Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 189
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Глухарче, браво на младежа, расте и той  Heart Eyes И при нас не казват колко са големи бебетата, само колко кг са, ама аз много не им вярвам- една приятелка я плашека, че бебето било 5кг, пък то излезе 3,800  Mr. Green Но важното е да отговаря на седмиците, те сега бебетата ни повече на дебелина наддват, така четох Simple Smile А за снимката нещо не мога да те намеря  Thinking

# 376
  • NE
Аз досега не съм видяла някой доктор да каже, ама със сигурност колко ще излезе бебето. Всичко е относително. Моят док го питах готов ли е да се излюпва и той отговори положително и се роди 3,400 кг, което за моите малки  размери беше екстра.

# 377
На мен Ивейнката ми я познаха до грамчето  Wink  Макар , че младият доктор, койо асистираше на моя имаше съмнения, че ще е много по-голямо бебе, защото бях с оооогромееен корем......ама корема си беше само мой, нито околоплодните бяха повече нито Ив беше голяма-3200/50см, абсолютен стандарт,,,,,,

# 378
  • София
А на мен свеки ми готви джулан в новата ми кухня   ooooh! #Cussing out

# 379
Хах, Кашмирче, тя да ти помогне иска жената  Mr. Green

# 380
  • София
Друг път.  Close Много добре знае, че не яю месо. Crossing Arms

# 381
Присъединявам се и аз с надежда да остана докрай в темата. Терминът ми е през Август.

# 382
  • София

Аз открих пазаруването за бебо  Laughing
В ХМ пуснаха голямото си намаление, повечето неща са им по 5-10лв

# 383
Точно днес бяхме и ние в ХМ и гледахме тези комплектчета, ама на нас не ни бяха удобни бодитата, които се нахлузват на главата, предпочитахме тези, с предно или странично закопчаване и нищо не взехме де. Ама със здраве да си ги ползва вашият младеж!

# 384
  • София
Не ме притесняват никакви закопчалки и нахлузваници през главата  Laughing То никое бебе не обича да го обличаш  baby_neutral

# 385
  • shumen
Бубинка,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.
Шушулче,аз също имах такива бодита и не ми бяха много удобни,но му ги обличах.

# 386
Кашмирче добре дошла в тази темичка  Hug Че аз не съм те приветствала, щото от давна не съм писала  Laughing много ми е драго да те "видя" тук  Hug
Абе ти тая свеки що не я сложиш малко на мястото и? Не и давай да ти се качва на главата и и покажи кой е шефа у твоята къща  Wink
ВитаминкаЧестити ти покупчици .
Вече и аз започнах да си правя списък за бебчето, че кат гледам само аз не съм още, и лека по лека да купувам вече.
Чакам си колетче от македонско от майка ми, с нещата за бебето, нямам търпение да пристигне  Heart Eyes
Май в тази тема бяхте писали на скоро за фолиевата до кога се пие. Аз ще я пия до живот, метилираната, заради мутацията MTHFR (щото при тази мутация има предпоставка и за проблем със сърцеви болести, особено който е с фамилна обремененост, това го научих съвсем случайно от моя лекар, а пак след това и в другата тема го прочетох, след което доста се зачетох по разни статии ) Та аз след 15 седмица намалях от 6 хапченца на ден на 2 или3, когато както ми дойде.
Глухарче, Светле пораснали вашите юначета, да растат, да растат все така  Hug
За всички бременелчета, погал по пупите, че да не забравя някоя  Wink

Аз пред 3 дена бях на преглед. Бебочето е добре, расте, бузанка ми се струва. То и тук не казват никакви мерки вече, че даже и предполагаеми килограми. Но си получих пак снимчици от личицето на бебето (доктора вика, заповядай коледния си подарък). ММ беше мн щастлив да ги види снимките, че все няма възможност да идва с мен на прегледите.
Хемоглобина съм го вдигнала малко, благодарение на повече хапване, ама и кг. за 4 седмица за ми 3 в +. Желязото е на долната граница, но заради хемороидите и запека, няма да ползвам никакъв препарат, пак с храната ще се мъча да го оправя. Б12 си е супер. Кръвната захар след натоварването е 6, а трябва да е под 7,5 така че и това е добре. Дължина на шийката на матката 3см. Написа в рапорта си нормално за това.
Еее за разкош имам уринарна инфекция и пия сега антибиотик за 5 дена. на 07 януари ще видим дали се е махнала.
Иначе и направление за кардиолог ми дадоха, че да сме сигурни, че сърцебиенето и задуха не са от там, при положение че всичко друго е ок, пак и с моята история в семейството доктора иска да се презастраховаме, еее и аз също. Та на 5 януари съм и на кардиолог.
Хайде написах си фермана, сега отивам на гости да видим едно бебенце на месец и половина и да го на гушкам  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 08:27 от maresr

# 387
  • В градината...
Кашмирче, я го дай насам това джоланче  Mr. Green Mr. Green Че и бая колаген има в него  Naughty

Маре, аз изчистих бактериите  с еднократния антибиотик  Peace

# 388
  • София
 Mr. Green Перу, подарявам ти го цялото.

Току що забелязах, че зърната ми са загрубели. Това нормално ли е? newsm78

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 18:25 от kashmir

# 389
  • до едно тепе
Мдааа. Може скоро и засъхнали капчици по тях да забележиш. Променя се и цвета на ареолата-става по-голяма и по-тъмна. Whistling
Най-кофти признака, който имах предната бременност бяха косъмчетата по корема. Е окапаха после, но все пак се стреснах като ги видях Laughing
bybuHka добре дошла тук-лека и безпроблемна ти пожелавам. Ще те сложа на първа страница като видите тупа лупа.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт