Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 186
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Забравих да добавя- аз съм с малък бюст, ама откакто забременях и аз се налях  Mr. Green Така и не си купих спортен сутиен, не можах да си намеря хубава материя Sad Ходя си с 2-3 мои, на които съм махнала банела. Мисля да си купя за кърмачки, ама евтините са кофти материи и това ме спира.

# 421
  • NE
vesi_mir Тихичко честито! Съвета ми е да почваш neopholic (фолиева киселина) възможно най-бързо защото се прие 3 месеца преди почване на опити. Много е важна!
Обикновено се вижда на преглед плодно сакче в матката на 10 дни закъснение, а към 7 г.с. се чува сърчице. Отиди до ЛЛ и си вземи направление за АГ да те прегледа. Peace

# 422
Flower Fairy    Благодаря ти bouquet

# 423
  • до едно тепе
vesi_mir добре дошла тук. Фолиева вземаш веднага и я започваш, а на преглед може би е по добре да се обадиш на ЛЛ да питаш дали могат да ти дадат направление и първите работни дни на следващата година да отидеш някъде.
bybuHka като бременна с ИР при това караща втора бременност да ти кажа, че няма как да качиш много. Ако си с ИР трябва да ограничаваш тестените и сладките храни и да внимаваш с какво се храниш. Бременее се и с такава диета и то без проблем. Следиш кр.захар всеки месец и ако успееш да я държиш под 5 няма проблем Peace
Да дам отчет. Всичко си е в нормите и размерите на бебето са наред. Няма абсолютно никакви ехографски данни за аномалии. Дадох и кръв и привечер чакам статистиката. Предположения за пол-вероятно розови гащи, но не е много сигурно още. След месец ще знаем на 100%  Mr. Green
Скрит текст:
Иначе пред кабината на доктора беше някаква лудница-бяхме 4 бременни за един и същи час. Една високоинтелигентна млада бъдеща баба се опита да ни пререди и да вкара щерката щото било безобразие видите ли да чакат толкова и доктора ги изгони ooooh!

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 14:21 от pospalancho

# 424
  • София
Браво, Поспаланче, много се радвам!  Hug

# 425
Поспаланчо, браво за прегледа  Hug
Веси_мир, извинявай, че те пропуснах, добре дошла  Hug

# 426
  • NE
И аз много се радвам, Поспаланче. Hug

# 427
  • shumen
Весимир,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.
Поспаланче,браво за прегледа.Честити розови гащи и дано си останат такива до края.
Петьофка,радвам се за прегледа.

# 428
Благодаря ви з аподкрепата момиечта  Hug  bouquet

Поспаланче браво за хубавите новини, пак и ако гащите си останат розови, ще е супер Hug

Петьфи викаш кат на курорт се е разположило аа  Laughing ми пада му се на детето сега, ще си се врътка както си иска  Heart Eyes

Добре дошли на Веси_мир и Бубинка лека и безпроблемна до финала.

Мец май, май и аз ще съм като теб, че от бременноста до сега нямам много, ама началния старт ми множко, ама ще се справяме  стях след това.
Ееее ти точно по празниците 3 кг.  за сваляне, мн изкушения ще има около теб  Mr. Green

# 429
  • В къщурката на хълма на феите
Маре, аз съм упорита и поставя ли си цел, вярвай ми нищо не ме изкушава..

# 430
Мец, ти сигурно си единствената, която съм чувала, че по празници не нарушава диетата си. Браво!

Днес бях на тонове, 136 и 143 са тоновете на мойте диванета. Акушерката се опря за малко на корема докато мери на едното тоновете, а другото я срита  Laughing Опасни са  Heart Eyes ММ вика, че то приличало на мен, серт хахах Ужасен е  Mr. Green

Весели празници, мили мои и дано догодина всички да сме много щастливи и с пухкави и здрави дечица  Hug  santa2 People Santa

# 431
Аз тамънги свалих и сега пак наново.....за сега обаче нямам ограничение за спорта, защото това ме повали миналият път последният месец, до последно държах фронта и като тръгнаха едни контракции и се обездвижих, плюс системите глюкоза и последните 2 месеца качих 29 кила близо.... ooooh!   Ама се свалят, така че не е болка за умиране, другото е по важно  Party Wink

# 432
Поспаланче, благодаря за милите думи, да се надяваме всичко да върви по мед и масло. Междудругото вас мъчили ли са ви разни страхове и паранои в началото? От няколко дни само ме тресат някакви неща от рода на дали се развива, дали ще видим сърчице, дали после няма да спре... Първо се чудех какво да правя с честите болки в яйчниците, а от два дни като понамаляха, взех да се страхувам да не е спряло да се развива. Днес пък реших, че лявата гърда ме боли повече от дясната, което също стана повод за нови психарии.  Tired Blush
Това е от хормоните нали.... Само, че не знам как да се успокоя, прегледът ми е чак на 29.

# 433
  • до едно тепе
Мъчили са ни разбира се. Ще те успокоя. Сегашните психарии са нищо в сравнение с притесненията след раждането. Ще мине и ще замине hahaha
Бъдещи мамчета пожелавам ви прекрасни празнични дни  bouquet

# 434
Звезден прах, ти отново ли си бременна? Не виждам лентичка, пък от поста ти останах с такова впечатление.
Всеки е имал такива притеснения и смятам, че са напълно нормални, но също така мисля, че положителната нагласа е много важна. Добре дошли на новите момичета! Приятени мигове в темата и пухкав вързоп накрая Simple Smile.
Аз вчера най-после се записах на ЖК. По глава върви малко по-голямо, но това е, защото ще е умно като мама Mr. Green.
Дадох отчет, сега отивам да засядам на трапезата. Весело посрещане на Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт