Аблация на сърцето - 3

• 51 502
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Успешна седмица на всички  и  на- вече на ДеВа!
ВегаСтар, холтера със стари ЕКГ  с хванат пристъп стигат за д- р Трайков. С моя последен холтер направих всичко възможно да изляза от ритъм, но не стана. Така че , не се коси , стигат старите записи .

# 91
  • София
Благодаря ти,Таня!А изследване на щитовидната жлеза трябва ли?Мисля че тук бях чела че искали хормони на жлезата

# 92
Вега,не е лошо да имаш и изследвания за хормоните на щитовидната жлежа.За тахикардиите са важни и ги гледат.Мен няколко пъти ме питаха дали имам и ги гледаха.Консултацията нямя да ти навреди,а ако ти кажат за аблация имаш време да събираш кураж.

# 93
Аблацията мина успешно, за час и половина! Много съм добре, прегръдки на всички, подробности по-късно! Hug Hug Hug

# 94
Хайде. Чакаме още едно доволно момиче да се прибере в къщи ! Няма начин да не е добре с този ентусиазъм .
ВегаСтар , аз също си гледах щитовидната жлеза, но д- р Трайков изобщо не ме пита за нея. Предполагам , че при предсърдното мъждене е по- различно.  Като във вица за Зайо и Вълчо- първо реже после пита. Шега, ВегаСтар, да не се стреснеш!

# 95
  • София
DeVa,честито!Много се радвам за всички вас!

# 96
Честито!Бързо въстановяване и зарбравяне на проблема!

# 97
Дева, честито! Само здраве от тук нататък!  Hug

# 98
Браво миличка Само Успех от сега нататък на сърчицето Голямо гуш от мен И нацелувана

# 99
Лека нощ, ДеВа!

# 100
Деваа,много се радвам, че всичко е минало и си добре,желая ти бързо възсъановяване и дано всички аритмии са вече в миналото   Hug

# 101
Браво ДеВа ! Най-после и ти реши проблема си Simple Smile

# 102
  • в джунглата
DeVa бързо възстановяване  Peace

# 103
  • София
Днес си записах час за консултация с д-р Трайков,датата е за края на януари.Очаквам Дева да се включи и да каже как е.Дано всичко да е наред  и да се чувства добре Hug

# 104
Малеее! Значи сме много !

Общи условия

Активация на акаунт