Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 686
  • 894
  •   1
Отговори
# 30
Петър пее много хубаво, ама що тъй не мога да го харесам този човек, не знам. Нещо ме отблъсква в него.
Днес голямо разнообразие, от нечувани досега песни във формати. Пу-пу  Laughing

# 31
  • Другата България
Абе според мен и той...второ участие, някакъв като толеранс има към него като че ли..... newsm78

# 32
  • Велико Търново
Успокоихте ме, не съм сама Mr. Green
А иначе, предвид предходното ми неласкаво изказване, сега да се изкажа Simple Smile - дотук ми харесва концертът - и Тюркян ми хареса, и Петър - много хубава песен беше, и Стефани....Ати - не че пее лошо, но все в един стил Confused

# 33
На Наско момичетата всички ми харесаха.

Христиана малко ми беше глуха, а Светлана - тотално не ми хареса - много немощно изпълнение на тази песен, да не говор, че и като начин на пеене, съвсем  като в 1967 г. я беше докарала.

# 34
# 35
аз го пропуснах това предаване, но да изсним: тази Невена, същата ли е , която спечели някакво подобно предаване преди време? гадже беше на някой от куку бенд? или е друга?

# 36
Как можаха да направят подобен аранжимент на тази чудесна песен? Звучеше като ....ромска балада. Съсипаха песента!

gold__ - същата Невена - спечели Мюзикъл Айдъл 1 преди не знам си колко години, гадже е на барабаниста на Ку-ку бенд, но се състезава "наравно" с останалите - да се докажела отново и защото й липсвало да пее с Куку бенд  Laughing

# 37
 Naughty то не остана неоакано от шуробаджанашки истории предаване из тези БГ телевизии наш'те... ooooh!

# 38
Много ми хареса Ивета. Много стилна и изпя прекрасно тази много трудна песен.

# 39
Прави бяхме тук във форума, че на Кристина мног ще й върви да пее Шер. Много добре се получи (перата малко й пречеха да се движи май) .

# 40
За мен се получи добър концерт.
Тюркян - нищо особено.
Петър - Песента не съм я чувала и не мога да преценя доколко се справи вокално, но гласът му ми харесва (без някои характерни извивки).
Сабина - няма глас за тази песен. На моменти пя откровено фалшиво.
Анна - добре, без да блести.
Стефани - в низините не ми хареса никак, с бързата част на песента се справи по-добре.
Ати - харесвам песента, но не и нейното изпълнение. Много равно.
Мария - от нея очаквам много повече.
Яна - спести си някои високи тонове, на места леко провлачваше повече от необходимото. Но я харесвам и се надявам да остане.
Християна - нито ми хареса, нито не ми хареса Simple Smile.
Светлана - вече съм предубедена към нея, явно е харесвана от хората, щом още е в шоуто, но на мен не ми въздейства по никакъв начин.
Зоя - имам чувството, че от началото на концертите всеки път пее една и съща песен.
Невена - трябва с прискърбие да си призная, че ми хареса.
Асен - добре си поврещя момчето Simple Smile.
Ивета - хареса ми, много нежно изпълнение.
Виктория - скука.
Кристина - браво. Най-много ми хареса от всички, сякаш ми се очертава като фаворит.

Скрит текст:
А ДесиСлава защо въобще си прави труда да слага рокли, като половината ѝ хм... подробности са навън?

# 41
System Error - подкрепям абсолютно всичко от мнението ти, и цяла вечер да го бях мислила , нямаше толкова добре да го напиша.

П.П. Дадох глас в сайта за Кристина, Яна и Стефани. Невена,  със срам си признавам, че вече съм толкова предубедена към нея, че ми е много трудно да я оценя справедливо, когато се е справила добре  Embarassed

# 42
Кристина... беше ми фаворит, остана ми фаворит!

# 43
  • До сърцето...
Аз тук да ви следя  Blush Blush че не винаги сколасвам да го гледам и се информирам от темата.

# 44
И на мен снощи ми хареса най-много от досегашните концерти

Тюркян - беше добре, но и повече ми е харесвала
Петър - Единственото изълнение, от което настръхнах, много хубав глас има Пешо, ама освен в поп-фолка едва ли би пробил някъде другаде.
Сабина - Ужасен ужасон - защо се захваща с песни, които не са ѝ по силите???
Анна - бива.
Стефани - Добре, но и по-добра е била.
Ати - време ѝ е да си ходи.
Мария - Хареса ми, но може и по-добре.
Яна - хареса ми
Отборът на Наско е най-равностоен и се надявам да не си е тръгнала някоя различна от Атидже снощи.

Християна - не ми харесва
Светлана - долу-горе се справи.
Зоя - добре беше, но не ме докосва
Невена - първото ѝ добро изпълнение от началото на ГБ, Миро разбира се пак ни обясни, че е най-голямата ooooh!
Асен - хареса ми
Ивета - едно от изпълненията, които ме докоснаха
Виктория - по-безлично изпълнение на тази песен не съм чувала, да си ходи
Кристина - това е Гласът!!!

От всички отбори най-безличен ми е този на Миро...

Общи условия

Активация на акаунт