Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 182
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • shumen
Честита Коледа на всички.
Шушулче,и аз не разбрах Прахчето бременна ли е или правят опити отново.
На теб браво за прегледа.Хапни сега хубаво,че се храниш за двама.

# 436
  • до едно тепе
Честита коледа! пожелавам ви много здраве и прекрасни здрави бебета догодина  bouquet
Прахчето се похвали оттатък с точица Laughing
Шушулче при кой се записа, ако не е тайна Whistling

# 437
  • shumen
Прахче,честито.Аз нямам спомен да се е похвалила,но както и да е.

# 438
  • NE
Прахчето Споделя в темата на искам бебе. А баш преди Коледа видя точицата си. Peace

# 439
Весела Коледа момичета, мир, щастие и благодат в семействата и домовете ви  Hug  bouquet 
Да, аз тук не съм споделила май  Party  чакаме живо и здраве догодина другата ни принцеса или принц  Heart Eyes Heart Eyes  бях миналият ден на преглед и видяхме точицата, след празниците съм на преглед за сърчице  Heart Eyes

# 440
  • shumen
Прахче,честито.Аз искам бебе не е следя и затова не съм разбрала.

# 441
  • Велико Търново
Весела Коледа!
Прахче, честита да ти е точицата! Чакаме да се похвалиш и със сърчице. Браво за бързото развитие на нещата  Hug

# 442
Прахче, честита точица  Hug Страхотен Коледен подарък, браво!

Весела Коледа  Hug Hug Hug

# 443
Честита Коледа и честити точковидни подаръчета на всички! Simple Smile Вкъщи ММ се притесни, че само за мен няма опакован подарък под елхата, защото ми го даде по-рано, но го успокоих, че си имам най-големия подарък в мен. Друго не ми трябва Simple Smile

# 444
Честита Коледа и от мен, е малко по късничко  Laughing

Аз днеска съм рожденичка, та да почерпя и тук.

Миналата година, на този ден изживях поредния кошмар, но тогава си пожелах, тази година ако не съм с бебе на реце то поне с бебе в корем. Е имало господ и ето че желанието ми се сбъдна.

Пожелавам на всяка от нас да износим живи и здрави бебенца и да се родят по термин нашите пухчета  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 17:02 от maresr

# 445
  • shumen
Маре,честит рожден ден.Да си жива и здрава и скоро горда мама.

# 446
Маре, и тук честит рожден ден, миличка  Hug Страхотна торта! Айде, догодина ще сме мами и няма да мислим за гадните ни моменти повече  Hug

Милички, аз поръчах креватчетата- 2 белички  и продължавам с покупките, че не остана  Heart Eyes Simple Smile Както имах време, остава месец и малко Simple Smile Хич да не, зор мие вече с големия тумбак, ама ММ ми помага с домакинството.
Вие как изкарвате празниците  Close-mas: ? Ние си бяхме само двамата и корема за Коледа, а за НГ сме в приятели Simple Smile

# 447
  • София
Маре, честит рожден ден! Желая ти само положителни емоции!  bouquet
Светле, честити креватчета! Heart Eyes

Аз имам един такъв въпрос. Blush В последно време имам голямо желание за секс. Притесняваме по време на О колко се контрахира матката? Мога ли да навредя на бебо?  Blush

# 448
  • В къщурката на хълма на феите
Ма глупости, ако нямаш изрична забрана за секс, просто избирате по-щадяща поза ограничаваща пълното проникване и толкова ..

# 449
Кашмирче, няма да навредиш на бебо. Ти поне имаш желание, при мен хем липсва, а сънувам еротични сънища. Ще нападам ММ скоро, че после не се знае кога  Mr. Green И той един страх бере да не ми направи нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт