Непланирана бременност?

• 15 639
  • 187
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Най-добрата контрацепция си е въздържанието  Laughing Дори с аборт не е сигурно дали няма да си останеш с бебе, историята познава случаи.
Ако му е тежко, а тя ще се чувства по-добре с приятелка, нека си ходи с Рибозом.

# 151
Ако му е тежко, а тя ще се чувства по-добре с приятелка, нека си ходи с Рибозом.

При всички случаи на нея й е по-тежко. Щом вече знае, неговото място е до нея, белята заедно са я направили.

# 152
Сега вече ми е ясно защо абортът е основният контрацептивен метод на българката.

# 153
Лекси,не е така.Все пак не са се пазили на принципа-ПАЙ СЕ ИДА!
Малшанс просто.13 години не се е случвал гаф нали?

# 154
Хората са ползвали презерватив. Не смятам, че са безотговорни.

Ето я статистиката за абортите в България. Вижда се ясно, че сексуалната култура се подобрява, не се връзвайте на приказки на разни журналисти, които искат да си направят сензация.

# 155
  • София
Сега вече ми е ясно защо абортът е основният контрацептивен метод на българката.

Недей така го отрича, че всеки може да бъде изненадан от съдбата, каквито и мерки да взима.

# 156

Ето я статистиката за абортите в България. Вижда се ясно, че сексуалната култура се подобрява, не се връзвайте на приказки на разни журналисти, които искат да си направят сензация.

Не знам дали е само сексуалната култура...то този зрял социализъм е предизвикал цял невидим геноцид...

# 157
Тя ми каза същото като Не се сърди човече,с малко по-други думи.Каза ми-тялото си е мое.Аз за себе си не мога да рискувам с още една бременност,заради себе си и заради децата които имам.Не мисля,че физически ще го понеса.
Оф, стигнах до тук и ......не мога повече.
Да, тялото си е нейно, но бъдещото дете е И НА МЪЖА Й.
И най-правилното е той също да има право да знае и да участва в решението за живота на това НЕГОВО дете.
Не става дума за някой еднократен хайлазин, за когото тя не иска да чуе повече.

Пределно ясно ми е, че има семейства, в които лицемерието, лъжата не са проблем.Но да убиеш общото ви дете ей така, без бащата да знае, как изобщо после ще го гледаш в очите този човек?

# 158
Лесно, как.
Много се вживявате.

# 159
  • София

Не знам дали е само сексуалната култура...то този зрял социализъм е предизвикал цял невидим геноцид...

Не зрелия социализъм, а съвпадналата с него сексуална революция, е предизвикала геноцида. Сега сексуалната култура не се е подобрила особено, просто революционните времена са отминали.

# 160
Да, тялото си е нейно, но бъдещото дете е И НА МЪЖА Й...

Дете няма. Има оплодена по грешка яйцеклетка. Не всеки е готов да се подложи на поредна бременност, след като вече има планираните деца.
А мъжът й може и 10 да иска, нали няма той да ги износва и ражда.

# 161
  • на брега на морето
Лично познавам жена забременяла със спирала.
И аз. По някакви причина спиралата не бе махната и беше голямо треперене. Детето се роди живо и здраво, дадоха му хубаво име, но галеното е Спиро (от спирала).

# 162

Пределно ясно ми е, че има семейства, в които лицемерието, лъжата не са проблем.Но да убиеш общото ви дете ей така, без бащата да знае, как изобщо после ще го гледаш в очите този човек?

И като знае какво? Той ли ще иде да прави аборт, или той ще ражда, ако настоява детето да се запази?
 Айде да не се втелясваме толкова.

Разбраният и любящ мъж ще приеме решението на жена си за нейното тяло и нейното здраве. Ако пък е някой, дето ще има претенции, несъвпадащи с нейното решение, хич не заслужава и да знае.

Дълбоко се съмнявам, че въпросният мъж при така изложените семейни обстоятелства ще тръгне да настоява жена му да ражда.

# 163
Лесно, как.
Много се вживявате.
Е, не всеки може да лъже и маже на килограм....някои хора имат и съвест.

Както и да е, прочетох, че той вече знае.

# 164
  • на брега на морето
Лесно, как.
Много се вживявате.
Е, не всеки може да лъже и маже на килограм....някои хора имат и съвест.
Превземаш се, Краси.

Общи условия

Активация на акаунт