Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 708
  • 894
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
За мен се получи добър концерт.
И за мен. Peace
Тюркян - нищо особено.
За първи път ми хареса на мен, не много, но в сравнение с другите и изпълнения това най-ме впечатли.
Петър - Песента не съм я чувала и не мога да преценя доколко се справи вокално, но гласът му ми харесва (без някои характерни извивки).
Предубедена съм към него. Crossing Arms
Сабина - няма глас за тази песен. На моменти пя откровено фалшиво.
Споделям.
Анна - добре, без да блести.
Не ми хареса.
Стефани - в низините не ми хареса никак, с бързата част на песента се справи по-добре.
Тя е моя фаворит, единият от двамата.Страхотно дете, много по-добра е от Мария, за жалост.
Ати - харесвам песента, но не и нейното изпълнение. Много равно.
Песента е една от любимите ми на Трифонов, страхотна е, и като текст, и като изпълнение, но това снощи - нито едното от двете. Време и е на Ати да си стяга сватбата.
Мария - от нея очаквам много повече.
И аз, но факта, че не се е занимавала досега с пеене и пречи доста да е на едно ниво с другите, въпреки безпорния и талант. Фен съм и, дано се задържи. Фен съм и на агитката и. Grinning
Яна - спести си някои високи тонове, на места леко провлачваше повече от необходимото. Но я харесвам и се надявам да остане.
Споделям.
Християна - нито ми хареса, нито не ми хареса Simple Smile.
Хареса ми на мен.
Светлана - вече съм предубедена към нея, явно е харесвана от хората, щом още е в шоуто, но на мен не ми въздейства по никакъв начин.
Песента е класика, и я изпя...прилично. Grinning
Зоя - имам чувството, че от началото на концертите всеки път пее една и съща песен.
Предубедена съм и тук, и смятам, че или мангалите здраво пращат СМС-и, или ще я позадържат още малко и smile3513
Невена - трябва с прискърбие да си призная, че ми хареса.
Снощното изпълнение - да, за първи път, но : възмутена съм, не, направо съм тотално разочарована от ..гейското изпълнение на Миро с "Невена е гласът на Бг" Shocked. На този етап, след като пред теб и Наско, и Горанов тактично премълчаха, и така се прави според мен, ти да се изцепиш по този начин...меко казано е грозно. Stop От началото на формата не е спирал да демонстрира пристрастия към Невена, досега всичките и изпълнения не бяха с нищо запомнящи се, направо съм.... Sick Ако тя победи, няма повече да гледам никакви Бг формати, след тоталното омазване в Сървайвър, това тук уверено върви към достойна негова конкуренция с това явно бутане, не, тласкане направо на Невена към победа. Tired
Асен - добре си поврещя момчето Simple Smile.
Аз като виден фен на песента на Желко с ръка на сърцето казвам - хареса ми и песен, и Асен, и изпълнение.
Ивета - хареса ми, много нежно изпълнение.
Не ми хареса.
Виктория - скука.
Не ми хареса, а ми е много сладка иначе....
Кристина - браво. Най-много ми хареса от всички, сякаш ми се очертава като фаворит.
Другият ми фаворит. Heart Eyes
Класи над Невена. Mr. Green

В потрес съм от облеклото на Десислава, или по-скоро от липсата на такова. Stop
Дори и да ги обличат стилисти, ти огледало нямаш ли, не се ли виждаш....правилно в него, или?
Водещите като че ли бяха една идея по-адекватни от миналия път.
Твърдо съм за някой от отбора на Наско /и Кристина/.
Прогнозите ми са за отпадане на Ати, Ивета, Сабина и Зоя/Светлана.

# 46
Съгласна съм с повечето от вас по отношение на изпълнителите и по отношение на "тоалета" на ДесиСлава. Аз гласувах за Асен, Кристина и Християна. Невена всеки път много ме дразни, винаги я гласят повече от добре, с ефекти и хубави песни, страшно я пробутват и колкото и добре да пее, никога няма да дам гласа си за нея!  Naughty
Иначе и други изпълнения ми харесаха - и Яна, и Стефани, и Светлана... Въобще концертът снощи много ми хареса и много се радвам, че събраха всички участници заедно.
Само не разбрах в петък колко човека ще отпаднат, някой знае ли?

