Бъдещи майки през 2015 - Велико Търново

• 3 828
  • 24
  •   1
Отговори
Има ли мами,който чакат бебчета през 2015

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 08:18 от Mamma

# 1
да аэ съм эа май 2015 Simple Smile

# 2
Хах. Аз съм за юли :

# 3
Аз го чакам в края на декември,но може да влезем в новата година

# 4
Къде ще раждате?

# 5
Смисъл ?

# 6
Като град избрали ли сте

# 7
Велико Търново

# 8
На мен ще ми е второ раждане,първото беше тук.Хаджирадев е лекарят,на който бих се доверила във Велико Търново и за второто ми раждане.

# 9
Май темата е западнала нещо и не се следи и развива...много жалко , защото съм от скоро във велико търново и не познавам много хора от града. Моя термин е 21 февруари и аз ще раждам при Хаджирадев...май секцио последно нз днес ще разбера със сигурност..

# 10
Аз родих второто си дете на 31.12.2014-последното бебе за 2014 във Велико Търново Simple SmileЕ,не беше Хаджирадев,а Русанов,но всико мина по-добре от очакваното Simple SmileЗащо ти е назначено секцио?

# 11
Здравейте! Включвам се да следя темата. Термина ми е средата на септември, второ дете, първото родих в Тутракан, там си водя консултациите и живот и здраве искам да раждам там.

# 12
Аз родих второто си дете на 31.12.2014-последното бебе за 2014 във Велико Търново Simple SmileЕ,не беше Хаджирадев,а Русанов,но всико мина по-добре от очакваното Simple SmileЗащо ти е назначено секцио?
Заради диоптъра и иазтънени съдове ..

# 13
Важното е всичко да мине добре.Наближава датата Wink

# 14
ох да идва идва лека полека,а мен един як мързел ме е налегнал,една лежерност всеки ден Simple SmileSimple Smile,но нали сега му е времето за мързелуване,после няма да има такива ектсри Simple SmileSimple Smile...

Общи условия

Активация на акаунт