Непланирана бременност?

• 15 656
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
Случайно попаднах на дискусията и съм изумена,как жена на тази възраст си позволява действия на тийнейджърка,омъжена с големи деца,наясно вероятно със себе си,че повече няма да ражда,интелигентна,пък постъпва толкова безотговорно....за жени като нея има спирали (слагаш и забравяш за 10 години напред),има огромно разнообразие от таблетки против забременяване,има и един такъв препарат нарича се Escapelle за спешна контрацепция (именно за случай,като нейния) За кое от всички тези неща женицата не е наясно,та оставя нещата да стигнат до тук?

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 08:35 от Karina81

# 136
 ooooh!
Нормални ли сте някои?
И не е случЕЙ, а случАИ, Карина! Поне пишете правилно, като раздавате съвети на килограм.

# 137
За кое от всички тези неща женицата не е наясно,та оставя нещата да стигнат до тук?

А вие поради каква причина си присвоявате правото да се държите снизходително с човек, когото не познавате? "Женицата" има две отгледани деца, и след като е минала три пъти през образователната система (веднъж лично, и после отново с всяко от децата си), със сигурност не пише "случей"   Stop

# 138
ooooh!
Нормални ли сте някои?
И не е случЕЙ, а случАИ, Карина! Поне пишете правилно, като раздавате съвети на килограм.
определено не се пише и случАИ! Когато редактирате,поне го правете правилно!

# 139
Говоря в множествено число. Точка. Хаха. Пак се изложи, да те цитирам поне.
ooooh!
Нормални ли сте някои?
определено не се пише и случАИ! Когато редактирате,поне го правете правилно!

случай- ед. ч.
случаи- мн. ч.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 08:04 от Дари П.

# 140
Наясно съм! Но,ако прочетеш внимателно,не става въпрос за множествено число!

# 141
# 142
Еййй,опасни сте значи.Мене изкарахте бременна.Аз принципно нямам против още едно бебе.
Инак тя братчедката снощи му казала.Не се е тръшкал бащата,казал че подозирал нещо такова като я видел сутрин кисела.Рекъл й тя да реши и двамата не били първа младост вече.Отделно и тя щяла да бременее и да ражда.Та вече ми е по-спокойно и не се чувствам леко престъпно Crazy

Знаех си аз,че стана добре да пусна тема.Тя си я чела и размислила,че е честно да му каже.Пък и аз й казах,от толкова години са заедно,няма как да не се усети мъжа й,че й има нещо.То бременност не е пъпка на челото та да я замажеш и да не личи.
В смисъл поне на мен ми пролича почти веднага-почнах да повръщам като разпрана от съвсем рано.

# 143
  • Пловдив
Случайно попаднах на дискусията и съм изумена,как жена на тази възраст си позволява действия на тийнейджърка,омъжена с големи деца,наясно вероятно със себе си,че повече няма да ражда,интелигентна,пък постъпва толкова безотговорно....за жени като нея има спирали (слагаш и забравяш за 10 години напред),има огромно разнообразие от таблетки против забременяване,има и един такъв препарат нарича се Escapelle за спешна контрацепция (именно за случай,като нейния) За кое от всички тези неща женицата не е наясно,та оставя нещата да стигнат до тук?
Лично познавам жена забременяла със спирала. Пък  деца след ескапел и орални противозачатъчни много има. Изобщо никой метод не работи 100%

# 144
  • София
 а сега предполагам съпругът ще е достатъчно мъж и ще бъде до жена си в този момент, вместо теб.

За спирали, хапчета и т.н. няма 100% сигурност, пак може да се стигне до ситуацията, пък ти бъркат и хормоните...единствено ескапел е трябвало да не пропуска, но и той не дава гаранции...
До връзвания и подобни не бих прибягвала. Всеки си знае в крайна сметка какво и защо е готов да си причини...няма какво да размахвате пръст толкова, презерватива не е много по-лош от другите методи за предпазване.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:27 от Angel_Dust

# 145
Нтц.Аз ще съм.
И аз смятам презервативите са си ок.А и никой метод не е на 100про сигурен.Честно казано на мен ако ми се случи няколко дена преди очакван цикъл да ми се спука кондом и аз не бих пила Ескапел.В смисъл точно по това време е малко вероятно да има овулация.
Общо взето просто се е случило.

# 146
....за жени като нея има спирали (слагаш и забравяш за 10 години напред),има огромно разнообразие от таблетки против забременяване,има и един такъв препарат нарича се Escapelle за спешна контрацепция (именно за случай,като нейния) За кое от всички тези неща женицата не е наясно,та оставя нещата да стигнат до тук?

Забравяш, забравяш, но не винаги. Имам много приятелки с големи проблем от уж скъпи и съвременни спирали. Кръвоизливи, чудеса.
Има и забременели със спирали. Питай danisport  Laughing
С хормонални таблетки не всеки е съгласен да се тъпче.
Както е видно, не е безотговорна - ползват презервативи. Ако е било в друга дата съм сигурна, че нямаше да се смеят, а да вземат хапчето за спешна контрацепция, но близо до датата на цикъла вероятността е малка, затова и не го е пила, то също не е бонбон, а се пие, когато наистина се налага. Сгрешила е в преценката си, малшанс.
Така, както я описва Рибозом изглежда разумна жена, не от тези, които забременяват всеки месец, затова тези поучителни редове са излишни. Вече е станало, така че възможностите са 2 - ражда или прави аборт. След като вече е решила, че е приключила с децата, няма какво да се обсъжда повече.

...Тя си я чела и размислила,че е честно да му каже.Пък и аз й казах,от толкова години са заедно,няма как да не се усети мъжа й,че й има нещо.То бременност не е пъпка на челото та да я замажеш и да не личи.
В смисъл поне на мен ми пролича почти веднага-почнах да повръщам като разпрана от съвсем рано.

Ако наистина желанието му за трето е голямо, това с казването въобще няма да е честно и направо може да го срине.
За приличаването, не всеки повръща, даже май бяха 50:50. Аз не съм усетила нищо през цялата бременност. Нито апетит имах, нито ми се повръщаше, нищо. Ако не ми растеше корем нямаше и да разбера, че съм бременна.

а сега предполагам съпругът ще е достатъчно мъж и ще бъде до жена си в този момент, вместо теб...

С това натискане за трето хич не го вярвам. Ще станат скандали, и или ще се изпокарат и няма да я погледне, или ще я накара насила да го роди.

# 147
  • София
е, тя нали му е казала...не е имало скандали до колкото виждам от написаното, дори и да му е било болно реагирал е много рационално... освен, че явно за момента няма да я придружи...но до другата седмица има време.

# 148
Ама не се е сърдил НСЧ.Нормално го приел.Другите им две деца са разнополови,така че не е нещо сдухан на тема да има момче или момиче. Той е на 48г и предполагам и той се е размислил дали му се бутат пак бебешки колички.
Човека пътува и го няма с дни.
НСЧ и аз съм чувала за такива бременни като тебе Grinning за жалост аз повръщах и с двете,като с първото почти до края.Даже си спомням,че ми се погади от варен дроб в началото и ми стана ясно каква е работата преди теста даже.Циркулирах непрекъснато спалня-ВЦ да отливам.Месеци ядях само солети,крекери и печен хляб.Даже и тях си повръщах понякога.Викат бебето като било с коса така ставало.Ако се съди по мен-вярно е.Роди се наистина с грива,като истински ЛЪВ  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:45 от Рибозом

# 149
Дано наистина мисли така, а не само да го казва.
Защо няма да я придружи?

Общи условия

Активация на акаунт