На море в Турция - тема 34

• 90 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
За хотел Атлантик 2014 г. платих 1660лева за трима възрастни на ранни записвания,за 2015г. е 2120лева.Става въпрос за една и съща дата smile3506
Точно това, констатирах и аз - прекалено много за година време.
Галактик, добре дошла ! Как така се реши ?!

# 181
  • Варна

Май отговаря на всички изисквания.От 2 год. е на нашия пазар - преди това само на немския.

# 182
Мммм, набелязала съм го.
Чакам да видя и цени.

# 183
  • Варна
За хотел Атлантик 2014 г. платих 1660лева за трима възрастни на ранни записвания,за 2015г. е 2120лева.Става въпрос за една и съща дата smile3506

Съжалявам,но не мога да се стърпя,почивката беше от 12.10,една седмица за двама,от Варна,транспорт с кола до Истанбул,самолет до Анталия,7 нощувки в Папилон Белвил Белек,2200,само малко трябва да четете,без лоши чувства Peace

# 184
  • Beyond the Frontiers

Галактик, добре дошла ! Как така се реши ?!

Добре заварили Grinning

Реших, че информацията ми е неактуална, заради майчинството и отсъствието от работа. В последните месеци наваксвах и мисля, че съм по в крак да коментирам. Peace

# 185
Ами ние ще сме от резервиралите с Албена Холидейс.Цената ни устройва и няма какво повече да го мислим.

моля пиши каква цена са ти дали и за кой хотел,ако не е тайна разбира се да ги сравним с другите фирми, може да имат по добри цени newsm81, или да са по малко лакоми от другите

# 186
  • Beyond the Frontiers
Тука някаква мода ли е станало това да се плюе срещу агенции? Който не му харесва може да си организира сам всичко /не че пак няма да мине през агенция пък било и тя чуждестранна/. Това е бизнес, като всеки друг, с една проста цел - икономическа печалба. Зад всяка една оферта, която всеки просто си чете в интернет стоят часове труд, усилия и вложения. Въпросът е, кой какви условия е договорил с хотел и превозвач, от там идват и разлики в цените.

Надявам се темата да се върне към целта си:обсъждане на хотели.  Peace

# 187
  • Варна
Аз пък не разбирам,някакъв проблем ли има,че се споделят по-икономични варианти newsm78

# 188
  • Beyond the Frontiers
Аз пък не разбирам,някакъв проблем ли има,че се споделят по-икономични варианти newsm78

Напротив, това е чудесно. Даже и за мен това е полезна информация. Ама квалификациите са излишни. 

# 189
Тука някаква мода ли е станало това да се плюе срещу агенции? Който не му харесва може да си организира сам всичко /не че пак няма да мине през агенция пък било и тя чуждестранна/. Това е бизнес, като всеки друг, с една проста цел - икономическа печалба. Зад всяка една оферта, която всеки просто си чете в интернет стоят часове труд, усилия и вложения. Въпросът е, кой какви условия е договорил с хотел и превозвач, от там идват и разлики в цените.

Надявам се темата да се върне към целта си:обсъждане на хотели.  Peace

прав си може би не се изразих правилно, но как може един и същи хотел, да има толкова различни оферти, то не е само за турция а и за гърция, ние почиваме и в двете държави, и сме срещали толкова различни предложения за един и същи хотел за една и съща дата

# 190
  • Варна

Напротив, това е чудесно. Даже и за мен това е полезна информация. Ама квалификациите са излишни. 

Ако в поста си визираш мен,как точно квалифицирах?Ако се обръщаш към мен,разбира се Peace

# 191
  • Beyond the Frontiers
Ако в поста си визираш мен,как точно квалифицирах?Ако се обръщаш към мен,разбира се Peace

Не визирах теб. Но само в последната страница са използвани няколко генерални и доста не ласкави квалификации  Peace

прав си може би не се изразих правилно, но как може един и същи хотел, да има толкова различни оферти, то не е само за турция а и за гърция, ние почиваме и в двете държави, и сме срещали толкова различни предложения за един и същи хотел за една и съща дата

ПравА  Grinning

Може, няма нищо ненормално. Вижте и офертите в чужбина. Не са еднакви навсякъде. Хотелите имат собствена политика и цени за различните пазари, доставчици и т.н. Това е свободен пазар. От който потребителите могат само да печелят  Peace

# 192
Едно питане-може ли да ме насочите към някоя агенция която да е качила вече цени за Мармарис ? Минах по основните сайтове на някои ТА(Ориент,Турс Клуб,Емералд,Дорис,Албена) ,но никъде все още не открих оферти. И се чудя,защо се качват другите курорти , а мармарис липсва ? Cry Thinking

# 193
Ами ние ще сме от резервиралите с Албена Холидейс.Цената ни устройва и няма какво повече да го мислим.

моля пиши каква цена са ти дали и за кой хотел,ако не е тайна разбира се да ги сравним с другите фирми, може да имат по добри цени newsm81, или да са по малко лакоми от другите
От 5 юни хотел Palm Wings Кушадасъ.3въз +1дете със собствен транспорт 1594лв.Другото семейство 2въз +1дете 1170лв.

# 194
mimi0585 палм уингс не видях да го предлагат албена холидейс
как така са ти дали тази цена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт