Смешки от форума - 16

• 95 841
  • 951
  •   1
Отговори
# 165
По какво е занесъл поканата приятелят?  Laughing

Цитат
Аз предпочитам нищо да не ми се носи, отколкото да ми се донесе от "приятел" отговор на поканата, която не му е харесала........по селски пениз от това да се надцакваме...

# 166
  • Бургас
Здравейте искам да разбера как да ми дойде за 1 път цикълът на 14 съм и всички около мен вече имат. Въпросът ми е как да си го предизвикам пробвала съм само с това което прочетох в една книга в училищната библиотека та там пише да се яде главно фъстъци, бадеми, семки и други от този вид обаче не ми се получава!
[/quote]

После ще се появи и ще каже "Моля, помогнете ми да си спра цикъла. То било много гадно бе"

# 167
  • Blondeville
Здравейте искам да разбера как да ми дойде за 1 път цикълът на 14 съм и всички около мен вече имат. Въпросът ми е как да си го предизвикам пробвала съм само с това което прочетох в една книга в училищната библиотека та там пише да се яде главно фъстъци, бадеми, семки и други от този вид обаче не ми се получава!
[/quote]

После ще се появи и ще каже "Моля, помогнете ми да си спра цикъла. То било много гадно бе"
[/quote]

Хаххха, да, а след време може да стигне до "Потече ми кръв от носа, бременна ли съм"  Laughing

# 168
По какво е занесъл поканата приятелят?  Laughing

Цитат
Аз предпочитам нищо да не ми се носи, отколкото да ми се донесе от "приятел" отговор на поканата, която не му е харесала........по селски пениз от това да се надцакваме...

Този "пениз" че е сгрешен, сгрешен е, но "е"то ли му грещшно или "з"-то?  Mr. Green

# 169
  • София
E-то му е сгрешено и тирето липсва Simple Smile
Трябва да е "по-селски пиниз".

# 170
E-то му е сгрешено и тирето липсва Simple Smile
Трябва да е "по-селски пиниз".

Атти, ясно, обаче на мен повече ми харесва другия вариант .  Crossing Arms

# 171

Атти, ясно, обаче на мен повече ми харесва другия вариант .  Crossing Arms

Peace  smile3521

# 172
Цитат
В нашето семейство мъжът ми работи, за да отселеем.

Уникална дума се е получила, у-ни-кал-на  omm
Дано отселеят хората, току виж и загражданят  Joy

# 173
Цитат
В нашето семейство мъжът ми работи, за да отселеем.

Уникална дума се е получила, у-ни-кал-на  omm
Дано отселеят хората, току виж и загражданят  Joy
Пази Боже Wink

# 174
Вероятно ще е смешно само на запознатите с процедурата на форумните номинации. Една седмица след приключване на номинирането, почти в края на гласуването на последните анкети, в тема, в която НЕ се номинира, следната закъсняла и загадъчна откъм вид и ник номинация:  Laughing

Изтървала съм гласуването Crossing Arms не съм влизала в клюкарника от N седмици.
Аз съм за Мяу_Мяу ако може да се зачете?!?

# 175
  • София
Ники и аз се пулих много  Shocked  hahaha

# 176
Вероятно ще е смешно само на запознатите с процедурата на форумните номинации. Една седмица след приключване на номинирането, почти в края на гласуването на последните анкети, в тема, в която НЕ се номинира, следната закъсняла и загадъчна откъм вид и ник номинация:  Laughing

Изтървала съм гласуването Crossing Arms не съм влизала в клюкарника от N седмици.
Аз съм за Мяу_Мяу ако може да се зачете?!?

Айц-айц  Sunglasses Inside joke, викаш  hahaha

# 177
"
Re: Спешно! Как изтичат водите?

Да си ходи на лекар момичето, моите конструкции започнаха след 12 часа, а ако и е първа бременност едва ли различава много добре кое какво е "

Жената е временна девет месеца, след това благодарение на конструкциите хваща ръжда.

Абе как може да забременееш, да родиш и да не разбереш за това нещо "контракции"?

# 178
"
 моите конструкции започнаха след 12 часа,

smile3544

# 179

Жената е временна девет месеца, след това благодарение на конструкциите хваща ръжда.

Mamacita,
извинявай, ама и твоето изречение е голям смях.  А как е хванала ръжда? Конструкции и контракции знам какво е .

Общи условия

Активация на акаунт