На море в Турция - тема 34

• 90 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Време е и аз да се похваля - вече преведох 30% по резервацията ми за Мармарис Heart Eyes!
От 31 август /леле колко е далече ooooh!/ за 9 дни в CLUB TURBAN.
  bouquet

# 691
  • Резерват "Северозапад"
Alleks, ще чакам отзиви от хотела още през май тогава  bouquet.
За ранните записвания - от 5-6 години само на ранни резервирам и досега всичко е наред...някак си като имам годината разграфена още от януари и нещата се нареждат от само себе си. Съвсем скоро започвам проучванията и четенето за майските празници - най-късно март и за тогава ще съм резервирала Wink.
BeRrY_GiRl , Alleisha  Hug

# 692
Време е и аз да се похваля - вече преведох 30% по резервацията ми за Мармарис Heart Eyes!
От 31 август /леле колко е далече ooooh!/ за 9 дни в CLUB TURBAN.
Честита резервация  Heart Eyes

# 693
Моля ако някой е ходил в DIKILI HALIC PARK- Айвалък да сподели мнение за хотела, плажа, обслужването и др.
Другият ми въпрос е дали някой знае кога ТА ще пуснат самолетни почивки с 6 нощувки.
Благодаря предварително!

# 694
Благодаря за отговора miss july
а за Чанаккале срещали ли сте оферти ,как е ценово там вижда ми се най-близо, с дете на 6 го. сме и ни притеснява доколко ще издържи пътя до турски курорт.

Не се притеснявай за пътуването на детето. Мое мнение е, че децата понасят по - добре пътя. Когато са по - малки и седалката е удобна във всякакви пози. Моите деца почти през цялото време до Кушадасъ спят.

# 695
  • София
Alleks, ще чакам отзиви от хотела още през май тогава  bouquet.

С удоволствие ще споделя впечатленията си. Нямам търпение да стане 1 май  Simple Smile  bouquet

# 696
  • Sofia
Момичета помагайте, четох четох и се оплетох, миналата година ни се размина почивката в Турция, но тази година дано успеем, та молбата ми е ще ми се за около 3000лв да отидем някъде със самолетна програма за 7 нощувки, с две деца сме на 9 и 4 г. тогава. Гледах Ефталиите в Алания, за някои се вместваме за тези парички края на юни с вкл. летищни такси , но моля ви посъветвайте ме, препоръчайте ми нещо което да е в рамките на тези парички, а в същото време да е подходящо за деца най-вече. Иначе пак в БГ трябва да ходим, а искам да променим - кажете "мисията възможна ли е"?  Simple Smile

# 697
Записвам се да следя. Загледах се в хотел  CLUB ASTERIA BELEK. За момента не съм намерила оферта със самолет от Варна, а това е единствения възможен за нас начин. Ако някой има лични впечатления от хотела ще се радвам да прочета!

# 698
Здравейте!Отдавна чета темата и винаги ми е била от голяма полза. Тази година за пети път ще почиваме в Турция и търся мнения за хотел Royal Dragon - Side. Ще съм благодарна, ако някой има отзиви Praynig
П.С. Преди това сме били в два пъти в Сюрмели, Royal Wings и Miracle Resort.

# 699
  • Русе
Някой има ли отзиви за Casa de Maris spa and resort 5*, Мармарис?

# 700
Здравейте на всички! Моля ако някой има впечетления от хотел Club Yali Hotels & Resort - Gumuldur  или Halic Park Dikili  да сподели!Ще бъда безкрайно благодарна!

# 701
Здравейте!Отдавна чета темата и винаги ми е била от голяма полза. Тази година за пети път ще почиваме в Турция и търся мнения за хотел Royal Dragon - Side. Ще съм благодарна, ако някой има отзиви Praynig
П.С. Преди това сме били в два пъти в Сюрмели, Royal Wings и Miracle Resort.
След като сте били в Роял Уингс, не се колебайте за Роял Драгон. Хотелите са от една верига с утвърдено име и доказано качество. Разликата е в това, че Роял Драгон е по-нов. Simple Smile

# 702
Била съм в Хелич Парк Дикили септември 2013г.Храната беше добра,има два басейна с водни пързалки,след които излизаш на плажа.При влизане в морето има камъни.Персонала е отзивчив и усмихнат.Хотела е отдалечен от центъра на градчето,но има редовно маршрутки,може да отидеш и пеша около 20минути ходене.

# 703
Момичета, здравейте.
Моля за информация и съвет - какво мислите за AQUA FANTASY HOTELS & SPA 5*
Самолетна програма с 5 нощувки за 01.05 месец? Ще бъдем с 2 деца на 3 и 6 години и се притеснявам дали времето ще е подходящо и дали водата в басейна се подгрява. Не сме почивали до сега в Турция и ще съм благодарна за споделени мнения и съвети.

# 704
Ние ще почиваме в този хотел, но в края на септември. Мен също ми тревожи Т на водата,защото повечето пъти съм почивала 20-23-25 август и водата винаги си ми е била студена  Crazy ама аз умирам от студ почти постоянно.

И нашият договор е пред мен Hug ще изкарам една бременност до тази почивка...8 месеца и половина Whistling

Общи условия

Активация на акаунт