Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 721
  • 894
  •   1
Отговори
# 60
Гледам, макар и без особен интерес. Двете девойки пяха зле, все тая ми беше коя ще отпадне.

# 61
Ех тази Ати бе.... много поддръжници , много фенове.
Жалко - предпочитах тя да си тръгне, защото харесвам и трите останали момичета и ще съжалявам за всяка една от тях.

# 62
И аз продължавам да се изумявам с вота на Ати. Както и с фалшивото пеене на Мария на елиминацията.  Confused

# 63
И двете не бяха блестящи, но предпочитах да продължи Яна - жалко.

Ау, каква изненада - Невенка продължава! Никога не можех да го предположа, не!  Crazy

# 64
Ех, колко "изненадана" беше Невена, че е спасена.
От отбора на Наско предпочитах Яна да продължи.
П.П. Ох бе, the slayer, все едно съм те преписала Simple Smile.

# 65
Мислим еднакво  System Error  Hug

Е, от тези елиминации съм доволна и не ми пука кой ще си тръгне.

# 66
  • Другата България
Е добре де, някой дали ще може да ми обясни с разумни доводи защо Ати продължава да стои м@мк@ му в това шоу? Няма как чак пък толкова да я харесват зрителите, или говорим за "зрителите"? То бива толерантност, бива, ама пък това.... Tired ooooh! самата тя на концерта, четейки коментарите след изпълнението си беше учудена от такива като "пее само в един стил", което е факт, и сега - о, изненада - спасена! smile3515 тотално съм разочарована, очаквах да е аут това момиче. Мария ми беше фалшива, въпреки че съм и фенка.
И отново Невена.... Mr. Green Tired ooooh! вече наистина си мисля, че е решена победата ѝ, другото е пълнеж и замазка за нас и зрителите на живо.
От останалите се радвам за Кристина май единствено, и за Стефани. Като звяр пее това дете.

# 67
Снощи за пореден път забравих да гледам ooooh!.

Много тъпо са изрязали елиминациите в сайта, видеото започва от двамата, които се борят за оставане. Добре, че ви чета за да разбера кой е с най-голям вот и кой е спасен от треньора.

Доволна съм от избора на Орлин Горанов, Сабина никога не ми е харесвала.

Нямам думи, заради тази Ати, отпадна една от фаворитките ми. Ще взема и аз да ида на кастинг догодина. Ще пея само народни песни, няма да пея нещо, което може да ми е неудоно, пък и няма да се мъча да уча текстове на английски и понеже с ММ сме сгодени, но не сме женени ще вземем да си спретнем сватба в ефир, уж изненадващо и току виж стигна до финала Sick. Ще взема да прегледам кои народни песни изпънявани от Слави още не е пяла, за да знам какво ще пее следващия път.

Отбора на Миро няма да го коментирам, че ще ме заболи главата ooooh!.

Някой да ми обясни, ако предположа, че Кристина е взела най-високия вот в отбора на Десислава(не ми стана ясно от видеото), защо е спасила Асен? Какво толкова му харесва, аз съм го казвала и преди, че той ми е типичен певец от ромски оркестър.

# 68
  • Другата България
 Grinning Кристина традиционно я спасяват зрителите, или "зрителите" Tired.
Това е основната ми надежда срещу Невена за финала. Praynig
А Асен го спаси Десислава, отново имаше такава опция - треньора спасява един, останалите са на двубой и ъфкорС, отново треньора избира единият от тях да продължи напред.
Забравих отново и пак да спомена пълният си потрес от стайлинга на Десислава и този път и на Виктория. Shocked doh
И възхищението си от този на Ивета.

# 69
Как ви звучи финал Невена срещи Ати Simple Smile? На мен ми се струва съвсем реален, за съжаление. (Обаче аз съм много слаба в прогнозите - каквото прогнозирам, се случва обратното, така че се надявам и този път да не позная Simple Smile).
И възхищението си от този на Ивета.
Ивета е много красиво момиче, снощи изглеждаше страхотно.

# 70
  • Другата България
Как ви звучи финал Невена срещи Ати Simple Smile? На мен ми се струва съвсем реален, за съжаление.
smile3514 Rage Banghead newsm34 hit

# 71
Направих грешката, след един концерт да погледна коментарите във ФБ. Там е пълно с "патриоти", които се възмущават "защо в предаване, което се казва "Гласът на България" се пее предимно на английски, трябва да се пее само на български", цитирам по спомени. Та от там, донякъде си обяснявам високият вот на Ати, понеже Атито пее само български песни. Аз пък съм доволна от подбора на песни като цяло, голямо разнообразие, за разлика от фактора, където се сцепиха да пеят песни на Кристина Агилера и Бионсе.

Направи ми, обаче впечатление, че и там(ФБ) масово се възмущават от участието на Невена и нейното бутане напред. Според мен Невена си навлече само негативи от това участие, да не говорим, че не се представя и много убедително. Например, ако бях чула коледната песен на Миро и Невена не участваше във формата, щях искрено да и се зарадвам, обичам лигавите коледни песни и филмчета Blush, но сега не искам да я слушам изобщо.

System Error, дано не си права, но натам са тръгнали нещата.

# 72
  • Другата България
Именно, гласът на България Stop.
То Ати-то, Тюркян, Асен, Зоя и ПетърЧО нали, такова..... Rolling Eyes
Къде са "патриотите" при ромските припеви на Зойчето почти на всеки концерт?
И Петър също е фаворитизиран някак.

# 73
Извинявам се за невежеството, но Ати с какъв произход е, нещо съм проспала пак?

Иначе и аз това се чудя, къде са, ама...

# 74
Ати идва от Атидже

Общи условия

Активация на акаунт