И за мен.

Тюркян - нищо особено.
За първи път ми хареса на мен, не много, но в сравнение с другите и изпълнения това най-ме впечатли.
Петър - Песента не съм я чувала и не мога да преценя доколко се справи вокално, но гласът му ми харесва (без някои характерни извивки).
Предубедена съм към него.

Сабина - няма глас за тази песен. На моменти пя откровено фалшиво.
Споделям.
Анна - добре, без да блести.
Не ми хареса.
Стефани - в низините не ми хареса никак, с бързата част на песента се справи по-добре.
Тя е моя фаворит, единият от двамата.Страхотно дете, много по-добра е от Мария, за жалост.
Ати - харесвам песента, но не и нейното изпълнение. Много равно.
Песента е една от любимите ми на Трифонов, страхотна е, и като текст, и като изпълнение, но това снощи - нито едното от двете. Време и е на Ати да си стяга сватбата.
Мария - от нея очаквам много повече.
И аз, но факта, че не се е занимавала досега с пеене и пречи доста да е на едно ниво с другите, въпреки безпорния и талант. Фен съм и, дано се задържи. Фен съм и на агитката и.

Яна - спести си някои високи тонове, на места леко провлачваше повече от необходимото. Но я харесвам и се надявам да остане.
Споделям.
Християна - нито ми хареса, нито не ми хареса

Хареса ми на мен.
Светлана - вече съм предубедена към нея, явно е харесвана от хората, щом още е в шоуто, но на мен не ми въздейства по никакъв начин.
Песента е класика, и я изпя...прилично.

Зоя - имам чувството, че от началото на концертите всеки път пее една и съща песен.
Предубедена съм и тук, и смятам, че или мангалите здраво пращат СМС-и, или ще я позадържат още малко и -

Невена - трябва с прискърбие да си призная, че ми хареса.
Снощното изпълнение - да, за първи път, но : възмутена съм, не, направо съм тотално разочарована от ..гейското изпълнение на Миро с "Невена е гласът на Бг"

Асен - добре си поврещя момчето

Аз като виден фен на песента на Желко с ръка на сърцето казвам - хареса ми и песен, и Асен, и изпълнение.
Ивета - хареса ми, много нежно изпълнение.
Не ми хареса.
Виктория - скука.
Не ми хареса, а ми е много сладка иначе....
Кристина - браво. Най-много ми хареса от всички, сякаш ми се очертава като фаворит.
Другият ми фаворит.

Класи над Невена.

В потрес съм от облеклото на Десислава, или по-скоро от липсата на такова.

Дори и да ги обличат стилисти, ти огледало нямаш ли, не се ли виждаш....правилно в него, или?
Водещите като че ли бяха една идея по-адекватни от миналия път.
Твърдо съм за някой от отбора на Наско /и Кристина/.
Прогнозите ми са за отпадане на Ати, Ивета, Сабина и Зоя/Светлана.