Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 178
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • до едно тепе
bybuHka да те впиша ли на първа страница и август ли ти е термина. Честито сърчице. Все по-силно да бие   bouquet
Аз си имам далеч не коледен корем. Ако ме познава човек и ме види ще ме заподозре веднага. Дънките ужасно ми стягаха и си купих едни бременни та сега е гот. Whistling А имам да наваксвам още 2 кг от преди да забременея Flutter

# 466
16 г.с.........мясам повече на добре преяла, отколкото бременна и то добре изпъчена и в тясна рокля...., на мен много късно ми пролича хубаво коремче  Tired, но тъй като бях сравнително слаба, бързо ме заподозряха в бременност  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 467
  • shumen
Бубинка,браво.Все така добри новини да носиш и да родиш здраво бебче на финал.
На мен корема ми пролича в 15 г.с.

# 468
  • В къщурката на хълма на феите
Аз пък моя си го перех все по- голям да изглежда, чак не ми вярваха, че ще раждам през ноември Mr. Green Mr. Green като цяло обаче добре оформен пупчо имах някъде към края на 4тия месец Peace

Перу няма ли да ни се покажеш Flutter Blush

# 469
  • NE
Бубинка Честито сърчице. Все да бие под твоето до термин. Hug
Макар че съм дребна и слаба истинско коремче имах към 16 г.с. Към 12  г.с. си го виждах само аз. Laughing

# 470
Pospalancho, както прецениш. Терминът ми е Август, да.

Flower Fairy, благородно завиждам за фината осанка Simple Smile Аз каквато съм снажна, сигурно ще заприличам на топка за фитнес.

# 471
  • NE
Аз в 9 месец бях един огромен корем. Док ме чакаше 10 минути преди прегледа да се съблека ... дънките. Blush

# 472
  • София
  Hug Значи го чакаме да се появи.

Бубинка, честито сърчице!  bouquet

# 473
Благодаря, момичета още веднъж!

Сега имам нова чуденка - допреди няколко дни нямах и следа от гадене, но напоследък се появиха наченки. Беше много странно първия път - без гадене, както си лежах сякаш нещо ме ритна в стомаха и едва стигнах до WC навреме. Тази сутрин пък тъкмо си взех хапчетата и се започна едно повдигане, едни неприятности  ooooh!
Стискам зъби засега, удържам нещата от половин час, но се чудя в такива случаи ако малко след приема на фолиевата или на другите медикаменти тръгна да повръщам, трябва ли да ги взимам наново?  newsm78 Вие как процедирате ?

# 474
можеш да ги пиеш по друго време на деня, когато гаденето не те преследва или ако пък не може да ги пиеш по друго време на деня, понеже ти се обърква режима на приемане на таблетките, може да хапванеш нещо първо - примерно солетка, бисквита, крекер и т.н. но в малко количество, само колкото да не си гладна ..

# 475
Ще пробвам леко да ги изместя, макар че пия Дуфастон сутрин и на обяд и там не търпи много разтягане във времето. А бях решила, че ще мина без гадене  Joy

# 476
какъв е смисъла от пиене на дуфастон през 6 часа с пауза от 18?! той не действа с натрупване, така че имаш едни 12 часа непокрити от него, които обезмислят приема му като цяло ..

# 477
Вечер слагам 2 таблетки Утрогестан. Те допълват нещата.

# 478
  • NE
Никога не съм разбирал защо изписват едновременно утрогестан и дуфастон.

# 479
  • София
Съгласна съм, Феичка.

Общи условия

Активация на акаунт