Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Ако не е много опитен гинеколога и няма практика да изражда естествено с близнаците, аз бих заложила на секцио и ако има мед. показания. До последно се дърпах и само дето не паднах на колене да моля доктора да раждам естествено , щото си представях секциото като заколение, е добре, че доктора си е с акъла си и не ми се поддаде на манипулациите, че щеше да стане много голяма беля, ако бях тръгнала да раждам естествено....А то секциото хич не се оказа такъв проблем,както си го представях,, раздижиха ме веднага и ме изписаха на ръце с бебето -ставах, сядах, на 40тият ден бях във фитнеса и проблеми-никакви/трика там е да не се залежаваш/...........абе не е хич страшно и щом се налага, хич не се замисляйте.....Особено ако е направено качествено, няма  да имате никви грижи, аз лично нямах....

Не ме разбирайте погрешно обаче, ако няма показания е абсолютна безсмислица да се прави, защото си е операция и е доста по-стресиращо за детето/за майката не е....хич дори бих казала, стига да протече нормално/, защото то милото няма никаква подготовка/Ивейнката даже беше заспала милото ми то/. По принцип има вариант и все по често се практикува да слагат окситоцин и да индуцират естествено раждане и след това да режат......ама пак няма база за сравнение с нормалното раждане.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 10:32 от Звезден^Прах

# 586
  • NE
Всичко зависи от състоянието на майката и бебето. Подкрепям мнението да се избере най-безопасният вариант за двамата. Накрая е важно всички да са живи и здрави.

# 587
  • При моето слънце
Здравейте,  Hug
Светле, радвам се, че вече си вкъщи, опитай се да почиваш повече, защото наистина всеки един ден в повече е от значение за бебетата. А за раждането не го мисли чак толкова, като стане време, все ще излезнат, важното е всички да сте добре  Hug
Маре, големи акробатики, но повече да не се повтарят  Peace
Аз се завърнах от втората ФМ, щастлива до небесата  Mr. Green Подтвърдиха, че ще си имаме още един юнак, отговаря си напълно на развитието за този период от бременността, няма нищо притеснително. Докторът ме отказа от мераците ми за естествено раждане. Първо, защото вероятността да не е седалищно, щом първият път е било така, е нищожна, второ - заради структурата ми, която най-вероятно е виновна за седалищното предлежение на бебето, и трето - заради първото секцио. Каза ми, че повече ще се измъча и накрая пак може да се стигне до секцио и по-добре да не се пробвам изобщо за естествено раждане. Но да стигнем дотам, още е рано да го мисля много. Важното е, че бебето си расте и всичко му е наред  Heart Eyes

# 588
  • NE
Петьофи Браво за хубави новини и официално честити сини гащи. Hug

# 589
  • В градината...
Петьофи, много хубави новини  Peace

Аз днес бях на ЖК, за един болничен и една ПКК чаках 2 часа да ме оформят, егати и формалностите. Момата като усети, че чужд човек я пипа и започна яко да рита, видях й пръстите на крачето.

# 590
  • shumen
Петьофи,честити сини гащи.
Маре,дано не се повтаря повече това.

# 591
  • В къщурката на хълма на феите
Перу снимка, а, а?? Flutter Flutter

# 592
  • София
Мале, Маре, голямо преживяване е било!  ooooh! Радвам се, че сте добре!
Петьофи, браво за хубавите новини и за сините гащи!  Hug
Перу,  Heart Eyes и аз искам снимка. Утре и аз съм на ЖК и да видим колко ще отвися. Ще трябва да давам урина, чудя се дали да се изпишкам вкъщи и да им я занеса?  newsm78

# 593
  • до едно тепе
По добре си я вземи от вкъщи да ти е мирна главата,че не си замърсила прообата. Винаги си нося и на мен и на детето Peace
Марее страшно е било.  ShockedВажното е,че сте добре и няма последствия а ти ще внимаваш повече  Hug

# 594
  • В градината...
Абе ще се снимам, ама ще видим кога.
Забравих да кажа на Марето, че голям страх са брали  Hug

Днес поисках наново кръв, урина и т.н. Магнезият ми е под долна граница, левкоцитите заивишени, също и неутрофили, по-нисък хематокрит, Като чета из нета - тези неща се дължат на инфекции, нисък имунитет, тумори и ... бременност  Mr. Green И някои са признаци за анемия, макар че хемоглобинът е 117. Ще питам дали да вземам някакви железа.

# 595
  • до едно тепе
Перу на хемоглобин 117 по добре не пий нищо. Наблегни на месцето и фрешовете от портокал и лимони. И ако си спряла фолиевата може пак да я пиеш.
Предния път започнах ферофологамата на 104.

# 596
  • В градината...
Фолиевата си я самоназначих заради желязото, не съм я спирала. А месце не обичам  Thinking Ям портокали, лимони, цвекло. Обичам месце, ама сурово - луканки, пастърми, ама не мой  #2gunfire #2gunfire

# 597
Перу щом ядеш цвекло, прави си сок от цвекло с моркови и ябълки. Другото е семена от чиа. Слагаш една супена лъжица в чаша портокалов сок (най добре прясно изцеден, става и купен де) оставяш да стои поне 15 мин. и изпиваш. Така даже е приятна чиата. Както и счукано ленено семе по една лъжица на ден с овесен ядки, и без тях става, само семе с малко мед и вода ако можеш да го прокарваш така. Пак оставяш да стои поне 30 мин и после изяждаш.
Петьофи честити ти сини гащета  Hug и все такива хубави новини да носиш.

# 598
  • София
Оф, не мога да си бамеря изпринтирание резултати от БХС, а докторът от ЖК ги иска утре.  ooooh! И ся кво да правя?

# 599
  • Германия
Маре: големи преживелици си имала.
Петьофи: честити сини гащи.

Да ви почерпя, днес имам имен ден!
http://prikachi.com/images.php?images/95/7832095T.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/129/7832129N.jpg

Общи условия

Активация на акаунт