Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 682
  • 894
  •   1
Отговори
Шоуто The Voice Of…, пожънало огромен успех в Европа и САЩ, идва у нас с името "Гласът на България”. То търси най-талантливия певец в ефира на bTV. Гласът на кандидатите е единственият критерий, по който те ще бъдат селектирани. За първи път в историята на музикалните ТВ формати у нас това ще стане чрез кастинг "на сляпо", като външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за журито в първия етап от прослушванията.Зрителите на bTV ще станат свидетели на изключително позитивно и професионално състезание между истински певчески таланти. Само качествени изпълнения ще бъдат допуснати до телевизионния кастинг на "Гласът на България”, като кандидатите с фалшиви, комични, нелепи или търсещи краткосрочна слава изпълнения няма да бъдат излъчени в ефира на bTV. Участниците сами ще избират песните и жанра, в който да се изявят, а менторите - четири големи имена в българската музика - ще участват в състезанието наравно с участниците.

Отбори:

Десислава

Селим
Тихомир
Светослав

Кристина
Мила
Виктория
Асен
Ивета

Миро

Зоя
Невена
Ивелина
Оги
Светлана
Християна
Лазар
Соня

Орлин Горанов

Тюркян
Анна
Петър
Дани
Сисо
Иван
Бисерка

Сабина

Атанас Пенев

Мариета
Ати
Мария
Стефани
Венеция
Яна
Крум
Диляна

Водещи:

Мартен Роберто и Виктория Терзийска

Предаването се излъчва всеки петък от 21:30 часа и всяка неделя от 20 часа по БТВ!

Официален сайт

Facebook

Twitter

Гласът на България в Уикипедия

Архив:

Тема 1

# 1
  • София
Мерси за темата, Бебе   bouquet
Надявам се да се подсещам от нея, все го забравям това предаване  Blush

# 2
Мерси и от мен.
Ати, една от участничките ти е адашка  Wink

# 3
  • София
  bouquet

# 4
  • Другата България
Благодаря за темата!  bouquet

# 5
# 6
Благодарности и от мен за темата!   bouquet

# 7
  • София
Мерси и от мен.
Ати, една от участничките ти е адашка  Wink
Да, и все подскачам, като я споменават  Laughing

Ей, да я хулите по-малко, чувате ли  Twisted Evil Crazy

# 8
Ей, да я хулите по-малко, чувате ли  Twisted Evil Crazy
Как ще го хулим момичето, аз даже пуснах една сълза, като й предложиха брак - толкоз много се развълнувах Simple Smile.

# 9
  • Другата България
Остави майтапа, и аз така..... Grinning

# 10
Мдааа, много миличко беше............ Heart Eyes

# 11
  • София
H0uSse_Baby, благодаря за темата!  bouquet
Записвам се, да не ви изтърва!
И да не е само гол спам - Аз ли съм единствената студенокръвна? Simple Smile На мен пък това предложение за брак в ефир ми се стори много изтъркано и измислено - и ни в ръка, ни в крак! Peace  Бих предпочела, за себе си, поне друга обстановка! Иначе им желая много любов и уважение!

# 12
H0uSse_Baby - благодарности за темата   bouquet

mimchoni не си само ти - и аз гледах супер подигравателно и мърморех, че е страшно измислено и театрално . Абсолютно не на място ми беше - ама какво да се прави - всеки си иска совите 15 мин слава.

# 13
Аз се пошегувах, че съм пуснала сълза, но явно не съм се изразила достатъчно ясно Simple Smile. Ако някой ми предложи брак по този начин, ще изпадна в такъв див и истеричен смях, че цялата романтика ще отиде на кино и кандидат-женихът ще избяга с 200 км/ч Simple Smile.

# 14
Не го гледах въпросното предложение, но само като прочетох ми стана смешно, хората с какво ли не се опитват да си вдигнат рейтинга, жалка история....
Мнението ми е по принцип за всички такива предложения, сватби, клетви и тн. в разни риалита.

Общи условия

Активация на акаунт