Сладкарничка за книги - тема 20

• 21 954
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Направо от лекциите в университета минавам да взема Мери, че в Ст.град е унито и ще стане страшно  Mr. Green
Ти от де знаеш, че съм в студентски град, да напиша ... и се сетих, че ми праща книжка миналата седмица, тю....  hahaha

А Мери откога я чакам да дойде на среща, та да се запознаем най-накрая  Hug
newsm44

# 31
Хм... ако не съм си по вкъщенско (и да се видя с Нелче), може би ще мога да дойда по Софийско (и да се видя с другите) - ако направите срещата на 29-30...
Съблазнително предложение!

# 32

Докато изчета всички в тази коледна сладкарничка...  Whistling

Имам си и аз другарче! Heart Eyes Само ще издам, че нейният списък е много озадачаващ и повече нищо. Wink Но пък имам време да се чудя, ще се почудя как да я зарадвам, което много, ама много ми се иска!

За мое другарче казвам, че е заподозряна Камиче - не за друго, ами защото моите книжки всичките са едни такива хубави! Blush Камиче, много силен жокер даде, съжалявам.  Joy

# 33
  • на североизток от Рая
 Здравейте, шаманки и още по-големи шаманки!  Joy Laughing Grinning Такава веселба е тук, че  цели 50+ шамански писания имах да чета.  Crazy

Само да ви кажа, че до сега една единствена шаманка има вярно попадение.  Peace

Аз снощи поръчах книжката на дружката, утре може и да е в мен. Обаче това моето момиче харесва доста неща, поне така ми  е направило впечатление. С какво да  я зарадвам допълнително,  Thinking, искам да я направя щастлива.  Heart Eyes

Лофче, радвам се, че книжката е вече в теб.  Hug

Кали, направила си ни прекрасна тема, просто е празник само като погледне човек първата страница. Жалко, че я виждаме само за кратко. Благодаря ти, Кали!  Hug    bouquet

# 34
  • На планетата Земя
Скарамуш, това на моя списък мяза - странен, нетрадиционен и озадачаващ  Flutter

Нелко, в тази игра има ли девойки, които да подаряват една на друга?

# 35
Кали мерси за темата   love001

После ще намина пак ...

# 36
  • на североизток от Рая

Нелко, в тази игра има ли девойки, които да подаряват една на друга?

Да!  Simple Smile Подскочих от изненада и да знаете, че е изключително приятно. Случи се само в първата игра. Аз и Гигова си подарихме взаимно. А сега ще си подаряват Тя и Тя една на друга.

# 37
  • София
А сега ще си подаряват Тя и Тя една на друга.
Много си изчерпателна, начи  Crossing Arms.

# 38
Кали,слънце,мерси за хубавата тема! Hug Стана ми Коледно!   Flutter
 Аз досега не съм си познавала другарчето,но не съм се и опитвала. Обичам да съм изненадана!  Wink
Вече избрах книгата за моето другарче,и идея за подаръче имам,но ще помисля още малко .
Иначе и аз много искам среща.  Peace

# 39
  • на североизток от Рая
А сега ще си подаряват Тя и Тя една на друга.
Много си изчерпателна, начи  Crossing Arms.

Аз и ти взаимно. Това е повече от достатъчно.  Laughing Два пъти да съм твоя май е множко, душа!   Hug Heart Eyes

# 40
  • София
Нелчо, много за душмани   Laughing!

Хмм, на миналата среща имахме голямо размятане на подаръци. Подозирам, че Милето, Нези или някое от двете Петета може да са ми другарче Sunglasses.

# 41
  • на североизток от Рая
 Вени, ти що си мислиш, че трябва да е софиянка твоята дружка?  Laughing Ами ако съм аз.  Hug

# 42
Ах , че готино .... да не би аз да подаря на другарчето ми и то на мен  Flutter   Laughing  Хммм , другарче сподели дали си ти  Hug

Даммм, недей така , Вени , може пък аз да съм ти другарче , не ме ли искаш ?  Laughing   Hug 

# 43
  • на североизток от Рая
 В Книжарницата на мамата преди малко мернах "Стръв" с 30% отстъпка. Има ли заинтересовани. Ама май някъде прочетох мнение за некоректност при получаването на пратките. Не съм сигурна, де, не съм гледала сериозно тези коментари.

# 44
  • София
Ей, ще го хвърлям стъкленото кълбо, че явно не работи днес  hahaha.

Разбира се, че ви искам  Hug!

Миналият път, когато Миж ми се падна, веднага предложих среща. Просто в ЛС-то от Нели пишеше нещо от сорта на "Миж е твоето другарче, даже няма да ти пращам адрес, защото съм сигурна, че ще намериш начин да я видиш лично" и беше права, разбира се.
Та това е причината сега да гледам с по-различно око, когато някой предложи среща  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт