На море в Турция - тема 34

• 90 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
    Не съм забелязала в темата да е писано за Каръджъ турс, но гледам ,че имат готови оферти за Турция,а пък и цените ми се струват добри  newsm78

Някой да сподели инфо за въпросната ТА?

# 61
  • Русе
    Не съм забелязала в темата да е писано за Каръджъ турс, но гледам ,че имат готови оферти за Турция,а пък и цените ми се струват добри  newsm78

При тях по спомен цената не включваше транспорта и застраховките. Ако не съм права ме поправете. Преди 2 години случайно попаднах на Фейсбук страницата им и бях харесала офертите, но после разбрах, че не е включено всичко в тази цена.

# 62
Кристалка,
това което обясняваш е ясно, но все пак, вие като живеещи в Германия може да проверявате от време на време, все някоя немска ТА или ТО ще позволи да се резервира не само от граждани на съответната държава /околните й/ Peace

# 63
  • между морето и небето
Добро утро на всички,
 Благодаря за насоките и отговорите.
 Само да кажа, че през английски ТО ( за мен Томас Куук е силна само в някои дестинации)
почивка в Анталия излиза тройно, да не казвам колко струват петте звезди на хотелите.
  Ще чакам самолетните оферти, иначе от тук (Англия) едно седмична почивка за трима ОИ и то 4 звезден хотел излиза от порядъка на 1000 паунда.
...

Здравейте,
през лятото пробвах да резервират през агенция извън Бг и директно в избрания хотел. Но цените, които ми дадоха и от двете места бяха над 3 пъти по-високи от български туроператор и то без да включват транспорт. За цялото семейство, влизаме в цените за 4 възрастни, ни поискаха 3800-3900 еуро, в Бг агенцията заплатихме 1254 еуро за ОИ, 5 *. Може да е имало разлика в качеството на предлаганите стаи, но тези които ни дадоха бяха добри, и за късмет местоположението им беше идеално за нас. Бяха ни отгатнали желанията - в основния корпус, на последния етаж, последните стаи в края на коридора, една срещу друга, едната с изглед към морето, другата към града.

Резервирахме месец и половина преди пътуването. Нямам представа дали цените са били по-различни за ранни записвания.

# 64
  • Варна
Габи,понякога почивката също е изгодна ако е резервирана ласт минет,обаче си е на късмет,курорт,хотел,транспорт,няма много избор и места Peace

# 65
Защо не намирам офертите на Караджъ  newsm78

# 66
http://www.karacitours.bg/offers/category/40/Lyato-v-Turtziya--R … niya-za-2015.html
ето ги офертите, но ако са без транспорт, изобщо не ми се струват изгодни
и защо има разлика в двойна стая със/ и без дете, след като са без транспорт-нали децата до 13 години се настаняват безплатно

# 67
  • Варна
Защо не намирам офертите на Караджъ  newsm78

Алейша,виж това Peace

http://www.karacitours.bg/offers/category/39/Lyato-2015-po-sveta.html

# 68

При тях по спомен цената не включваше транспорта и застраховките. Ако не съм права ме поправете. Преди 2 години случайно попаднах на Фейсбук страницата им и бях харесала офертите, но после разбрах, че не е включено всичко в тази цена.

Мда,без транспорта и застраховка са  Blush

# 69
Благодаря за новата тема!
Много се радвам,че пусна нова тема.Спести ми да оправя допуснатата грешка от мен.Нямах желание тъй като коментара на мнооооого разбиращата Мимии ми прозвуча като заяждане,а не като съобщение за нередност.

А трябваше да го разберете точно така, както беше написано, че е трудно да се прави точно тази тема и във вида, в който я пуснахте не беше добре. 
Не си спомням да съм сложила някакъв конкретен епитет към Вас, но ...пиша от достатъчно дълго тук, за да ме познават достатъчно хора и да съм помогнала на много от тях.

# 70

Офертите им със самолет са с включен транспорт и застраховки,не са включени летищни такси и горивни такси.
Другите оферти са с цени без транспорт и без застраховки.Допълнителното заплащане за автобус София-Кушадасъ-София беше 100лв.,ако искаш място в автобуса от 1-5ред е по 50лв.

# 71
http://www.karacitours.bg/offers/category/40/Lyato-v-Turtziya--R … niya-za-2015.html
ето ги офертите, но ако са без транспорт, изобщо не ми се струват изгодни
и защо има разлика в двойна стая със/ и без дете, след като са без транспорт-нали децата до 13 години се настаняват безплатно
В не всички хотели деца до 13 години са безплатно.В някой са до 12години.Много рядко до 14 години.

# 72
  • София
Много се радвам,че пусна нова тема.Спести ми да оправя допуснатата грешка от мен.Нямах желание тъй като коментара на мнооооого разбиращата Мимии ми прозвуча като заяждане,а не като съобщение за нередност.
Неуважаема Еми Георгиева, не обичам много да влизам в полемики. Но пък най-малко от всичко на света обичам арогантността и нахалството Mr. Green.
Като ги срещна независимо в коя точка на света и побеснявам #Crazy...
А Вие имате рядка дарба Peace. Само с един пост сте проявили тези си качества.
Много ми е интересно как хора като Вас с по 15 мнения и пишещи  по-малко от месец във форума си позволяват недопустими неща.
Първо да пускат нови теми и то темата за Море в Турция /една от най-обстойните и големи/, в нея пиша от 5 години и не си и помислям да я пускам, независимо от десетките си мнения в нея и написани ревюта за хотели- хахаха, че то ако от всяко дърво ставаше свирка.. Joy.
И второ откъде накъде пък Вие ще подлагате на съмнение компетентността точно на Мимии.
Когато Вие с Вашата компетентност/ ако имате такава/ успеете да помогнете със съвет и знания поне на един съфорумец в негово пътуване, а не на десетки както прави тя,  можете да се изказвате за Мимиии.
Дотогава единственото, което можете да правите е да мълчите и да и благодарите за проявеното търпение спрямо Вас!
Що за простотия и нахалство се шири вече в този форум.... #2gunfire
ПС. Майчее Hugблагодаря много за новата тема. Чудесно си се справила за разлика от Еми Георгиева...

# 73
Неуважаема Еми Георгиева, не обичам много да влизам в полемики. Но пък най-малко от всичко на света обичам арогантността и нахалството Mr. Green.
Като ги срещна независимо в коя точка на света и побеснявам #Crazy...
А Вие имате рядка дарба Peace. Само с един пост сте проявили тези си качества.
Много ми е интересно как хора като Вас с по 15 мнения и пишещи  по-малко от месец във форума си позволяват недопустими неща.
Първо да пускат нови теми и то темата за Море в Турция /една от най-обстойните и големи/, в нея пиша от 5 години и не си и помислям да я пускам, независимо от десетките си мнения в нея и написани ревюта за хотели- хахаха, че то ако от всяко дърво ставаше свирка.. Joy.
И второ откъде накъде пък Вие ще подлагате на съмнение компетентността точно на Мимии.
Когато Вие с Вашата компетентност/ ако имате такава/ успеете да помогнете със съвет и знания поне на един съфорумец в негово пътуване, а не на десетки както прави тя,  можете да се изказвате за Мимиии.
Дотогава единственото, което можете да правите е да мълчите и да и благодарите за проявеното търпение спрямо Вас!
Що за простотия и нахалство се шири вече в този форум.... #2gunfire
ПС. Майчее Hugблагодаря много за новата тема. Чудесно си се справила за разлика от Еми Георгиева...
Вие с този пост какви качества проявихте?
И от кога опита за помощ се нарича "недопустими неща"?За моята компетентност-нямаш право да коментираш.
Да мълча!!!!!
Да благодаря- може би на теб??????????

# 74
Моля Ви не превръщайте темата в поредната с лични нападки,  безмислени спорове и коментари
Нека запазим добрия тон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт