Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 687
  • 894
  •   1
Отговори
# 885
  • Испания
Хайде пак с тези гледания!  ooooh! И? Това не е формат "Кой има най-много гледания".  Naughty

# 886
А какъв формат е?! Нали точно гледаемостта определя рейтинга, който пък определя печалбата на продуцентите?! Или си мислиш, че някой го интересува кариерното развитие на участниците?! Да си спомняш предишните?! А да ги чуваш и виждаш някъде?!

# 887
Не, не става въпрос за гаранции за успех.
И без това, до сега сме видели какъв успех имат победилите в този формат.
На мен ми се струва, че менторите си правят уговорки.
А ние гледаме поредния театър.

# 888
Защитниците на онова същество никола не се ли сещат,че и дума не може да става за сравнение между песента, с която се представят участниците (песен,която са пяли 696969 милиарда пъти)и песните, които им дават по-късно менторите?Именно с различни песни се вижда колко струва един псевдо "изпълнител". Naughty
Повече от ясно е,че всички бяха шашнати най-вече,защото си мислеха,че пее жена Naughty Naughty
Повече от ясно е,че псевдо ''певец" с женски гласец може да бъде обект на подигравки, никой няма да гледа сериозно на това същество.Освен тУЙ няма абсолютно никакво сценично поведение тоя женствен ревльо Sick ooooh! Даже и за Кончита Вурст не става Laughing
Сцената как реве неутешимо и баща му го гали по главата ме докара до ръба на самоубийството Sick
Интересно ми е също така защо това същество е студент на 24 години? Stop

# 889
Ограничение за възрастта на студентите доколкото знам няма. Завърших магистратура на 26 г., записах висшето си веднага след като завърших училище и нямам прекъсване. Съвсем нормално е на 24 г. да е студент.

# 890
  • DE
Темата е гласът на България, не кой с кого си ляга. Коментарите относно сексуалната ориентация на участници и ментори нямат нищо общо с темата и са обидни както за участниците така и за четящите тук  Peace

Никола има интересен глас, но никакъв опит на сцена и много си личи. Дано го пообучат, пък дори да отпадне все има шанс някой в бранша да го забележи и удари едно рамо, ако момчето толкова има желание да се занимава с пеене.

# 891
Forrester69, поспри с обидните квалификации, защото в този вид те са за намеса от модератор. Висшето образование (бакалавър и магистър) стандартно е 5-годишно, та не виждам защо на 24 да не си студент. От учудването ти разбирам, че явно не си висшист, а и по стилистиката ти си личи.

# 892
  • Вестерос
Защитниците на онова същество никола не се ли сещат,че и дума не може да става за сравнение между песента, с която се представят участниците (песен,която са пяли 696969 милиарда пъти)и песните, които им дават по-късно менторите?Именно с различни песни се вижда колко струва един псевдо "изпълнител". Naughty
Повече от ясно е,че всички бяха шашнати най-вече,защото си мислеха,че пее жена Naughty Naughty
Повече от ясно е,че псевдо ''певец" с женски гласец може да бъде обект на подигравки, никой няма да гледа сериозно на това същество.Освен тУЙ няма абсолютно никакво сценично поведение тоя женствен ревльо Sick ooooh! Даже и за Кончита Вурст не става Laughing
Сцената как реве неутешимо и баща му го гали по главата ме докара до ръба на самоубийството Sick
Shocked ?Как може така да обиждаш момчето.  Stop Изключително грозно изказване. Ще ти сложа и един  Sick, че ги харесваш. А ти си ограничен/ограничена. Някои хора не почват университет на 19 , а по-късно , други докато завършат са на 30 , но естествено трябва да имаш акъл да се сетиш  ooooh!

# 893
Forrester69, изключително грозен коментар!  Sick

То и аз се чудя как изобщо е възможно мъж да гледа "Дързост и красота", че и да живее в него, ама ей го на, и такива съществуват.  ooooh!

# 894
  • Испания
Видях, че форматът тази година няма тема. Позволих си да направя набързо такава, защото настоящата отдавна мина петдесет страници.

Има още какво да се включи в началаната страница. Давам си сметка за това, но засега - толкова.

Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт