На море в Турция - тема 34

• 90 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Емелард да пуснали Бодрум 2015, ама хотелите нещо ги няма хаха. Има само 3* леко дупки от по 1000 за 3 души и после скачат "диамантените"  Mr. Green

# 91
  • Русе
определено няма да правя ранна резервация от Емералд пак както предишните години ще плащам в брой  в началото на август за 28.08.ако това са само предложенията им <ужас>.По късните предложения имат по-хубави хотели,егати набутвацията да пестя цяла година и заради едни 200-400лв.за пакет да се набутам в тези скапани хотели.Gumbet Holiday Beach 3* беше хотела които бях споменала ,че цяла група от Велико Търново бяха се набутали.Хората толкова недоволни  бяха останали,че не им стигаха думи да се оплачат,а най-ги ядоса като чуха ,че аз в началото на август бях платила 467лв.на човек за 4*,а те по 610лв с ранна резервация и като погледнаха снимките на хотела ни казаха,че тогава нашия хотел го е нямало и те избрали този с най-хубавите снимки.Ама само хубави,нямало нищо общо със снимките ,а да отидат на плажа било изпитание ,защото имало едни стръмни стълби надолу по скалите,че после и нагоре.Ще видим за Мармарис какво ще поднесат,ама определено ще изчакам май  Thinking

# 92
На сайта на Караджъ турс , още понадолу като се слезе има самолетни оферти.Даже някои оферти пише че са изчерпани.Доколко е вярно, не знам.
http://www.karacitours.bg/offers/category/40/Lyato-v-Turtziya--R … niya-za-2015.html

# 93
  • Пловдив
Благодаря и аз за темата  Hug Следя я с огромен интерес,но все още съм много неориентирана към къде да се насоча. Искаме да почиваме от началото на септември с бюджет около 1500-1700 лв,но май нямаме шанс за нещо хубаво  Sad

# 94
  • Русе
Благодаря и аз за темата  Hug Следя я с огромен интерес,но все още съм много неориентирана към къде да се насоча. Искаме да почиваме от началото на септември с бюджет около 1500-1700 лв,но май нямаме шанс за нещо хубаво  Sad
Зависи какво търсиш и  най-важно за колко човека.3* 4*  5* хотел  Анталия, Бодрум ,Мармарис,Дидим ,Кушадасъ и т.н.

# 95
Някой пътувал с Аполо?

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 13:48 от сиси

# 96
  • Пловдив
Ами търся нещо хубаво за мен,мъжът ми и детето,което тогава ще е на 5г и по възможност в по близките курорти,че не знам малкия как ще понесе дългото пътуване с автобус.

# 97
Ами търся нещо хубаво за мен,мъжът ми и детето,което тогава ще е на 5г и по възможност в по близките курорти,че не знам малкия как ще понесе дългото пътуване с автобус.
Виж оферти за Палома Клуб Султан от 11 септември! Препоръчвам горещо!

# 98
  • в колонките
   Ако някой е ходил тук:   http://www.delphinimperial.com/Delphin-Imperial-Hotel-5.aspx    моля да сподели мнение,  Hug

# 99
  • Русе
Когато пътувахме за Бодрум маршрутът беше Айвалък-Кушадасъ-Дидим-Бодрум с автобус за 22ч.бяхме в Бодрум,за Анталия въпреки,че казват 24ч. пак бяхме стигнали за 22ч.За мен пътя към Анталия ми беше по лек,защото си карат на магистралата и като се влезе в града ни разпределят към различните дестинации Кемер,Алания,Сиде,Лара,Белек и всичко става по-бързо,не се обикалят всички хотели,докато за Бодрум обиколихме всички дестинации и хотели.Синът ми при първото ни пътуване до Анталия беше на 4 год,.а дъщерята на 5 и половина абсолютно никакви оплаквания,даже им беше като игра на всеки 3 часа се спира за почивка всички се юркат за тоалетни ,а те все към лакомствата и сокчетата.Така,че спокойно ,те издържат повече от нас.

# 100
  • Beyond the Frontiers
   Ако някой е ходил тук:   http://www.delphinimperial.com/Delphin-Imperial-Hotel-5.aspx    моля да сподели мнение,  Hug

Изключително луксозен хотел. Имам мои снимки, но трябва да ги кача първо. Peace

# 101
  • в колонките

Благодаря, мила, ще се радвам ако ги публикуваш. И други познати дадоха добра оценка за него. Значи сме там,   bouquet

# 102

Благодаря, мила, ще се радвам ако ги публикуваш. И други познати дадоха добра оценка за него. Значи сме там,   bouquet
Категорично подкрепям Галактик. Хотела е просто спиращ дъха. Заедно с Royal Holiday Palace за мен са двата най-добри хотела в Лара. Направо са размазващи от лукс. Simple Smile Правете резервация смело,всичко е на високо ниво там. Но са и високи цените,все пак...а това не е маловажен въпрос.

# 103
  • в колонките

Категорично подкрепям Галактик. Хотела е просто спиращ дъха. Заедно с Royal Holiday Palace за мен са двата най-добри хотела в Лара. Направо са размазващи от лукс. Simple Smile Правете резервация смело,всичко е на високо ниво там. Но са и високи цените,все пак...а това не е маловажен въпрос.

Благодаря и на теб,  днес направих резервацията,   bouquet.  Да, за цената си права, но за първи път ще ходя в Турция ( не я долюбвам много тая държава,  Mr. Green)

# 104
  • Русе
..... но за първи път ще ходя в Турция ( не я долюбвам много тая държава,  Mr. Green)
Ще я залюбиш. Peace През 2013  и ние за първи път отидохме. Тази година бях "болна" заради това, че нямахме финансова възможност да отидем(парите отидоха за стаи на децата).
Честито за резервацията!

Общи условия

Активация на акаунт