На море в Турция - тема 34

• 90 599
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Татяна,не подвеждайте (ndimitrova)жената. Веригата Меджик Лайф НЕ се предлага на българския пазар. Определено хотел от тази верига,в случая новия Джакаранда не може да се резервира от български ТО. Вие като живеете в Германия ви е лесно,но от тук не става. Stop

# 241
Не спорете, бре мацки  Mr. Green
В крайна сметка всеки сам ще реши, коментарите у дома ще са с по-голямата тежест. Са аз да ревна ли, че пък на мен Атлантика ми е любим  Crazy а пък други не го харесват  Crazy
  bouquet

# 242
  • София
Татяна,не подвеждайте (ndimitrova)жената. Веригата Меджик Лайф НЕ се предлага на българския пазар. Определено хотел от тази верига,в случая новия Джакаранда не може да се резервира от български ТО. Вие като живеете в Германия ви е лесно,но от тук не става. Stop
Анка, а Вие преди да обвините Татяна Hug, че подвежда някого /И това доживяхме след толкова много години в този форум Татяна почна да подвежда Joy/ трябваше по-добре да прочетете, че (ndimitrova) жената пита за хотел, до който ЩЕ ПЪТУВАТ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ. Т.е. хотела могат да си го резервират откъдето искат. От Букинг ком, от Отел, от Агода, директно да го букнат от сайта на хотела, по телефона, с мейл, чрез мен, от Филанкишията и т.н.
Затова нека да не обвиняваме точно Татяна, че подвежда някой. Спрете се бе хора с квалификациите newsm78 и по внимателно с думичките.

# 243
турс клуб и ориент голямо надцакване правят заради палм уингс
снощи турс клуб пуснаха цени за хотела, и тази сутрин ориент са свалилил още
не разбирам защо тази година има такава разлика на цената в две последователни дати
за 05 юни са доста евтини, а за 12 вече с триста лева отгоре на стая  newsm78

# 244
  • София
Здравейте!
И аз вече съм в чуденка между два хотела - ONYRIA CLAROS - 5* в Йоздере или в AURUM SPA & BEACH RESORT 5* в Дидим. Със собствен транспорт.  Говоря за 2 възрастни с дете на 6год, за края на май???  Да споделя, че 2 години сме били в Кушадасъ и като, че ли искаме ново място   newsm78 моля, дайте съвети   Hug

# 245
vanq_6119   bouquet

Коментарът ти ми беше много полезен, благодаря Hug

# 246
Миналата година наши приятели бяха в Jacaranda Magic life край Сиде и бяха резервирали от България, агенция обаче не мога да кажа. Пътуваха със самолет от Варна.

# 247
  • Русе
не разбирам защо тази година има такава разлика на цената в две последователни дати
за 05 юни са доста евтини, а за 12 вече с триста лева отгоре на стая  newsm78
Къде е свалянето на цените? От както качиха таблицата с двуетажните легла, цената за нас си стои 2 297 лв.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 10:58 от viki_1974

# 248

Никого не подвеждам. Хотелът МОЖЕ да се резервира от БГ, те ще пътуват със собствен транспорт и могат да резервират директно при Меджик Лайф или чрез ТУИ БГ.

# 249
  • София
Club Magic Life Jacaranda Imperial се предлага и в пакети със самолет от български агенции. Проверявайте добре или просто питайте в агенциите. Не всичко е качено на сайтовете. Информацията е огромна и просто е невъзможно.  Peace

# 250
за 05 юни са доста евтини, а за 12 вече с триста лева отгоре на стая  newsm78
Къде е свалянето на цените? От както качиха таблицата с двуетажните легла, цената за нас си стои 2 297 лв.
възможно е, аз гледам за  стая 2+1, от 1396, 1366, сега е 1352

# 251
Club Magic Life Jacaranda Imperial се предлага и в пакети със самолет от български агенции.

Joy  Не знам кой кого подвежда  Laughing

Диана, благодаря! (и на Роже и на lovelymam)   bouquet

# 252
hris.g

Погледнете на първа страница отзивите. За този в Дидим не знам дали има, но Онирията от миналата година здраво запада. Ние изобщо не бяхме доволни.
Хотелът беше име преди 2-3 години, но вече не е така - силно е намален персоналът и по тази причина хигиената много /ама много/ куца и обслужването въобще. Гледам дори и цените си са намалили доста.

# 253
Един въпрос, който е доста относителен, на все пак - на 01 юни става ли за плажуване в Кушадъсъ, водата в морето топла ли е? Тази оферта на Албена холидейз (за Сентинус, 9 нощувки от 31.05 за 1298 лв отговаря като че ли идеално на моите изисквания).

Палм уингс с класи по-добрър ли е от Сентинус? Там 7 нощувки са леко по-скъпи от 9 в Сентинус в сходни периоди (1298 от 31.05 в Сентинус срещу 1366 от 05.06 в Палм Уингс).

# 254
  • Русе
Палм уингс с класи по-добрър ли е от Сентинус? Там 7 нощувки са леко по-скъпи от 9 в Сентинус в сходни периоди (1298 от 31.05 в Сентинус срещу 1366 от 05.06 в Палм Уингс).
Не съм ходила в Сентинус, но си го бях харесала за първата ни почивка в Турция. По-късно драстичното вдигане на цената ме отказа от него и се насочих към Палм уингс.
За класите - не знам, чак като класен не бих определила Палм уингс. Единственото, което ме спира мен сега да не резервирам в Сентинус е, че там няма водни пързалки за децата, а в Палм уингс има и за по-малките и за по-големите.

Общи условия

Активация на акаунт