Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 688
  • 894
  •   1
Отговори
# 870
На мен не ми се стори да е по-добра. Но аз и за това не съм жури де  Laughing

Ясно е, че интереса към Джорджано не е като интереса към Никола  Wink

Разбира се! Джордано е пълна пародия, а Ники е уникален глас, възпитан, добър и талантлив!

# 871
И кво сега? Sick Трябва ли понеже полито и оная малката (дето се прави на момче Sick)
изживяват бурна любов Sick и кака й поли да я изпрати на финал Sick СМешна работа Sick
Виждала била себе си в нея Sick Ми то е повече от очевидно. Sick Само че тУЙ не е предаване за влюбени Sick

Онзи с женския гласец трябваше веднагически да изхвърчи с бясна скорост от предаването #2gunfire

# 872
Отвратена съм направо - това с Никола си беше чиста гавра. Sick Горкият, така ми стана жал за него...егати унижението. Никаква съвест към и без това ужасно притеснителното момче...

# 873
Добро беше момичето, но дори не и запомних името, нищо по-различно и отличително от другите добри. Никола си остава моя фаворит.

# 874
  • София
Признавам, че нямам конкретни симпатии към никого, дори имената не им зная, а предаването повече го слушах, отколкото го гледах. По-скоро поглеждах към екрана, когато нещо ми направеше впечатление по време на пеенето да видя кой пее в момента. За мен преценката беше проста - този ми звучи добре, а този не ми звучи добре. В тази смисъл независимо от рекламата и опита, момичето на мен ми звучеше по-добре от момчето.

# 875
  • Вестерос
За мен Зорница не беше по-добра.Но аз харесах и Илона повече от Кристияна ли беше

# 876
И аз нямам фаворит за сега, но признавам, че Никола ме грабва с различността си. Искам да го слушам и след формата с песни правени за него, подхождащи на гласа му.

# 877
  • София
На мен малко ми е жал за участниците, защото други им подбират песните, а една кофти преценка за песен на треньора може да е фатално за участника. Обаче са подписали бумагите и ще тропат хорото, нямат друг избор.

# 878
Така е, други им избират песните....
Днес сутринта гледах Никола и Зорница  -  били съученици Simple Smile

# 879
  • Испания
ЗОРНИЦА СЛАВОВА: С НИКОЛА СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ ОКОЛО 10 ГОДИНИ, УЧИЛИ СМЕ В ЕДИН И СЪЩИ КЛАС И ДОРИ СМЕ СЕДЯЛИ ЗАЕДНО НА ЕДИН ЧИН

http://glasat.btv.bg/video/sezon-4/otbor-grafa/zornica-slavova-s … na-edin-chin.html

# 880
Може и да съм сбъркана, но Зорница ми хареса повече, така че бих постъпила като Графа.
Никола има интересен глас, различен е, но не е някакъв феноменален певец.

# 881
В двубоя и за мен Зорница беше по-добра.
Никола трябва да поработи над произношението.

# 882
Аз пък се чудя ... До колко всичко е нагласено?
Когато Никола пя на кастингите, всички бяха "Уау!!!" за него.
Сега - отпада в двубой. Ок.
И никой от другите трима не го иска? Защо?
А-ха ... За да си тръгне. Да слезе от сцената. И добрата Поли да го върне.
Унизително е.

# 883
  • Испания
Аз пък се чудя ... До колко всичко е нагласено?
Когато Никола пя на кастингите, всички бяха "Уау!!!" за него.
Сега - отпада в двубой. Ок.
И никой от другите трима не го иска? Защо?
А-ха ... За да си тръгне. Да слезе от сцената. И добрата Поли да го върне.
Унизително е.

Бяха "Уау", защото мислеха, че пее момиче. И никой не му е давал никакви гаранции, че ще стигне до финала.  Wink

# 884
Кой говори за гаранции?!
Но е факт, че точно Никола има най-много гледания! И е нелогично да отпадне на толкова ранен етап, при такова пеене!

Общи условия

Активация на акаунт