Аблация на сърцето - 3

• 51 115
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
ДеВa нaпрaво ме рaзвесели Simple Smile Предполaгaм,че може.Не виждaм причинa дa им пречи.Aз между другото нa всичките си оперaции влизaм дори леко гримирaнa.Еднa моя леля по тези поводи в духa нa черния хумор кaзвaше "кaто се мре,дa е с достойнство". Тa тaкa де,трябвa дa сме крaсиви дори и в болницaтa по пижaми Simple Smile
Лейди късмет с джипито и пиши.Но нaй-вaжното -спокойно!

# 61
DeVa , миналата година правих нещо като операция на шийни прешлени . Моите мъже тичаха да ми търсят лак за нокти . Затова за Токуда си подкъсих маникюра и изчистих лака. Но при положение, че ще си с местна упойка и ти гледат сърцето непрекъснато, не мисля, че е необходимо . Само ръцете и интимните части трябва да са гладки като бебешко дупе . За ръцете много ме е яд още - имам едва забележим русичък мъх и сега ако израснат някакви косми ... В Токуда в деня преди процедурата нахълтаха сестра и санитарка и ме подложиха на преглед , за да проверят степента на обезкосмяване.

# 62
Ох, Танче, разсмя ме с тези санитарки! hahaha
Значи лак може, косми - не!  Sunglasses

Ноктите са важни за анестезиолозите, но това се отнася за пълна упойка, така следят по цвета какви са жизнените показатели. Затова искат без лак и без грим.

# 63
За лака на ръцете от секциото знам,че не е   желател о да го има.Аз си лакирах ноктите поне на краката, но те ме оставиха по чорапи да  не ми е студено,и не можаха да ми оценят старанието  Mr. Green ,Иначе обезкосмяванетое задължително,ръце,крака интимни части,гладко избръснати.провериха ме и мен щателно

# 64
За лака на ръцете от секциото знам,че не е   желател о да го има.Аз си лакирах ноктите поне на краката, но те ме оставиха по чорапи да  не ми е студено,и не можаха да ми оценят старанието  Mr. Green ,Иначе обезкосмяванетое задължително,ръце,крака интимни части,гладко избръснати.провериха ме и мен щателно

Joy Joy Joy

# 65
Корекция - мъж и синове тичаха за лакочистител, не за лак .
Дева, миличка, за следващия работен ден ще бъдеш чистак новичка . В Токуда явно и в неделя правят прегледи . Нали на 24- ти ще е аблацията?
Обещавам и внучка ми да стиска палци, защото куче нямам.
Днес много се напрегнах с урока по английски , тъй като преподавателката ми е гъркиня. За да направя превод преминавам през български, гръцки и тогава стигам до английския . В един момент ми мина през ума, че сърцето ще реагира на закъснелите ми езикови напъни и ще ми докара криза. Но , благодарение на златните ръчички на  д- р Трайков съм О. К. и  ендакси !  Имам всички шансове да осъществя на стари години още една мечта .

# 66
Да кажа и аз добър ден чакам да стане един часа да ида до личната лекарка но преди това да попитам и кажа ...снощи точно в един и половина през ноща същата история парене световъртеж страх тахикардия някакси се овладях и не слезнах в бърза помощ,днес ставам същата история....е според вас това болест на сърцето ли е какви са тези тахикардии през два часа тотално се обърках и разочаровах от себе си дали моето не е депресия и някакви атаки

# 67
Мила Lady, тичай сега при личната , после при кардиолога на 4 декември, доколкото си спомням . И не излизай от кабинета, докато не ти уточнят диагнозата! Успех!

# 68
Малко сложно да не излизам от кабинета тук нещата стават бавно когато ти кажат тогава и да молиш и да плачеш все тая ...мисълта ми е понеже вече какво ли не изчетах и се обърках тотално дали моето са сърдечни проблеми защото много начесто ми стават и е малко странно

# 69
Ха,ха,ха-сваляй гащи за проверка  hahaha И мен ме провери,само че старшата сестра.А това за ноктите не го знаех,наистина.Дано да не ми се налага,но поне ще знам.Аз ходя по-принцип с изрязани нокти и без лак ,заради работата ми,но грима не си го давам.

# 70
Възможно ли е симптомите на паническа атака и излизане от ритъм да са едни и същи- Lady , ако си отговорим на този въпрос ще знаем от какво страдаш и ти . Виждаш при еднакви усещания на един са открили едното, на друг другото... Но само правим предположения, които не ти помагат .

# 71
Lady не знам дали ще ти помогна, но моите пристъпи ги получих преди пътуване и съм сигурен, че и вълнението си оказа въздействие. През 2013 когато получих първия пристъп същата вечер трябваше да заминавам за щатите тази година също само че два дена преди да замина за Дания. Колегите ми започнаха да се шегуват, че имам страх от отпуска.

# 72
Ето ме и мен Какво каза личната лекарка за нея това не е само депресия защото депресията не давала тахикардии 150 удара смени ми диаземана със Alprazolam и каза че иска първо да си каже мнението кардиолога обаче тук нещата стават много бавно може да отнеме 2 или 3 месеца да не се плаша много дигна ми дозата на атенолола 25 мг сутрин и 25 мг вечер ако не мога да овладея тахикардията да отивам всеки път в бърза помощ малко и е странно че стават толкова начесто но от предишните проби не мисли че е нещо лошо и какво да кажа тотално объркана уплашена и не знам накъде и и как да се справям
Не познавате ли някой кардиолог който ще се съгласи да му платя да се видим на скайп да кажа на български език какво ми става и да даде мнение много Ви моля

# 73
Lady, мисля че трябва да пробваш в Токуда да говориш с някой от кардиолозите. Съжалявам , че нямам близък там . Но можеш да пробваш като се обадиш на регистратурата и им обясниш ситуацията . Според мен по скайпа няма да стане . По- добре ще е да пратиш по електронната поща документи - ЕКГ , каквото имаш. Но все пак си мисля, че неприсъствен преглед е като някой друг да се ожени вместо теб, ако сведа казуса към правото .

# 74
Лейди, и аз мисля, че по скайп няма да стане.
Но ако си изпратиш всички изследвания и кардиограми, може.

Танче, още никой не ми се е обадил от болницата, вече се притеснявам, утре ще звъня аз.

Общи условия

Активация на акаунт