Непланирана бременност?

• 15 638
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
Рибозом май темата се изчерпа и вече почваме да си ги изсмуква ме от пръстите , помоли модератор да я заключи

# 181
Този форум се е бъгнал нещо. Вече сме на 12 страница, а още никой не се е потресъл, че дърти жени (и то с деца!) правят секс.
Ужас, ужас, накъде върви този свят?!?  Laughing

Само аз ли виждам , че го е казала с ирония?не го е написала на сериозно.пък вие веднага отгоре й Whistling

# 182
Ами честно казано презерватива не го смятам за надеждна контрацепция. При "перфектна употреба" има над 98 процента ефективност, но при реална- едва 80%, направо си е капан.

Два метода, паралелно.

# 183
Ами честно казано презерватива не го смятам за надеждна контрацепция. При "перфектна употреба" има над 98 процента ефективност, но при реална- едва 80%, направо си е капан.

Два метода, паралелно.

За това просто вместо да свършва вътре в жената  , ще свършва отвън , но през цялото време ще се прави с презерватив , да не станат издънки Wink

# 184
И да не цапа пердетата нъл тий  Mr. Green
Извини ме Олаф,изби ме на простотии!
Пуснах молба за ключ  Naughty

# 185

Истински скандално е да кажеш, че да- една от опциите е да не правиш секс. И че след една възраст няма да е хич зле да минеш и без това.

Че кой те спира?

Иначе хубаво, че ни уведоми за контрацепцията у вас. Като гледам, най.добре да се използва всичко едновременно - спирала плюс хапчета, мъжът да си направи и вазектомия, но да си сложи и презерватив И да се ползва прекъснат полов акт.
  Предполагам, че твърде скоро ще преминат към най-сигурната контрацепция, която при това не убива и ембриони, а именно - никакъв секс.

# 186
Нека споделя и моята история от напълно обратната страна, като се надявам да помогна да вземеш правилното решение.

Бременна съм в 9г.с. и имам детенце вече на 2 години. Малко след като разбрах новината споделих с мъжа ми, но той не я прие добре и ме буквално застави да направя аборт - просто защото сега не бил момента. Споделих го с най-добрата си приятелка (излязохме да пием кафе) с молба към нея да ме изслуша и в крайна сметка да ме придружи на операцията. Попитах я какво мисли за ситуацията. Думите й бяха - Аз съм против абортите, но в случая срещу себе си в живота се оказва, че имаш мъж на когото не можеш да разчиташ и тогава абортът може да е единственото правилно решение. Каквото и да решиш аз съм с теб и ще те подкрепя.
Уговорих час и ден за аборта (беше за 17 понеделник), но просто не можах да го направя...
Приятелите са за това - да изразят искреното си мнение и същевременно да помагат безрезервно!
Сподели с твоята прияелка мнението си, но и помогни, защото повярвай ми на нея и е 10000 по-трудно от колкото си мислиш и тя прекрасно осъзнава последствията, сигурна съм. Не се намесвай в семейните й взаимоотношения.
Успех

# 187
По молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт