжо се запозна с творението си Laughing Другата седмица сме на ФМ. Whistling

# 337
Хм, мн странно, аз пък само хубави неща съм чувала за Тотев. Теб кое не ти хареса? Иначе, на мен локацията му ми е удобна (ММ работи зад Военна болница и ще може да идва на прегледите).

# 338
  • до едно тепе
Хах ми малко отнесен ми изглежда. Освен това като го попитах какво мога да смуча за болящо гърло, отговора съвсем сериозно беше да си пийна чайче с коняк и греяна ракийка с мед  hahaha Е после каза питай си ЛЛ, тя е наясно с хомеопатиите и им е фенка. Аз отидох там, защото ЛЛ ми е там на долния етаж и не ми се търсеше другаде. Иначе до него в съседния кабинет е Росен Петров- и за него по едно време се пишеха хубави неща из темата за гинеколозите. Повече хора имаше днес обаче пред кабинета му. Всъщност това е мед. център Хипоталамус. Записва се час на телефона на регистратурата и общо взето от вчера си записах за днес. Днес не чаках повече от половин час,а първия път по-малко, но часа ми беше по-рано през деня Peace

# 339
За Росен Петров и аз само хубави мнения бях чела, но там е страшна навалица и знам, че мн се чака, а точно от това се опитвам да избягам. Тотев е този, к преди имаше кабинет в Тракия, нали не се бъркам? Тотев пуска ли всичко, к се полага по ЗК?

# 340
  • Германия
Кашмирчееее: какиното, много се радвам да те видя тук.  Hug Вече са те посъветвали за фолиевата. Радвам се, че бебо е добре. Ти как си, пресече ли настинката?

# 341
  • shumen
Кашмирче,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.
Поспаланче,браво за добрите новини.

# 342
  • София
 Hug Благодаря за посрещането.
Светле, браво на твоите малки мечета.  Hug
Поспаланчо, радвам се за новините от прегледа. Чакаме добри новини и от ФМ. Иначе терминът ми е юни,да. Hug
Глухарче, закрепих положението за сега. Ти как си?  Heart Eyes

Я сега да питам онзи въпрос, дето все не мога да му запомня отговора - в 4 месец в 13та или в 14та седмица се влиза? Че го чакам дасподеля новината.  Blush

# 343
  • В къщурката на хълма на феите
вдругиден влизаш в 4-тия Wink

# 344
  • София
 Hug Hug Супер, мерси!  Party

Общи условия

Активация на акаунт