# 47
Ати като нищо ще стигне до финал. Не знам какво толкова й харесват.

# 48
  • Велико Търново
Сакън Crossing Arms не че имам нещо против момичето, но на фона на останалите, не е толкова уникална и неповторима, да не говорим, че ми е странно учудването й за недоволството на зрителите, че пее в един и същ стил - в началото на концерта били пели на английски  Laughing

# 49
  • Другата България
Ати като нищо ще стигне до финал. Не знам какво толкова й харесват.
За мен Ати, Тюркян и Зоя са реверанс на Трифонов и сие към етносите.
Лично мнение.
Очаквам една по една да започне да ги "чисти".
Друго, което има като фактор е гласуването под строй при турци и роми, това го знаем, ако има наистина отчитане на СМС-и те пращат, българите гласуваме по нета. Simple Smile

# 50
Във връзка с гласуването ме подсещате да пиша колко ме радва този формат с начина си на гласуване. Първо и най-важно - може да се гласува по интернет, което за зрителите освен че е относително безплатно, е и доста по-удобно. И второ - тук има ограничение в смс-ите. За Х-фактор не съм забелязвала такова нещо. Правя си извода, че в ГБ много повече се държи на това зрителският вот да е справедлив, а не просто да се регистрира такъв. Факт е, че аз примерно (а и мисля, че далеч не съм единствената) никога не бих пуснала смс, но пък винаги гласувам онлайн и така поне малко конкурираме добре заформените смс-групи от фенове.

# 51

по един от отбор .т.е по 4 на седмица ще отпадат

# 52
по един от отбор .т.е по 4 на седмица ще отпадат
Благодаря, Рени!   bouquet

# 53
Сега гледам на запис. Стигнала съм до Стефани и бързам за нея да кажа, че ми хареса. Сабина май се поизхвърли с "Unbreak my heart", наистина не й стигна глас за нея. Може и да съм пристрастна, защото това е много, много любима за мен песен. Петър ме накара да настръхна, без да съм чувала тази песен друг път. Но съм съгласна с Графинята, че освен поп-фолк едва ли би могъл да пее друго. Тюркян нещо не ме грабна.
Редактирам се. Яна ми хареса много, на Мария май на моменти не й стигна гласчето. И Зоя ми хареса. Невена беше прекрасна, само дето ме дразни, че я лансират непрекъснато. И в избора на песни, и във визията, а този вятър-ефект вече като го видя, почвам да се притеснявам да не се разболее момичето от това завихряне всеки път  Grinning
П.П. Десислава изглежда потресаващо  Sick Да се беше пуснала по силикон направо, то и без това не остана нищо скрито-покрито!

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 10:23 от sad_woman

# 54
Съгласна съм с мненията за концерта. Този път се сетих да гласувам, че все забравях, дадох глас за Кристина, Яна и Стефани.

Вижте това

Не е честно, то бива безочие, ама пък това вече прекрачва всякакви граници, да и дават наградата и да се приключва. Не знам в друг формат, някой от треньорите да е издал песен с някой от отбора си, докато още тече формата.

# 55
  • Другата България
 Shocked ooooh! Tired Stop doh smile3505

# 56
Поредната безумно тъпа коледна песен...

# 57
Поредната безумно тъпа коледна песен...
...изпълнена с фалшиви коледни усмивки.  Crossing Arms

# 58
  • Пловдив
И аз тъкмо попаднах на клипа на Миро и Невена и влезнах да ви го покажа.
Поредната глупава коледна песен. В първия момент се сетих за тази песен на Марая Кери и то във варианта с Бийбърчо:

# 59
Гледате ли?

Хайде спасиха Петър от отбора на Горанов.
Сега да видим той кого ще спаси. От този отбор никой не ме вълнува и впечатлява, след като изгониха Дани Чуков.

Общи условия

Активация на акаунт