Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 135
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Оф, много ми се спи от едно известно време. Май сега ми започва сънливия период. smile3507

# 646
  • В къщурката на хълма на феите
аз по това време вече не спях .. от 4 до 6 си повтарях, че е много рано да ставам, в 6 вече не можех бях станала и правех закуска и към 9:30 бях готова да си легна пак Mr. Green Mr. Green

# 647
  • София
Именно. И аз през нощта се будя по 100 пъти, сутрин ставам лесно, обаче към 9 и нещо мога да си легна пак. Цял ден като парцал се влача.

# 648
  • София
Добро утро момичета,

Вчера мина първата ФМ при мен. Всичко е чудесно, докторката и сестрата ми подействаха супер успокояващо, защото нещо се бях спекла. И новината е, че най-вероятно ще си имаме мома този път. Много ми е нахилено и весело от вчера. Отпуснах душичката някак си, а и гаденето ми почти изчезна, но за сметка на това и аз като kashmir–чето умирам за сън и колкото повече спя толкова повече ми се спи...

# 649
Грийни бравос! добре дошла в царството на роклите и буклите Mr. Green

# 650
  • София
Браво, Грийни, много се радвам, че отпусна душата. Честити ти розови гащи!    Hug

# 651
  • София
Честитки за розАвите гащи мисля да приемам поне след месец, че сега ми е малко в областта на гадаенето, но засега най ми е важно, че всичко с бебето е ток и жица. Пуснах и едно БХС за всеки случай, че не съм първа младост, та се надявам и там всичко да е ок.

# 652
  • Северозапада
Грийни, всичко да е наред както до сега и дано ошарите поколението и с розовко  Peace

# 653
  • NE
Кашмирче Съветвам те да си дремваш всеки път когато можеш. В момента 11 месеца съм без непрекъснат сън и много ми тежи това.  Confused Утрогестана ако го пиеш също допринася за сънливостта. Peace
Грийни Браво за хубавите новини и евентуалните розови панделки. Пожелавам ви до термин да сте все така добре, та и след това Hug

# 654
  • shumen
Грийни,честити розови гащи.Дано си останат такива до край и да нашарите поколението.
Кашмирче,аз и до ден днешен,ако мога дремвам с малчо.

# 655
  • София
Излезе ми МБ. Май доколкото разбирам имам коки Close С какво се мори тая гадост и от къде се пръкна? Чак във вторник ще ида до доктора да видим какво ще ми изпише.

Скрит текст:
ПОСЯВКА :НЕ СЕ ИЗОЛИРА ПАТОГЕНА ФЛОРА. ПРЕПАРТ :4-5 ЛЕВКОЦИТА /ПОЛЕ; КОИ; УМЕРНО ЛАКТОБАЦИЛ; ПЕК.

# 656
Кашмирке така както си го написала не става ясно Умерено-Коки или Умерено лактобацили, я сканирай или снимай изследването  newsm78

Кокитеее.....не са страшни много лесно се пипват при жените тъй като нали се сещаш.....двата ни отвора са близо..как да го обясня по-иначе  Blush  иначе и от плажа мн лесно се пипват по време на бременност....аз от там ги бях лепнала  ooooh! Не са страшни, особено щом не са и масово...възможно е организма и сам да се изчисти с пробиотик вагианално ако слагаш или със стандартното лечение с глобули....

# 657
  • София
Прахи, не мога да кача, че съм през телефона, а ги имам само он лайн. Пише: коки; умерено лактобацили

# 658
магнезия по време на бременност се приема само по лекарско предписание, понеже отпуска гладката мускулатура Peace
именно от това имам нужда.имам чувството че това нош па грам не ми върши никаква работа,а понякога много силно ме боли корема пия ношпа-то свършва му действието и пак продължава да ме боли корема  Tired

# 659
Магнезият в ранна бременност вреди на изграждането на сърдечно-съдовата система и затова не се приема Peace

Общи условия

Активация на акаунт