Синдром на раздразненото дебело черво след аборт

• 1 947
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди няколко години ми се наложи да направя аборт, след който ми се отключи Хашимото и след няколко месеца започна и постоянна диария, болки, метеоризъм, световъртеж и постоянен страх от това. Влязох в болницата за различни изследвания и установиха, че имам Синдром на дразнимото дебело черво (или раздразненото, срещам го по различни начини). Приложиха ми едномесечно лечение със Спазмомен, Еманера, Креон и Мултилак, което ми повлия положително. След това при силен стрес, вълнение, пътуване и т.н. пак се появяваше диария, но отшумяваше по-бързо и рядко ми се налагаше да прибягвам до Лопедиум. Сега обаче ( 2 год. по-късно)  отново се обостри чувствително. Започнах същото лечение отново, но нещо не се получава. През ден съм на лопедиум, и вече почвам да усещам как всичко е на психическа основа. Като стане вечер към 7-8 и приятеля ми дойде в нас стомаха ми полудява. Диария, газове, болка, сърцебиене и така няколко часа докато не отида до WC-то поне 4-5 пъти. Четох много и попаднах на информация за Argentum и неговото положително въздействие. В момента нямам възможност да посетя хомеопат. Ако някой има мнение  Сребърния нитрат и действието му, моля нека сподели! И каква е разликата между 9, 15 и 30 и кое е за предпочитане, както и дозата. Благодаря предварително!

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
хом. лекарства не се взимат според симптома.
т.е. ако на някого Argentum му е помогнал за диария, то не означава, че и на теб ще ти помогне. ти може би се нуждаеш от нещо друго.

9, 15 и 30 е потенцията. колкото по-голямо е числото, толкова повече е разредено изходното вещество и толкова по-силно влияе хом. лекарство.

ето ти да прочетеш

Общи условия

Активация на акаунт