Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 190
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • В къщурката на хълма на феите
според мен са чудесни, единствено плацентарния протеин е малко нисък, обаче това пък се наблюдава обикновено при майките на момчета Flutter Flutter

# 361
  • София
 Hug Мерси, Мец. Айде сега пък момче. Ще им звънна да ги питам. Метнаха ми ги на мейл и айде. Аз как да ги разтълкувам сама?!  Crossing Arms

# 362
  • В къщурката на хълма на феите
 Mr. Green Mr. Green между другото и снаха ми с Мая беше с много нисък плацентарен протеин, така че надеждата няма нужда да умира Mr. Green

# 363
Супер са си изследванията, пп зависи и от гестационнаа възраст на плода, не само от пола....синдрома на Даун е паднал заради възрастта, на колко си кашмирке, ако не е тайна,, все си мислех че си мой набор  Rolling Eyes

# 364
# 365
  • В градината...
Хм, в отчетната има мацки, на които не им дават резултати, само акушерката им казвала - наред са. А в чужбина е още по-зле.

# 366
  • до едно тепе
Кашмирче добре изглеждат.  Peace
 Аз предполагам възрастовия ще ми е висок. Затова още се чудя дали да пускам БХС или да мина само с меренето на бебето Rolling Eyes

# 367
Аз не го пусках, лично мое мнение- ала бала....стъкмистика, дори не е статистика.  Tired  Особено при днешните диагностични възможности на ехографа, ако има и най малкото съмнение се вижда и се правят по-нататъшни и по-точни изследвания. Тука дори и да излезне риск какво правиш с тая информация след това...?

# 368
  • При моето слънце
Карат те да повториш изследването, да направиш феталната и в краен случай амницентеза  Crazy Аз затова не правих БХС. Иначе моята гинеколожка праща директно на втория бхс, не знам защо  newsm78
Кашмирче, мисля, че не съм ти честитила, много се радвам, че се присъедини към нас  Hug
Прахче, честито и на теб, прекрасен коледен подарък  Hug
Аз съм на преглед в понеделник и вече нямам търпение да си видя чавето. Дано всичко е наред (вече си го усещтам повечко) и ми подтвърди пола, нямам търпение да кажа на Мишо, че ще си има братче  Mr. Green

# 369
  • София
Благодар, petiofi!  Hug Стискам палци за понеделник.

Звъннах на акушерката, каза, че нямало нищо притеснително в резултатите.  Flutter

# 370
Петьофи, успех на прегледа  Hug
Кашмирка, радвам се че изследването е добре  Hug А пишкането може да зависи дали пиеш много течности преди лягане или не.
При нас не ни дават изследванията, само ако има нещо нередно тогава ти звънят или пращат писмо. Да ви кажа, намирам този метод за по-малко стресиращ  Peace

# 371
  • NE
Кашмирче Аз съм на мнение, че пишкането си зависи до много фактори. Много мами спира да го имат като симптом към 4 месец както си ти, а има и като мен дето се влачиха до тоалетната до самото раждане, буквално. Една леля в училище все ме гледаше и ми викаше "абе ти да не си болна нещо". Joy Това в началото и не ми личеше. Blush
Аз също не съм пускала БХС, феталната ми беше най-важна. Peace
Стискам палци за всички предстоящи срещи с бебоците. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 372
Феичка, сега покрай теб и аз си представих догодина с мойте мъници, които вече ще пълзят, какъв зор ще е да се украси елхата  Mr. Green  Ама поне няма да ни е скучно  Heart Eyes

# 373
  • shumen
Петьофка,успех на прегледа в Понеделник.

# 374
  • Германия
Петьофи: всичко ще е наред на прегледа. Приятна дигитална среща с бебо.
Кашмирче: тъй като едва сега пиша от компа видях страхотната ти нова визия.
Да се копирам от другата тема: Влизам на бързо да кажа, че ритльото си е ритльо и този път голямо ритане и въртене му удари, докато му запишем тоновете. Добре е, тежи около 1,7 кг. Тук не казват колко е голямо бебето, специално попитах. Отговора беше, уреда не го пресмята, защото вече не било толкова важно колко е голямо. По важното е отделните крайници, глава, коремче, да са в норма.
И да кажа и тук, пльокнах се в албумчето, снимката е от 07.12.

Общи условия

Активация на акаунт