Смешки от форума - 16

• 95 844
  • 951
  •   1
Отговори
# 180
Моето изречение е написано нарочно. За албанските реотани, нарочна "корупция" на "Жената е бременна девет месеца и благодарение на контракциите ражда. "

Сега съвсем объркахме мамите, ама тука съм виждала женски- вдигнали крака, забременяли и питат "какво е разкритие и кое точно се разкрива".

# 181
А аз мислех, че след "пробиват ли се зърната" вече нищо няма да ме изненада   ooooh!

# 182
Mamacita,
благодаря за информацията.   bouquet Съжалявам, просто "ръжда" с "ражда" не би ми дошло на ум. Реших, че жената 9 месеца е Временна и от получените с времето Конструкции е хванала ръжда. Joy  

# 183
Мамасита, тук има много млади хора и може да не знаят какво е албански реотан. Laughing

# 184
С най-добри чувства цитирам в темата този пост, искрено ме разсмя  Grinning

Цитат
Цитат
з ащото веднъж друг ме целуна и той разбра.....и да ходя на места където нещо може евентуално да се случи
Ето го отговора на въпроса на Имате поща има си специфични места, където нещо може да се случи и очевидно проблема не е бил да не ходи на дискотеки и да се забавлява, а да не ходи на местата, където нещо може да се случи и на двамата е било пределно ясно, че има нещо да се случва и когато се е случило той видите ли сърдит и нещастен (раздяла), тя пък учудена от неговата реакция (как да си го върна).
Ти сега искаш да ти се случват неща или искаш да си с човек, който е против местата, където се случнат неща? Този въпрос, защо не си го зададе в началото на връзката ви или поне преди "нещо да се случи".
По-мило го е обяснила I.Hr

# 185
  • София
Здравейте Smile Извинявам се ако темата не е на правилното място. Имам 2 въпроса, които доста ме притесняват.
Случвало ли Ви се е да ви сърбят лактите? Дали е от бременността или е от друго  скрито заболяване ?
Сърбежа е натрапчив, като се докосна там, или дрехата докосне мястото започва адски много да ме сърби. В началото на бременността (първите седмици) ми се появи този обрив само на единия лакът и след около месец изчезна. Обрива е сега и на 2те ръце, като има някакви такива малки пъпчици, които ако ги разчеша започват да болят и стават на ранички... дали е нещо сериозно? Трябва ли да отида на кожен лекар или при  личната илии  не знам и аз Very Happy помагайте че вече не знам  к'во да правя  #Crazy

Втория въпрос ми е малко тъп ама много се притеснявам. Днес сутринта СТРАШНО много ми се допи енергийна напитка и знам, че е забранено да се пие, ама имах чувството, че ще колабирам ако не пия Very Happy Та изпих 3,4 глътки, но после в нета прочетох, че енергийната напитка може да увреди плода... възможно ли е от тези 3,4 глътки да го увредя? :/ в 15г.с. съм....
Eнергийната напитка е Hell aко има значение..

# 186
Цитат
Айсберг е вид зелена салата, само че по-млада, крехка и без вкус (воднист един такъв). Нещо като тийнейджърка на концерт на Пайнер.

Как да си купи човек, сега, айсберг.  Joy Joy Joy

# 187
Цитат
Айсберг е вид зелена салата, само че по-млада, крехка и без вкус (воднист един такъв). Нещо като тийнейджърка на концерт на Пайнер.

Как да си купи човек, сега, айсберг.  Joy Joy Joy
Аха ясно, тийнейджърката е айсберг(млада,крехка и безвкусна),а пайнерките марули(стари,къдрави,с листни въшки) ли са в случая? Joy

# 188
 smile3508  Край! Идвам тук да се посмея! Здравейте!!!

# 189
  • Бургас
Поредната маймуна на клона

zdraveite ....  az sam na 25g  imam seriozen priqtel ot 5 g i jiveem zaedno ot 1g  i imam edin problem mn bih izkala da mi  pomognete ..ot 2 meseca cikala mi zakasnqva pravih si test za bremenost no beshe oticatelen (nego pravih sutrinta abeshe nqkade sledobqt) nqma nqkavo simptomi  samo ot vreme na vreme me nabulqva korema i imam glavobolie ot 2 3 dena na sam i postoqno sam gladna neznam kakvo da pravq dali ima neshto ili.... i mie mn pretisneno... molq pomognetemi Sad Sad Sad Sad

# 190
Остава ми надеждата, че с такива родители поне децата ще са амбицирани да се ограмотяват...

# 191
Аз пък все си мисля, че такива не трябва да се множат.. Whistling

# 192
 Дано да не е бременна!:bishop: Спешно трябва да поработи върху общата си култура и елементарната грамотност, а не да възпитава деца.

# 193
Обаче, когато го кажете, задължително се появяват услужливи лели, които обясняват, че това си е лично решение и не можем да казваме на хората какво да правят с живота си.

Пробвала съм. Защото съм зла.  Twisted Evil

# 194
  • където ми харесва
С глас се смях на възвишения въпрос:

Автоджамбазин какво е всъщност? Крадец..?
И, естествено, на последвалия отговор Wink

И не за друго, ясно е, че Ирис го е казала с цел шега, но толкова ли беше срамно да си напише, че е крадец на коли? newsm78 Joy
Ох, да се едитна, имало още предположения какво е автоджамбазин Simple Smile

Автоджамбазин какво е всъщност? Крадец..?
Май е вносител на коли втора ръка.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 20:09 от Adellle

Общи условия

Активация на акаунт