Аблация на сърцето - 3

• 51 512
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Дева, утре ще ти звъннат . Но е възможно да са ме потърсили, защото знаеха, че ще се прибирам от Гърция. А и като гледам ТВ е ясно , че снощи са били всички на педал с подозренията за ембола .  Няма да те върнат, скъпа. Програмата им е изготвена и ти си вътре вече.
 Стояне, мене ме е страх от работа . Първият пристъп го получих , вършейки непривична физическа дейност. Имам два квадрата цветна градинка и тръгнах да я плевя.

# 76
Това за страха от работа ми хареса може да ползвам пред шефа  Laughing

# 77
Танче, дано не ме върнат! Wink

Аз пък не свързвам пристъпите с някакви тревоги.
При мен са при навеждане най-вече. И при раздут стомах.

# 78
Привет! Grinning
Обадих се в болницата, те се учудиха какво обаждане чакам Wink, Танче, ти си била специален случай! Heart Eyes

Никакви инструкции не ми дадоха, даже съм била записана за 9, а д-р Трайков ми каза в 14.
Сестрата каза, че няма смисъл в 9, щяла съм да стоя цял ден в отделението и да отида в 14.

Успокоих се поне, че няма промяна в графика и утре трябва да съм на линия. Peace

# 79
DEVA Утре ли ще те приемат?Ако е утре иди преди 14,00.И мен ме  приемаха в неделя др.Трайков каза да съм там преди 14,00 защото регистратурата работи до тогава и ако ида по-късно трябва да ме приемат през спешния център.

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 11:30 от tedi8010

# 80
ДеВа, сигурно са решили , че съм изкукала бабичка с тежка диагноза, на която следва да се дават подробни инструкции. Или нахална лигла, на която трябва да й се набие канчето.
Послушай Теди, ако не са ентусиазирани от ранното пристигане, има къде да пиеш кафе.
Имам проблеми с нета. Какво да очакваш от една нация, която предпочита факс! Затова от сега да ти пожелая:
Лека, бърза интервенция и най- важното успешна! Да то открият всички дефектни или излишни връзки , а майстор Трайков от там си знае работата!
Целувки, скъпа! Ще чакаме новини! Ако не пиша в понеделник, не ще да е от липса на интерес, а на нет.

# 81
Дева успех миличка На всички пожелавам спокойни почивни дни Много Усмивки и доброта

# 82
Благодаря ви, момичета, много сте мили! Hug Hug Hug

Теди, ще отида преди 14, може би към 12:30. Peace

Танче, онзи телефон активен ли ти е сега?
Разсмя ме с твоите теории! Laughing

# 83
Дева,едни стиснати палци и от мен Peace Дано всичко мине леко и успешно.!ще чакаме да пишеш  Hug

# 84
ДеВa от все сърце ти желaя успешнa и лекa aблaция! Бог нaпред и ти след него.

# 85
Благодаря ви, Пепка и valevska77! Hug

valevska77, на теб успешен преглед и да нямаш повече инциденти! Praynig Hug

# 86
  • София
DeVa,желая ти спокойна и 100% успешна аблация

# 87
  • София
Таня и Пепка,вие как сте?Надявам се всичко да е наред Peace

# 88
ДеВа, последно в колко часа ще бъде аблацията?
Вега,aза се чуствам прекрасно . От два дни правя и разходки на много бърз ход, почти тичам . От утре ще се метна и на колелото.

# 89
  • София
Таня,страхотно!Много се радвам за теб!Ох,преди 8г,когато д-р Балабански ми каза че съм за ЕФИ,това да ми ровичкат в сърцето,а аз да съм будна,ми се струваше абсурдно.Сега като казвате че се чувствате по-добре след аблацията почвам лекичко да се навивам и аз.В сряда ще ми слагат холтер.А какви други изследвания да си направя за срещата ми с д-р Трайков?

Общи условия

Активация на акаунт