Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 188
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Оф, аз вече ги имам
 ooooh!

# 391
  • shumen
Перу,нормално е.

# 392
  • NE
Хубавата новина е че известно време след раждането се нормализира нежността и пигментацията на гърдите. С линия негра се случи същото.
При мен най-гадни бяха петната около шията все едно не съм си търкала старата кожа. И това мина.

# 393
  • до едно тепе
Мдаа пигментацията също беше голяма гадост. Имах петна и по челото-изчезнаха доста след раждането, а по шията ми бяха наникнали една камара израстъчета -мисля че папиломи се казват, но и те опаднаха след време.

# 394
Линията ми се махна преди 2-3 месеца макс.....и сега може и да си въобразявам ама сякаш пак виждам лека.КосАме съм нямала, ама бш мноооого тъмна линията  Shocked та и тя ми стигаше. Гърдите ми наедряха последните няколко седмици и не загрубяха, затова ми беше и много трудно да закърмя, зверски ме болеше.... Confused

# 395
  • NE
Аз така и така не усетих силна болка до скоро при кърмене. Спазвах правилно да захапе бебето и тогава да суче. Мазах се и с гермастан, но дни преди и след като родих. Моите гърди са много чувствителни.
А сестра ми мислеше, че не съм се изтъркала хубаво от тези петна и чак в болницата видях че и другите родилки ги имат, та се успокоих. Embarassed Всичко се оправя след известно време. Дори ужасните стрии, които лепнах с всичкото мазане почнаха да избледняват.

# 396
  • София
И аз да се присъединя към отбора с болезнените гърди, като при мен са по-скоро проблемни зърната. Особено при студ или смяна на няколко сутиена (наскоро си търсех сутиени за кърмачки) - болката е чак замайваща. Някакви идеи за облекчаване на тези болки?

# 397
  • NE
Ами Веси те зърната се подготвят, дори препоръчват да си без сутиен защото трябва да диша кожата. Спортните сутиени са добро решение. Peace

# 398
  • София
Кога да съм без сутиен, сега преди раждането или в периода на кърмене?
Вкъщи по-често съм без сутиен, но навън не мога да излизам без него, защото съм с доста едър бюст.

# 399
  • NE
Аз по принцип съм с малък бюст, обаче от самото начало на бременността порасна, а към твоите седмици направо си беше огромен. Тогава спрях да нося сутиен. Препоръките по книгите за кърмене са бюста да не е стегнат и да може кожата да диша. Не знам дали е от това, но аз проблеми с регади нямах. Сега с кърменето навън ползвам само спортни сутиени защото ме хващат дяволите онези бомби  Blush да ги притискам, а ако са и преди кърмене си ме боли дори.

# 400
  • В къщурката на хълма на феите
самУ да кажа, че сутиените понякога дори по време на бременността могат да предизвикат подпушвания и болка в гърдите .. наистина спортните сутиени са алтернатива, щото мен пък от тежестта на бюста също ме болеше и не вървеше без сутиен .. мале сега като позаслабнах и като си погледна сутиените, които съм купувала преди лееле .. дето вика ММ - жено, тва твое ли е или шапка за детето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 401
Не знам при мен какво ще стане до края, но още 10-на дни преди да разбера, че съм бременна гърдите ми станаха ужасно твърди и болезнени, а от няколко дни насам забелязвам, че с всеки следващ ден ме болят все повече. Като спя съм се събуждала от болка, а зърната просто парят. С чашка В съм, но ако така върви, имам чувството, че докато родя ще съм скочила с два размера.

# 402
  • NE
Болките в гърдите са зареди повишеният прогестерон, което е хубаво защото този хормон пази бременността.
Аз към днешна дата съм от чашка B с подплънки към чашка С без подплънки. Laughing

# 403
  • до едно тепе
Сладурани Laughing
Кат ше си ги мерим да кажа тръгнах от 80В преди да забременея със Слав, цялата бременност си карах с този размер,но като родих отидох на D. 4 месеца след раждането не можех дори потник да понасям. Остана си ми размера на Д. Само като спрях да кърмя пооомекнаха и поувиснаха. Сега се плаша, ако пак кача с 2 размера докъде ще я докарам Shocked

# 404
  • София
Благодаря за съветите, момичета. При всяка възможност ще махам сутиена, а то вече и възможности да искаш. Ще потърся и спортен, макар да съм скептична към този вид сутиени.

Общи условия

Активация на акаунт