Непланирана бременност?

• 15 702
  • 187
  •   1
Отговори
# 15
Да, ама тя дали ще мълчи? И да не вземе да се оправдае с теб?

Да не ти е помагала да криете тялото, та си й толкова задължена? Бих казала, че например ако организира погребение, да- може да помагаш, ама в тоя случай не знам.

Ще се разчуе, все някога. По някакъв начин.

# 16
Ама Мамасита и аз така си мисля...Дявол го взел,все едно сме заклали човек и сега го крием,така се чувствам.Направила ми е голямо добро,за това съм задължена.Малко като в "Кръстникът"съм.Поискаха ми услуга.

# 17
  • София
Aз подозирам, че жената е забременяла от друг мъж и сега не иска да разбере мъжът ѝ. Затова е цялата работа.

# 18
Aз подозирам, че жената е забременяла от друг мъж и сега не иска да разбере мъжът ѝ. Затова е цялата работа.

Аз си помислих същото.

# 19
Много кофти ситуация

Но пак казвам жената е тази която решава.Според мен причината да не каже на мъжът си е страх че ще бъде накаран да роди трето дете ,а тя наистина не иска

Авторката я разбирам защо  е разколебана.Какво да ти кажа.Все ще ти е гадно и да идеш с нея и да я оставиш сама.Ти най добре знаеш какви са взаимоотношенията ви и дали ще има последствия

# 20
Мухх мури майкоууу!Изобщо не ми е минало през ум,че може да не е от мъж й.Стига бе! Остават едно 7-8 часа да кажа окончателно,вие такива идеи ми давате...не изглежда на кръшкачка,пък и колко му е да се скъса един кондом и да се окажеш в ситуация?

# 21
Айде сега не се вкарвай и в други филми ,че съвсем ще се объркаш.как пък веднага решихте че детето не е от съпруга и не знам

Цитат
.И сега 10 седмици след събитието(помислила,че й се забавя МЦ като начало на менопаузата  Crazy)жената е в шах
Така като чета тя няма и много време да го премисля

# 22
  • България-Швейцария
Ох, това с другия мъж вече стана като сюжет за нов сезон на 'Отчаяни съпруги' Crazy

Кофти е ситуацията, да.
Но и никой не ни е обещавал приятелските отношения винаги да са леки като перце.

Въпроса е, че аз смятам че не бива да маха бебето.
Затова се чувстваш зле, защото мненията ви по въпроса се разминават.
Ако мислеше по същия начин като нея, изобщо нямаше да пускаш и тема.

Подкрепяла съм приятелка в подобен проблем, дори и по-кофти даже беше ситуацията (първа бременност, страшни времена, неясно бъдеще) и дума не отворих да я разубеждавам.
Над 25 години оттогава, оказа се най-доброто й решение, никой дори и не подозира.

Виртуална прегръдка, Рибозом, ако от нея поне малко ще ти олекне Hug

# 23
Нямаш право да казваш на мъжа й. Нормално е да мислиш, че той трябва да знае и да го решат заедно, но не е твоя работа ти да му казваш. Освен ако не става въпрос за снаха ти и мъжът й не е брат ти.  
Не е твоя работа и дали трябва да го запази или не. При две големи деца, жена на 39 години не е толкова непонятно да мисли за аборт.

# 24
Жената е на 39 с 2 вече отраснали деца-на 17 и на 13 години.Бебето се е получило след гаф-скъсан презерватив.След края на акта видели,че е скъсан кондома,но го обърнали на смях и закачки,как са се върнали в младите и буйни години.И сега 10 седмици след събитието(помислила,че й се забавя МЦ като начало на менопаузата 

Колкото повече чета, толкова по-невероятна ми изглежда историята. Половината българи не ползват презерватив при случаен акт, а след 20 г. брак с презерватив да се пазят.... пък и на смях и закачки го обърнали, все едно не знаят как стават бебетата.

Но си е нейна работа, в крайна сметка, какво ще прави.

# 25
Ами ако се получи някакво усложнение?
Ако се наложи да остане в болница или да се лекува в къщи?
Тогава мъжа ще разбере и - не знам какво ще стане.
Аз бих отишла с нея само ако преди това му е казала и той знае какво ще се прави.
И бих проверила дали мъжа наистина е в течение.
Иначе си между чука и наковалнята и във всеки случай излизаш виновна.
Защо да си усложняваш живота?

# 26
  • София
И аз мисля, че това да не казва на мъжа си е грешно решение, но тя си знае най-добре как стоят нещата. Щом те е помолила за услуга и ти смяташ, че трябва да я подкрепиш, действай, в крайна сметка тя е твоята приятелка и има нужда от тебе за подкрепа. Щом го е решила, значи го е решила, това е. Успех ти пожелавам и дано не се чувстваш виновна, че си я подкрепила, след като ти самата не би го направила на нейно място.  Hug
П.п. току що прочетох какво е написала Emi Daniel... има го и този момент, обсъди го с нея, преди да отидете.

# 27
Ами ако се получи някакво усложнение?
Ако се наложи да остане в болница или да се лекува в къщи?
Тогава мъжа ще разбере и - не знам какво ще стане.
Аз бих отишла с нея само ако преди това му е казала и той знае какво ще се прави.
И бих проверила дали мъжа наистина е в течение.
Иначе си между чука и наковалнята и във всеки случай излизаш виновна.
Защо да си усложняваш живота?

Още повече че ситуацията е станала преди 10 седмици ,което ще рече 2м и половина
Това си е доста напреднала бременност .Има време още за аборт на пак си е напреднала

# 28
Откажи и, недей да ходиш с нея, тя да си троши главата...за съжаление не можеш да я спреш. Но ти недей да ходиш. Ако иска подкрепа - има си мъж....да бъде честна с него.
Аз лично така бих постъпила.

# 29
Още повече че ситуацията е станала преди 10 седмици ,което ще рече 2м и половина
това си е доста напреднала бременност
Това за мен изключва варианта да е от друг мъж. Ако имаше забежка, дамата щеше да е много по-внимателно какво се случва с нея и защо й закъснява.

Общи условия

Активация на акаунт