Аблация на сърцето - 3

• 52 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Да не изчезнете ? По куп съображения не съм фен на f и разчитам на този форум да поддържаме връзка . От любопитство видях някои от вас - всички сте прекрасни и имате толкова здрав вид, но съм до тук . Така че не ме оставяйте да си задавам въпроси и сама да си отговарям.

# 721
  • София - Бургас
Танче, тук сме:)
Продължаваме в темата, просто след като се видяхме свързваме образа на човека, с когото си пишем тук... Hug
Сега започвам и писмото към д-р Трайков! Стискайте палце да ми отговори Hug

# 722
  • София
Калея,радвам се че си добре newsm10 Таня,разбира се че няма да изоставяме форума.Всеки път щом включа лаптопа първата ми работа е да видя дали някой от вас е писал нещо.Дъщеря ми даже ми каза че съм зомбирана Rolling Eyes
   Гледам снимките на тези,с които се сприятелихме във фейса и какво да ви кажа-все хубави хора smile3525

# 723
Kaleia, мисля че няма да е лошо да си запишеш по- рано час в Токуда . Направи ми впечатление, че не се притесняват да работят в екип и най- вероятно който и от лекарите да те прегледа, ще обсъдят състоянието ти с д-р Трайков,ако той ти е правил аблацията .Той е отговорен човек . Аз му зададох питане трябва ли ..,. Отговорът беше в множествено число - да преценим как да продължим ... Много открит и Земен човек е , за да го е разтресла мегаломанията и да се именува Наше величество. На 10-ти ще ходя при Марчов и нямам нищо против него . Само се опасявам да не е изморен в 5 часа , а и сериозни оплаквания нямам , за да предизвикам вниманието му .

# 724
Калея, прекрасни снимки! Heart Eyes На прекрасни места!  bouquet

Д-р Трайков ще ти пише, наистина е много сериозен и отговорен човек!

Радвам се, че си добре! Hug

Танче, тука сме! Hug
Аз също във ФБ почти не споделям.

Благодаря на Стоян също, че ме прие!
Сега чакам Валевска. Wink

А също и Жорко да се появи и да си даде той ФБ! Grinning

# 725
Аз също Ви чета всеки ден и съжалявам че не съм по близо моля Ви приемете ме във фейс бих се радвала да Ви видя всичките https://www.facebook.com/profile.php?id=100003969903112

# 726
Малко новости около мен вече втори път имам сеанс със психотерапевт по скайп защото съм далеч жената ми каза че дори и да имам някакви аритмии аз имма паническо разстройсто атаки на паника агорофобия и всички екстри да живея във ада който се намирам ...иначе опитвам се да съм позитивна но....трудно ми е аз съм така години наред

# 727
Лейди, нали ти казах, че твоето сърчице е здраво! Heart Eyes
Трябва просто да се успокоиш! Hug

Таничка, Калея, нямате ли инфо вече?

# 728
Извенете зa епизодичното включвaне,но имaм достa грижи.Бaщa ми е много болен и освен рaботaтa и децaтa тичaм и по болници.Сaмо aз могa дa шофирaм,a нaшите нямa нa кого друг дa рaзчитaт.
Aз дa ви кaжa си зaбрaвих името във f Simple Smile Но пробвaйте с Йордaнкa Вълевскa (с кaфяво яке,отзaд се виждa едно голямо виенско колело,което всъщност е в Лондон) Aз ви понaмерих,губи ми се DeVa,но дaно се познaем.

# 729
Гледай сега да се оправи положението, пък ФБ е лесна работа!
Да оздравява баща ти! Hug

П.П. Намерих те! Hug
Писах ти на ЛС .

# 730
  • София - Бургас
valevska77, napalno te razbiram. Moite roditeli jiveiat v kashta izvan Burgas, a bashta mi triabva da hodi na lache terapii 28 rabotni dni... tova sa pochti 2 mesetsa. Saotvetno s maika mi i bashta mi doidoha vkashti... roditeli sa mi, da znsm triabva si pomagame, no kak da kaja niakakav ad e, adski s draznia na prisastvieto im, vse neshto me drazni i sam iznervena adski mnogo. jiveia sama ot 17 godishna i sega jitelsgvoto s drugi hora, makar i nashite mi idva v poveche:(
Dori da vi kaja onzi den izliazoh ot ritam, zashtoto maika mi me sabudi, skarahme se, adski se vbesih i iadosah i toga izliazoh ot ritam... Kakto i da e, stiga sam se oplakvala i az znam za pozitivnoto mislene, opitvam se da sam spokoina, no poviarvaite - nikak ne e lesno. Taka che LADY - razbiram te i teb Simple Smile
Deva, niamam vse oste otgovof ot d- r Traykov:( Dano da mi pishe, iskreno se nadiavam i go chakam Simple Smile

# 731
привет , преди малко се прибрах от Варна.
Благодаря на тези които са ми пратили покани във ФБ.
Калея не се притеснявай ако отговора от Трайков се забави, на мен ми отговори след 15 дена, но ми отговори, сигурен съм че няма много време да чете писма човека

# 732
Калейче, разбирам те много! Hug Валевска, и теб! Hug
Аз също живея с майка ми, баща ми почина, но помощта е по-малка от това, което аз съм направила за тях. За всички ремонти по апартамента отговарям аз, откакто работя.
По болници също аз ги водех. Сестра ми е излезнала от 25 години от къщи и няма нищо общо.
Те ми помагаха за детето, понеже съм разведена отдавна, но помощта е била само логистична, за водене и вземане от ДГ и училище. Финансово не са ми помагали изобщо, подчертавам! Домакинската работа е също моя грижа, майка ми само готви и си пере нейните дрехи. Моя дреха не е изпрала от 12 годишната ми възраст. Финансово се справям сама откакто завърших средно образование, Като студентка получавах стипендия и ми стигаше, учех в Пловдив и не съм плащала квартира, освен това по мое време висшето образование беше безплатно. Абе с нищо не съм натоварила родителите си, но много съм направила за тях.

Днес майка ми постъпи в болница, за физиотерапия, 1 седмица по клинична пътека, ами честно ви казвам, 3 часа спах следобяд, просто дишам спокойно!

Нямам идея защо не ти е отговорил д-р Трайков? Rolling Eyes
Сигурно е много ангажиран.
Не е в негов стил!

П.П. Ето, Стоян е писал, ще ти отговори, макар и по-късно! Peace

# 733
Една екстрасистула за 24 часа . Кардиологът не спря да хвали този, който е направил аблацията.
Различни понятия ли са сърдечна честота и пулс ? Чете ми някакви стойности за честотата , но нищо не разбрах . В крайна сметка заключението беше- съвършена работа на колегите .
Kaleia , сложни са тези взаимоотношения . И като дъщеря и снаха , и като майка бягам от съвместното съжителство . Е ,това не означава , че и без него не излизах през ден от ритъм . Запази спокойствие и помни, че не са вечни . Имах силна връзка с баща ми и трудни отношения с майка ми . Но не мога да ти опиша колко тежко преживях и нейната смърт . Така че малко снизхождение ще е полезно и за теб.

# 734
Браво, Танчеее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И поздравления за д-р Трайков, екипа и перфектно свършената работа!  bouquet

Пулс и СЧ са едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт