Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 179
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София
 Hug   Hug Мерси!

# 451
  • Германия
Маре, честит рожден ден на патерички. Желая ти много здраве, щастие и бебе по термин.
Кашмирче: Меци ти е казала.
Аз пък нещо пак се разболях. Вчера цял ден повръщах, после и разстройство ме хвана. Цяла вечер и едни подготвителни контракции през 2-3 мин.
Сега си лежа кротко, докато ММ е с моите родители на вън. Още ми се гади. Почти нищо не съм яла и пак ми е тежко на стомаха. Намрънках се.

# 452
  • NE
Глухарче Аз бях така в 12 г.с. Някакъв ужас. Не се насилвай да ядеш. Повече течности (помагат за контракциите също) и пробвай някое сухарче. Обади се на док. На мен ми даде да пия Ентерол и слагах свещички Вомитусхил. Почивай и се оправяй бързо. Hug

# 453
  • В градината...
Маре, и тук - жива и здрава да си и се готви за голямата емоция   bouquet

На мен никой не ми е забранявал секса /освен тая от ЖК, която каза, че е по-добре без него до 5-ти месец, пък и въобще, след като съм дърта/  и се чудя  - дали мога да го започвам или да не рискувам  Thinking

Иначе съм пушка, таман се върнахме от 2-дневна почивка, 2 дни не станах от масата, седях наравно с другите до късно. Само преяждането доста ми тежеше  ooooh!

# 454
  • София
Перу, имаш ли коремче? Heart Eyes

# 455
  • В градината...
Да, татко ме нарече "шишко'  Blush

# 456
  • София
 Heart Eyes Ех, че яко!

# 457
  • В градината...
Яко, яко, ама нищо не ми става  Embarassed А и може да съм с голямо Д, обаче имах добра талия  Mr. Green

# 458
Днес бях на преглед иииииииии искам да се похваля - мъничкото нещо си отговаря точно на 6-тата седмица и си има пулс. Много сме щастливи в момента, така се успокоихме... Сега стискам палци и да си остане така живичко и подвижно до края. Странно е да знаеш, че две сърца бият в теб... Особено като чуеш второто.

# 459
  • Германия
Перу, аз в къщи обличам гащеризона на ММ, но и той вече ми омалява. А за секса, ако няма някакви причини като кървене или както беше при мен с ниска плацента тогава се избягва секса. Но само защото си на години, това не е пречка.
Бубунка: все така да тупка под твоето.
Кашмирче: Как реагираха твоите родители на страхотния подарък.
П.п. да се допълня. Вече съм по добре, но с два кг. по малко.

# 460
  • В къщурката на хълма на феите
наблегни на водата, защото вероятно тия килограми са от обезводняване, което е опасно за околоплодните води Peace

# 461
  • София
Глухарче, браво, че си се закрепила, но Меца е права да наблегнеш на течностите сега.  Hug Нашите толкова много се зарадваха милите. Heart Eyes Майка ми каза че ме подозирала, а пък татко само и се бил карал, че си измисля.  Mr. Green

Да попитам кога ви проличаха коремчетата? Искам бременно коремче, пък.  Crossing Arms Сега не е ясно бременно ли е или коледно.  Laughing

# 462
Кашмир, с първата ми бременност започнах да имам наченки на корем в 15г.с. и оттогава започнах да се снимам (всяка седмица до раждането). Сега се появи малко по-рано, но си нося още нормални дрехи Shocked, с първата - още около 10-12 се намъкнах в бременни такива.

# 463
Бъбунка все така да тупти под това на мама до термин  Hug
 Глухарче ,важно че си се оправила, сега хапвай си и както е казала Меца,пиявай повече течности  Hug
Кашмирче абе няма значение коледно или не, ри му се радвай, то докато спадне коледното бременното савсем ще се оформи и ще му се радваш  Heart Eyes На мен ми пролича във втория месец, ама аз съм си пувкавелка  Crazy
Буги браво на кученцето, че се е преборило и продължава да ви радва.
Перу а ние кога ще видим този шишко  Hug

# 464
Благодаря!
Още ми е превъзбудено от новината и не мога да си намеря място. Изникват ми очи и отзад - голямо дебнене и пазене пада.
Глухарче, гледай да наваксаш с течностите основно, храната "на час по лъжичка" колкото да захранваш, без да ти става кофти на стомаха.
А пък за коледното коремче се оказа, че съм качила само половин килограм този месец, но за сметка на това имам близо 3см повече шкембе   smile3506 Хубавото е, че ще пази топло на бебо, така че радвайте се дори на този вид коремчета. Така де - бъдете позитивни, ми е мисълта  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт