Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 187
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Нямах през бременността, нямам и сега ...имах за кратко докато кърмя, ама не беше кой знае какъв размер, от 80Б дигнах на 95може би C, ама и някои модели 95Б ми ставаше......сега съм си пак на 80 Б........ Joy  Joy Всички надежди за бюст след бременност ми се изпариха вече..... hahaha

# 406
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане вечИ мога само да си мечтая за ония размери .. ама трябваше да избирам малко дупе или големи цици Mr. Green

# 407
  • При моето слънце
С две ръце съм за малкото дупе  Peace
При мен и с първата, и с втората беременност гърдите ми станаха УАУ. Обаче след като спрях да кърмя, циците ми станаха като спукан балон, кожата така си и остана, отиде си само
пълнежа  Tired А за пигментацията не ми се говори, бях като обезобразена, а уж с мъжко се разхубавяваш - дрън, дрън.
Моят преглед мина, бебо си е наред, отговаря си точно до ден (явно този път ще е по-голямо и няма да се стряскам излишно, че изостава). Но така се беше разположило, като на курорт, и не можахме да видим пола. Ще разчитам на Троянчев след празниците. Единствено трябва да пия много течности, а да ми е толкова трудно  Outta Joint

# 408
Здравейте, момичета! Не съм се включвала много отдавна, от както имах много проблеми и трудности през бременоста - просто не исках да пиша и споделям нищо докато всичко не мине благополучно...
И така... След толкова дългогодишна борба и трудности на 15.12 се роди нашето Всичко - Константин с мерките - 3,850гр. , 51см със секцио. Още на четвъртия ден по мое желание си се прибрахме и си се гледкаме у дома и все още не мога да повярвам, че успях и всеки път сълзите ми потичат когато го гушна или той ме погледне...

# 409
  • София
Ели, честито миличка!  bouquet
Още помня как се вълнувах като сподели, че си бременна...сега по същия начин и като прочетох, че си имаш Константин! Да сте живи и здрави, много радост и щастие занапред! По-прекрасен коледен подарък нямаше как да ви се случи!!! Hug

# 410
  • Северозапада
Ели, живи и здрави да сте   Hug
Мен така и не ме огря да се видя с бюст. От чашка В с подплънки, минах на В без подплънки  Joy Наистина и аз ползвах и ползвам спортни сутиени. Много са ми удобни.

# 411
  • shumen
Ели,да сте живи и здрави с малкия Константин.
Аз след като забременях минах на спортни сутиени,че ми бяха по удобни.Ако имах възможност и без тях карах.

# 412
Леле за размера на сутиена не ми се мисли даже, вече съм 2D  ooooh! навсякъде има материал доста.
Мецо ооо мн добре си предпочела, че с голям г*з не си е работа  Mr. Green След раждането и кърменето и аз сериозно ще трябва да се стегна, че олееее мале съм , вече удрям 90 кг. пак съм метър и половина Mr. Green
Поспаланче и на мен ми излезнаха такива израстъци под градите, около градите и врата. И линия негра взе да се появява, даже ММ забеляза и някакви стрии под корема и почнах да се мажа по сериозно.
Перу а дано и аз да махна тази инфекция с антибиотика.
То все се опитвах да се разболявам и удържах фронта и сега кат почнах антибиотика съвсем се разболях  Tired

Аз последните дни съм влезнала в някакъв филм. Колкото наближава рождения ми ден се радвам, ама и ме хваща паника, че нали миналата година последния аборт ми беше точно тогава, и тъй като последните два три дена мн болки получавам и контракцийки повече взех да си мисля да не взема да родя толкоз ранно, че нали уж матката имала памет. Дано моята да не е толкоз умна  Grinning

# 413
  • до едно тепе
Маренце почивай и полежавай повече заради болките и мисли позитивно. Не се вкарвай в такива филми, а се наслаждавай на празниците Hug
Ели да ви е жив и здрав Константин и много да ви радва.  bouquet
Аз съм на скрининга(ранната ФМ) днес и ми е притесненооо.  Rolling Eyes

# 414
  • София
Маре, без такива мисли.  Naughty
Поспаланчо, стиснати палци от нас. Всичко ще е наред!  Hug

# 415
  • NE
Поспалнчо Силни палци. Ще имаш предколедно шоу. Heart Eyes
Маре Недей се заравя в такива мрачни спомени, приеми че ще си бременна и щастлива на рожденният си ден и няма нищо да развали това. Догодина ще бъде друга история - лазене, срички, захранване и зъбчета.

Ето как ще изглежда следващата ви Коледа, момичета. Heart Eyes Simple Smile Hug

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 09:20 от Flower Fairy

# 416
  • В къщурката на хълма на феите
Маре аз влезнах да раждам кръгло 100 Mr. Green Mr. Green в интерес на истината всичко качено по време на бременността го разкарах от мен си до 40тия ден на детето, но аз имах да свалям още и тая година я посветих на бавно и здравословно отслабване .. ако до 07.01.2015г. сваля още 3 кила, ще ги направя точно 20 за една година и ще ми останат още 15 Joy Joy Joy

# 417
Здравейте , момичета Simple Smile Аз бях преди и в темата искам бебе , много исках бебче и ето , че Коледа ми донесе най-желания подарък , когато даже не съм го очаквала , много се зарадвах днес сутринта като видях втората черта , не можах да повярвам  newsm44 Аз и още не вярвам , че е истина  Joy Искам да ви попитам като по-опитни сега какво се прави , кога се ходи на доктор ? При личната ли първо да отида или при гинеколога ? Мога ли да изчакам да отида на 2 януари , след празниците или да отида преди това ?  Днес ще си купя да почна да пия фолиева киселина , нещо друго по-специално като храна трябва ли да ям или да не ям ?  Много въпроси момичета , но просто още не мога да го повярвам и не знам какво да правя Simple Smile   

# 418
Аз си знам отсега, че ще стана като платноходка.  preggo За 1 година качих 7 кг от Дуфастона, а откакто пия Метформин бутнах едва 2 кг и то в последния месец, откакто явно съм забременяла. Стартирам на 76кг и съм убедена, че ще ударя стоте - толкова невъзможно е да свалям, едва овладявах да не качвам, хранех се с 1/3 от храната на нормалните хора, а сега просто не ми се мисли накъде ще избие всичко това. Знам, че и за бебето не е добре ако кача прекалено много килограми, да не говорим, че не знам какво ще се случи и с инсулина, като спрях Метформина.  newsm78 Само се моля с бебчо всичко да е наред, пък моята е все тая.

# 419
Eли, честито бебче, да е здравичък и много да ви радва   bouquet  Hug
Марее, моля те без такива мисли. Пий си магнезия и се радвай на празниците  Hug
Феичка, много яко клипче хаххаха посмях се. Сигурно догодина няма да ми е много смешно с двама разбойника  Mr. Green
Мецани, евала на волята ти, дано успееш и другите кг да свалиш  Peace
Поспаланчо, успех на прегледа днес  Praynig
Петьофи, радвам се за твоя преглед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт