Смешки от форума - 16

• 95 783
  • 951
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Става дума за предаванията по Baby TV
Цитат
А пък тя толкова да им се смее и радва на тия изроди. Казвам изроди, защото не мога да позная кое какво животно е. Било е много тъмна нощ и много дива оргия в джунглата- кой когото набара... И сега крокодил ли е, слон ли е... Никой не знае...
Joy По-точно описание, до сега не съм срещала... Simple Smile
Joy Joy Joy

# 151
Цитат
Това оставяне при баби и дядовци не го разбирам дъщеря ми сука 2 г. Бяхме така през повечето време от 1 до 2 г. Плътно до мен беше ллл консултант. Много ми беше трудно. Но не се отказвах. Задоволявах нуждите и. Не спят. Никой не ни е обещал да е лесно. Ако като бебе не се отбие. Чак около 2 г. Моята каза искам брат4е. Няма да цокам да събираш за него.....
Успех желая. Винаги има край
В тази възраст трябваше да работя по 12 часа лятото беше шок за нея. Често я взимах с мен. Кърменето. Стана по настървено . Имай в предвид, че почва ето на работа е голям стрес за тях
Олеле. Представям си работа по 12 часа плюс 12 часа настървено кърмене и плътно залепен ллл консултант, като през същото това време се събира мляко и за братче....
Кошмар!!!!

Абе аз знам, че ЛЛЛ консултантите понякога са по-настървени и от кърмачетата, но този случай е за приз направо...интересно дали пък консултантката не се е оплакала, че "за мен има залепена някаква кърмачка, която вече две години не спира с въпросите!"

# 152
част от една дискусия, не от форума, но подобно:
Цитат
-Може ли да попитам как разбирате, че на детето ви е развит пъпа? Какви са симптомите?
-Пада му дупето
-Когато легнеш по груб трябва да усещаш пулс точно над пъпа ,когато е развит се напипва в страни .И не е измислица ,като дете са ми завивали пъпа .Много ме болеше корем .След завиването спря .Завива се с дръжка на метла обратно на часовниковата стрелка
-В коя посока се завива пъп? Да не сте объркали посоката и всъщност да сте го развивали? Има ли Инструкция някъде?
- Върху дръжката на метлата има сигурно и инструкции.

# 153
част от една дискусия, не от форума, но подобно:
Цитат
-Може ли да попитам как разбирате, че на детето ви е развит пъпа? Какви са симптомите?
-Пада му дупето
-Когато легнеш по груб трябва да усещаш пулс точно над пъпа ,когато е развит се напипва в страни .И не е измислица ,като дете са ми завивали пъпа .Много ме болеше корем .След завиването спря .Завива се с дръжка на метла обратно на часовниковата стрелка
-В коя посока се завива пъп? Да не сте объркали посоката и всъщност да сте го развивали? Има ли Инструкция някъде?
- Върху дръжката на метлата има сигурно и инструкции.

Това ще да е някакъв генно модифициран пъп, щом и дръжка на метла можем да пъхнем, че и да завинтваме...

# 154
  • n/a
Ъ? Завиване на пъп? Обратно на часовниковата стрелка?
Оставям настрани дръжката на метлата, щото какво ве-
щерство ще е без метла.  hahaha

# 155
  • Пловдив
Аз само не можах да разбера - какви са симптомите на развития пъп? Шкембето ли пада, задника ли, какво?

# 156
Янтра, то е казано бе - върху дръжката метлата търсете допълнителни инструкции и допълнителни обяснения

# 157
Много е свежо тук.  Party
Ще падна от смях.  rotfImbo

# 158
  • Пловдив
Янтра, то е казано бе - върху дръжката метлата търсете допълнителни инструкции и допълнителни обяснения
Аз първо трябва да видя проблема, да преценя какъв е, че е именно "развит пъп" и едва после да търся метла с дръжка да го лекувам. Е, питам аз, какво представлява развития пъп, за да знам кога да търся метла?!

# 159
Аз първо трябва да видя проблема, да преценя какъв е, че е именно "развит пъп" и едва после да търся метла с дръжка да го лекувам. Е, питам аз, какво представлява развития пъп, за да знам кога да търся метла?!

Не четеш. Пулсира встрани вместо отгоре.

# 160
  • Пловдив
Ми щото за мен пулсирането не е проблем, докато не вземе да боли не го отчитам къде пулсира Mr. Green

# 161
Ми щото за мен пулсирането не е проблем, докато не вземе да боли не го отчитам къде пулсира Mr. Green
Не четеш. Пише, че му пада дупето.

# 162
Пада дупето само ако пъпът е бил завит със стоманена гайка номер осем, като във вица.

# 163
  • Пловдив
Не четеш. Пише, че му пада дупето.
Ааааа, ето, ето! Значи като му падне задника и да завивам пъпа. Добре!

# 164
  • Blondeville
Интересно заглавие, а липсата на пунктуация оставя четящия в съспенс дали за първи път закъснява цикълът или пък закъснява да дойде за първи път. Което се разкрива чак след като прочетеш първия пост, цитиран по-долу  Laughing.

Цитат
Помощ с идването на цикъла ми за 1 път закъснява

Цитат
Здравейте искам да разбера как да ми дойде за 1 път цикълът на 14 съм и всички около мен вече имат. Въпросът ми е как да си го предизвикам пробвала съм само с това което прочетох в една книга в училищната библиотека та там пише да се яде главно фъстъци, бадеми, семки и други от този вид обаче не ми се получава!

Общи условия

Активация на акаунт