Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 191
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • до едно тепе
Шушулче не знам. Би трябвало. На мен с обикновеното направление за установяване на бременност ми пусна ТСХ и вчера като го попитах края на януари като ми трябва пак контрола от личната ли да искам, каза няма проблем ще го пуснем пак. Иначе да, преди е бил в Тракия. От скоро е в Хипоталамус.  При Росен Петров имаше сигурно 10 жени да чакат,а при Тотев преди мен бяха 4 и то двете си взеха само резултати от цито.

# 346
Поспаланчо, браво за хубавите новини  Hug
Кашмирка, честита лентичка  Hug Смела си със споделянето на новината, аз чак в пети месец казаха на всички, само родителите ни знаеха преди това. Страх лозе пазе както се казва  Mr. Green

Днес ми е Коледно и най- сетне се наканвам да украся нашата малка елхичка. Догодина искам голяма, все пак ще сме се умножили по 2  Heart Eyes 

# 347
  • NE
Аз днес украсих нашата, но пишман станах. Много трудно се украсява с мрънкало. Confused

# 348
  • shumen
Мече,догодина пак може и да нямаш голяма.Моя сега ходи и все гледа да я бутне или дръпне и взе вече да остава без играчки по нея.

# 349
  • Германия
Ооо то не е задължително децата да чупят играчките, аз съм от кръжока ръцете ми пречат, за това нашата мъничка елхичка е с пластмасови.

# 350
  • до едно тепе
Фейче обезопасяваш 2-3 топки(махаш им дръжчиците,ако са пластмасови става лесно) и го оставяш на земята да се занимава с тях. Лесно става така. Докато оглежда новите неща все 5-10 мин имаш на спокойствие да украсиш елхата.
Като са по-големи е леко трудно. Слав беше намерил топките преди около месец и цял ден летяха из хола буквално. Забавляваше се да ги удря в земята да види как подскачат. Прибрах му ги като отчупи дръжките на 2. Като украсявахме елхата му казах, че не трябва да я разваля, защото дядо Коледа няма къде да му остави подаръците hahaha  Е пак го хващам понякога да държи в ръка някоя играчка и да я оглежда, но не ги сваля  Laughing

# 351
  • Северозапада
Ние тази година за първи път имаме елха вкъщи  Crazy Накичила съм я с малки дървени човечета от Джъмбо. Никога не сме били вкъщи на празниците и не съм украсявала. Миналата година направихме само украса по стените и в една ваза бях сложила клонки.

# 352
  • София
Ние нашата още не сме я украсявали, че вкъши правим ремонт и всичко е с главата надолу.  ooooh! До неделя трябва да приключи и тогава планирам и ние да украсим.   madnoel

# 353
Нямам елха вече, само едни лампички и фигурки, затворени във витрина в секцията в хола и една елхичка малка качена нависоко,,,,Както е тръгнало следващите 4-5 години едва ли ще имам истинска, голяма елха вкъщи....ама не ми дреме  Mr. Green имам си най хубавите подаръци за тази Коледа

# 354
  • София
Това, че от 2 дена не съм пишкала през ношта трябва ли да ме притеснява или да го отдам на намаляването на дуфастона?  Rolling Eyes

# 355
Аз така и не пишках много, дори и с напредването на бременността.....И сега ми няма нищо по-различно, освен че куквам в 4-5 сутринта, пълна с енергия и след обяд угасвам, и сънувах самолетна катастрофа преди 2 вечери, сигурна бях какъв ще е резултата на теста  Joy hahaha......нищо по-различно не мога да се сетя за бременността...е, да-растях /в началните седмици и това дори-не, само накрая/

# 356
  • Северозапада
Прахче, запомнила съм те с тези сънища за катастрофи  hahaha
И аз не пишках много, но пък не съм и вземала хормони допълнително.

# 357
  • до едно тепе
Кашмирче матката се вдига нависоко и не ти натиска толкова мехура и можеш да траеш повече време. И аз разредих от 3-4 пъти на 1-2 ставането. Споко като натежи бебчето пак ще почнеш да ставаш често Laughing
Аз още неоздравяла пак лепнах нещо.
Скрит текст:
Сега пък носоглътката ме боли и на към хрема отиват нещата. Кашлицата си я влача въпреки, че изпих един проспан и съм на 2/3 от стодала. Тая сутрин щях да повърна като се закашлях. Мъжо ме натисна да си направя една инхалация и нещата се подобриха леко ooooh!

# 358
Нямам идея що така обработва мозъка хормоните  Mr. Green  ама тоя път самолета беше мноооого голям, направо изтребител, та се чудя другата седмица какво ще видим на екрана, оххххх  Praynig Praynig

# 359
  • София
Излезнаха ми резултатите от БХС. Моля някой да ми ги разтълкува преди да ми се пръсне сърцето
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт