На море в Турция - тема 34

• 90 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Някои има ли отзиви за този хотел.
http://www.orient99.com/holiday_Didim/hotel.html?hid=1705237& … 6&oid=1509162

Направи ми впечатление, че цената е добра за 5 звезди.
пише че е на 400м от плажа, сигурно затова е по-евтино

# 166
  • София

Хотела се намира зад Дидим Бийч, няма гледка към морето, както и плаж.

# 167
  • Бургас
Аз лично, защото не съм ходила там и ми е интересно. Не на второ място и това, че е по-евтин от Мармарис....нали....там за жабата и гьола важи приказката  Mr. Green

Аз пък съм на обратното мнение. На мен Мармарис ми е по-евтин (да не кажа най-евтин), а и там няма супер луксозни хотели както в Бодрум, които да са много скъпи.
Един от най-луксозните хотели - Тюрбан например на ранни записвания беше 1500 лв за периода 25.09-04.10., което е нищо в сравнение с цените на по-нисък клас хотели в Бодрум.

# 168
Аз чакам оферти за Мармарис. Резервен вариант - Бодрум. В краен случай Дидим Simple Smile
Който е ходил в Мармарис, може да ми помогне.
Искам само това:
Голяма територия. Собствена.
Собствен плаж.
Да не минава пътна артерия до хотела (голяма улица).
Ниско настаняване. Предпочитам 2-3 етажа.
Повече от един външен басейн.
Повече барчета.
Фитнес Wink
Повече от един ресторант.
Да няма конферентна зала.
Да има възможност за разходки около хотела.
Да е в близост до центъра.
 Hug   bouquet

# 169
Към изискванията на Алейша да добавя :
- да няма камъни във водата !
Попитах в "Ориент" деца навършили 13 г. как се таксуват - "като възрастен, няма % отстъпка",т.е.,
ако почиваме от същата дата, както миналата година трябва да заплатим 2401 лв. Stop

# 170

Хотела се намира зад Дидим Бийч, няма гледка към морето, както и плаж.

Има си плаж - но наистина разстоянието до него е поне 400 метра (минава се покрай оградата на Дидим Бийч). Иначе не съм сигурен дали и бара на плажа му не беше платен... Като локация, обаче, хотелът се намира много близо до крайбрежната алея на Алтънкум - на пешеходно разстояние.
Аз пък все повече се насочвам тази година към Ефталия Вилидж, особено след като излезнаха и цените за там. Ще трябва май да събирам семейния съвет. newsm78

# 171
И на мен ми допаднаха цените за Ефталия Вилидж. Кое е по-добро Ефталия Вилидж или Ефталия Марин - разликата в цените е доста малка

# 172
На мен ми харесаха цените на Турс Клуб...особенно 3а Бодрум. Предлагат 2-3 хотела на доста и3годна цена. 3амислям се...С интерес очаквам цените 3а Мармарис.
На ранни 3аписвания; дата 01.06. 2013г. Сентинус бе по-евтин със 70 лв....не е много поскъпването. Голямо покачване на цените 3а Маджести Клуб Тархан.При еднакви параметри 3а лято 2015 е по-скъп със 160 лв.
Лято 2014,30.05, 7 нощувки, стандартна стая - 490 лв. сега - 650 лв.

Права сте. Тази година (сезон 2014) много рано го спряха от продажба, а после когато го пуснаха - цените бяха много високи. Обаче тази есен една млада двойка почива там(беше с нашият автобус)- бяха повече от доволни да не кажа по-силна дума. Не спряха да хвалят хотела.

# 173
А, кой е казал, че "Албена Холидейс" са нова фирма? Появил се някой от някъде, казал нещо си, и сега целия форум, тема след тема ще го повтарят това.

Нямам нищо общо с фирмата, но тя е на пазара сигурно повече от 20 г. - дали е толкова специализирана за Турция - не мога да кажа. Но, по принцип от това, което чета тук, само се коментира "Емералд", "Ориент" и между другото може и някоя друга фирма.

Светът не се открива само чрез този форум, то и затова вече темите са безинтересни и се повтарят 5 хотела непрекъснато.
Не е вярно. Първа страница бъка от хотели и курорти. Лошото е, че почти всички предлагат едно и също и ако се спреш на някой хотел ,нормално е да прочетеш повече от почивали там т.е. от първа ръка. Хората поне тук са почтени и не лъжат както  някои агентите на ТА. Да ме извиняват агентите, ама е така.

# 174
Ами ние ще сме от резервиралите с Албена Холидейс.Цената ни устройва и няма какво повече да го мислим.

# 175
6 хотела вече с цена за Кушадасъ и Турс клуб   http://www.tours-club.com/%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D … D0%B0%D1%81%D1%8A

# 176
Някой да каже нещо ново  за Атлантик, Кушадасъ??  Снимките, които има на сайта на Емералд показват нови пързалки, но дали ще ги има?? И цената е височка за 3*.. newsm78

Мога да изкажа мнение само за цените, потърсих си фактурите от минали години, за да не съм голословна - прекалили са със завишаването : 270 лв в сравнение с лято 2014 и 350 лв сравнение с лято 2013  #2gunfire За хотел 3* това ми идва вповече  #Cussing out
Прочетох някъде, че аквапарка /ако е готов разбира се/ щял да се доплаща дори и за гостите на Атлантик, но на по-ниска цена, което е пълна тъпотия ако го направят. Не съм чула гостите на Аква Фентъзи да доплащат за водните атракциони!!
Пропуснах да спомена, че сравнението на цените е на база абсолютно еднакви пакети и като брой нощувки, и като дати, и като брой туристи.

# 177
  • Beyond the Frontiers
А, кой е казал, че "Албена Холидейс" са нова фирма?
Не е вярно. Първа страница бъка от хотели и курорти. Лошото е, че почти всички предлагат едно и също и ако се спреш на някой хотел ,нормално е да прочетеш повече от почивали там т.е. от първа ръка. Хората поне тук са почтени и не лъжат както  някои агентите на ТА. Да ме извиняват агентите, ама е така.

Ами намерете си агент, на който да имате доверие.  Peace
Ако отидете в хотел, по съвет на някой от форума, а се окаже, че хотела е ужасен, на кого ще се сърдите? Сигурно пак на агента, защото не ви е казал, че хотела е ужасен....

Мисълта ми е, че търсейки информация, трябва да се влага малко критичност. Peace

# 178
За хотел Атлантик 2014 г. платих 1660лева за трима възрастни на ранни записвания,за 2015г. е 2120лева.Става въпрос за една и съща дата smile3506

# 179
За хотел Атлантик 2014 г. платих 1660лева за трима възрастни на ранни записвания,за 2015г. е 2120лева.Става въпрос за една и съща дата smile3506

Определено увеличението е сериозно по отношение на цените от миналата година.
Моето сравнение е за Маджести клуб тархан -Дидим. Миналата година за 3 възрастни + дете на 11г платих 1791 лв,а сега само за 3 възрастни цената е 1797 лева. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт