Аблация на сърцето - 3

• 51 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!

За срещата, аз съм ОК. Peace

Стояне, като знам, че моите пристъпи се провокираха или от навеждане или от преяждане, напълно е възможно.

За двигателната активност - не спортувам по принцип, но иначе си върша всичко нормално, без ограничение.
Всеки ден ходя поне по 4-5 км. пеша.

Пак да питам, контролните прегледи по каса ли минават или се заплащат? Thinking

Хубав ден на всички! Hug

# 286
По касата е прегледа DeVa

# 287
Благодаря, Теди! Hug

# 288
Някой да има информация за Geratherm easy med - електронен апарат за кръвно пулс и аритмии, Произведен в германия.
Таня потърсих от твоите, но за microlife е трудно да се достави поне в аптеките около нас, а по интернет не ми се чака доставка.

# 289
За двигателната активност-аз се записах на народни танци и за сега съм ок.Иначе аз съм такъв човек,че "нямам маса в покой".В началото обаче се вардих и ме беше страх,но после позабравих и започнах да се щуркам.Сега умишлено се натоварвам, правя си "тест драйв" така да се каже  Laughing
За срещата ще се опитам,но съм зависима от деца и мъж.Дано поне времето го бива.

# 290
здравейте преди малко си купих апарата за кръвно Гератерм изи мед германски и сега тренирам като се прибрах показа кръвно 140/100 след 5 мин 118/76 няма един и същи показател.
Моля някой ако има опит с такива апарати да сподели  как е, дава ли при вас такива разлики
 Shocked

# 291
Колко струва този апарат и откъде го купи, Стояне?

# 292
апарата струва 79 лева и го купих от една аптека на ул. Калоян, преди малко говорих с аптекарката и тя ми обясни че трябва да има интервал между две измервания минимум 10 мин.

# 293
Стояне, щом е немски трябва да е добър.
Аз моя отвреме навреме го тествам , като ми измерват кръвното и със слушалки .
А кръвното задължително трябва да се регулира . Аз започнах да излизам извън ритъм след хипертонични кризи ( преди бях с ниско) . И докато се пробвах с разни хапчета - лека кавалерия започнаха да ми се случват случките.
Искам да благодаря на всички, които пишат . Днес се сетих за Стоян и голямото му пътешествие и си казах " па я ли не моем " , метнах се на колата и отпраших за Солун , все пак е по- малък от Истанбул. Тръгнах в 11 и сега се прибирам много щастлива, че преодолях страха да съм сама там .Последната ми разходка там завърши с 14- часови мъки да ме вкарат в ритъм . А днес направих голяма обиколка по мебелни магазини и бутици, естествено , нали дрехите драстично ми отесняха . Е , да не казвам хоп преди да съм скочила , но съм добре .

# 294
Здравейте и от мен  Hug
За събирането ще се опитам и аз да дойда, може да ме впишете, ако ми изкочи нещо ще пиша  Peace
Иначе като цяло и аз съм добре, от време на време ми се случва да ме пререже сърцето, някой път доста силно, тук там го усещам като бие, но моето е малко по-капризно и мисля, че ще му трябват повече от 6 месеца да се оправи  Embarassed

# 295
Lovexor , какво казват кардиолозите за твоето сърце ? С лекарства ли си?

# 296
Стояне,aз имaм електронен aпaрaт зa кръвно донесен ми от Aнглия,демек кaчествен.Те сa много чувствителни и реaгирaт дори нa мaлко потрепвaне или говорене.По принцип трябвa когaто го мериш дa стоиш спокойно и дa не говориш дори.A кръвно по принцип се мери когaто си поне от 5-10 мин. в покой.Нормaлно е кaто извършвaш някaквa дейност дa се покaчвa.И моя дaвa тaкивa рaзлики.

# 297
  • София
Таня,много ти се радвам.С теб сме една зодия(най-хубавата-близнаци),но аз такава бъзла съм станала с това мойто лудо сърчице...Вече дори и най-малките вълнения,дори и да са много приятни го карат да прескача.Много ти се радвам как се справяш със страховете си и се връщаш към нормалния живот.Дай Боже всички да се справяме като теб! Peace
    Аз съм от София,няма как да присъствам на сбирката в Пловдив,ще съм с вас от разстояние.Но обещайте да се съберем и в София Hug

# 298
Таня,много ти се радвам.С теб сме една зодия(най-хубавата-близнаци),но аз такава бъзла съм станала с това мойто лудо сърчице...Вече дори и най-малките вълнения,дори и да са много приятни го карат да прескача.Много ти се радвам как се справяш със страховете си и се връщаш към нормалния живот.Дай Боже всички да се справяме като теб! Peace
    Аз съм от София,няма как да присъствам на сбирката в Пловдив,ще съм с вас от разстояние.Но обещайте да се съберем и в София Hug
И аз съм зодия близнаци Joy
Колкото до сбирката,аз мога да взема с мен ако има желаещи от София,ще пътувам с колата,само да е живот и здраве!!Не се притеснявайте,вярно е че не се познаваме,но всички имаме горе долу еднакви епикризи..  bouquet

# 299
ВегаСтар, можем да направим една сбирка и в София .
А края на май , началото на юни може да ми дойдете на гости да отпразнуваме на брега на Егейско море един колективен рожден ден . И няма да му мислите, имам в къщи два килограма антиаритмици , спешната помощ е на 15 мин път от тук , а големите болници на 40 мин . Вече съм част от персонала , така че ще се уредим при нужда .

Общи условия

Активация на акаунт